Shanghai International Lighting Fair

Deze verlichtingsbeurs in China herbergt veel bedrijven die exposeren met led-verlichtingsproducten. De beurs wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt, de organisatie achter 's werelds grootste verlichtingsbeurs: de Light+Building.

Licht 2018

Dit tweejaarlijkse lichtcongres is een initiatief van de Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Nederlandse lichttechnische genootschappen en wordt dit jaar voor de 23e keer gehouden. Tijdens het evenement komen tal van onderwerpen op het gebied van licht en verlichting aan de orde, zowel bezien en belicht vanuit de praktijk als vanuit de wetenschap. Het is het platform voor wetenschap en praktijk, voor ontwerp en advies, voor aanschaf en onderhoud, voor fabrikanten van lichtbronnen, armaturen en toebehoren.

Energie 2018

De vakbeurs Energie 2018 vindt ook dit jaar plaats in de Bossche Brabanthallen, te weten van 9 tot en met 11 oktober. Door de samenwerking met diverse stakeholders wordt naast een uitgebreid exposantenaanbod een inhoudelijk kennisprogramma mogelijk gemaakt. Led-verlichting zal daarbij net als de afgelopen jaren op de beursvloer goed vertegenwoordigd zijn.

LED Expo

Smart Lighting + Design | LED Expo is dé vakbeurs voor de led-verlichtingsbranche. Smart Lighting + Design | LED Expo biedt professioneel geïnteresseerde bezoekers een helder overzicht van het huidige assortiment, de actuele ontwikkelingen en de brede toepassingsmogelijkheden. Tijdens de beurs kunnen bezoekers op één locatie een transparant marktoverzicht krijgen en kennis opdoen tijdens de workshops.

Light + Building

Light + Building is ’s werelds grootste beurs op het gebied van verlichting en gebouwen. De afgelopen editie trok de vakbeurs 2.714 exposanten en meer dan 220.000 bezoekers, waaronder een groot aantal Nederlandse standhouders en bezoekers. Iedere twee jaar presenteert de industrie haar laatste innovaties. Van led-technologie tot zonne-energieproducten, elektrische mobiliteit, slimme meters en smart grids.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!