Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Universiteit Twente: witte led’s kunnen krachtiger en ‘groener’

Maryna Meretska van de Universiteit Twente wil led’s ontwikkelen die meer licht geven terwijl voor hun productie minder dan de helft van de hoeveelheid fosfor nodig is. Ze ontvangt hiertoe een Rubicon-beurs.

RTV Geelen in Vaals zet gevel in led-verlichting

De gevel van RTV Geelen in Vaals is onlangs voorzien van led-verlichting. In een later stadium zal ook de binnenverlichting worden aangepast.

Brecht schakelt over op led in openbare ruimte

De Vlaamse gemeente Brecht heeft besloten om voor de openbare verlichting over te schakelen naar led-verlichting op het hele grondgebied. Dit totale project zal gespreid worden over 10 jaar.

Aalburg plaatst arsenaal led-verlichting

In de gemeente Aalburg wordt een arsenaal aan led-verlichting geplaatst. De huidige armaturen met geel licht worden vervangen door led-verlichting met wit licht.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer de informatieplicht over energiebesparing en het tekort aan technici.