Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

MediaMarkt Eindhoven neemt systeem voor indoor positioning via led in gebruik

MediaMarkt introduceert een Store Guide-app voor de winkels in Eindhoven en Arnhem. Winkelbezoekers kunnen hiermee op hun smartphone producten selecteren en deze via indoornavigatie snel en gemakkelijk vinden.

Zorginstelling Groningen voorzien van INTERLight led

Bij Forte GGZ Groningen zijn de wachtkamers, gangen, kantine en behandelkamers voorzien van INTERLight Camita downlights en Dream led-panelen. De Camita downlights zijn voorzien van een Camita lens met reflector.

Renovatie openbare verlichting Asten van start

In opdracht van de gemeente Asten start Ziut met het vervangen van lichtmasten en armaturen. Dit houdt in dat in diverse straten de oude lichtmasten en/of armaturen vervangen worden door nieuwe led-varianten.

Franse tomatentelers met led delen expertise

Philips Lighting is met een selecte groep telers, eigenaars en consultants van tomatenkwekerijen uit de hele wereld langs bij 3 Franse tomatentelers met installaties van 100 procent led-belichting langsgegaan.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer Segula, Sustainder en Lichtontwerp Nederland!