Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

DGBC: 'Vanaf 2018 specifieke eisen aan led in beoordelingsrichtlijn BREAAM-NL'

'Vanaf 2018 zullen expliciete eisen aan led-technologie standaard worden opgenomen in de nieuwe beoordelingsrichtlijn van BREAAM-NL. En die kunnen bepalen of jij de opdracht binnenhaalt of je concurrent.'

Led-vakbeurs Smart Lighting + Design: klaar voor nieuwe groei

Smart Lighting + Design (LED Expo Benelux) beleeft in februari 2018 alweer zijn vijfde editie. De tweedaagse vakbeurs is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot de autoriteit als het gaat om led-verlichting.

December 2017-editie LED Magazine verschenen

De nieuwste editie van LED Magazine (editie december 2017) is vandaag verschenen en kent weer diverse primeurs. De december-editie bevat onder meer een geïntegreerde beursspecial over Smart Lighting + Design.

Brussel verlicht 92 winkelstraten met led-verlichting voor feestmaand

92 winkelstraten in Brussel worden feestelijk verlicht met led voor de eindejaarsfeesten. Het circuit Licht op de Handel is voor het vijfde jaar uitgebreid. Het baadt nog tot 7 januari in het licht.

Nu in LED Magazine

In de december-editie aandacht voor onder meer special Smart Lighting + Design, hackers en verlichting en BREEAM-NL.