Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Efteling vernieuwt De Oude Tufferbaan en plaatst led-verlichting

De bekende Efteling-klassieker De Oude Tufferbaan krijgt een opknapbeurt. De attractie wordt een stukje duurzamer: alle bestaande verlichting wordt vervangen door led-verlichting.

Gratis led-verlichtingspakket voor alle huurders van woningcorporatie Alwel in Roosendaal

Alle huurders van Alwel in Roosendaal ontvangen een gratis pakket met 14 led-lampen in verschillende soorten en maten. Het is een project van de HuurderAdviesRaad (HAR) in Roosendaal .

Gemeente Haaren: led-verlichting voor korfbal- en voetbalverenigingen

Alle sportvelden van de korfbal- en voetbalverenigingen in de 4 dorpen van de gemeente Haaren worden voorzien van led-verlichting. De gemeente voert de werkzaamheden uit in april en mei.

TU Eindhoven geeft inzicht in effect van led-lichtvariaties op mensen

Onderzoekers van de TU Eindhoven hebben inzicht verkregen in het effect van led-lichtvariaties – zoals flikkering of een stroboscopisch effect – op mensen.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer de nieuwe informatieplicht van de wet Milieubeheer.