Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Light + Building: Legrand lanceert ‘Works with Legrand’

Legrand introduceert Works with Legrand. Tijdens Light + Building, de vakbeurs met ruim 2.600 exposanten die van 18 tot en met 23 maart plaatsvindt in Frankfurt, lanceert het bedrijf het nieuwe concept.

GE Lighting verkoopt Europese lichtactiviteiten

GE Lighting heeft zijn lichtactiviteiten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) verkocht. Joerg Bauer, de GE-directeur in Hongarije voor GE’s EMEA-markten, is de nieuwe eigenaar.

Osram maakt vaart met uitrol led-verlichting in Sint-Pietersbasiliek

Osram maakt momenteel snel vorderingen met het plaatsen van led-verlichting in de Sint-Pietersbasiliek in Rome. De eerste tests tonen aan dat de verlichting van de koepels 10 keer helderder is dan voorheen.

Energieakkoord: bedrijven krijgen verplichting overheid te informeren over energiebesparing zoals led

In het kader van het Energieakkoord worden bedrijven voortaan verplicht om in het kader van de Wet Milieubeheer te melden welke energiebesparingsmaatregelen zij hebben genomen; zoals het plaatsen van led.

Nu in LED Magazine

In de december-editie aandacht voor onder meer special Smart Lighting + Design, hackers en verlichting en BREEAM-NL.