Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Ruim 80 procent ervaart belemmeringen bij duurzaam ondernemen

Ruim 8 op de 10 ondernemers (84 procent) ervaart belemmeringen bij duurzaam ondernemen. Een van de redenen is dat veel ondernemers hun businesscase niet rond krijgen.

Current by GE: Eerste van 55.000 straatlantaarns vervangen in Zuid-Californië

Murrieta is als eerste van 11 Riverside County-steden in de Amerikaanse staat Californië in het bezit van duizenden armaturen die worden uitgerust met led-verlichting om lichtvervuiling te minimaliseren.

Vlaams Sint-Niklaas vraagt bewoners om mening over openbare verlichting

In verschillende straten van de Vlaamse stadskern van Sint-Niklaas wordt de openbare verlichting in 2019-2020-2021 vervangen. Het stadsbestuur wil graag de mening van de bewoners vernemen.

PyraSied ontwikkelt ‘groene’ lichtdiffuser

Diffuserspecialist PyraSied XA meldt als eerste – wereldwijd - een zeer zuivere groene lichtdiffuser op basis van 100 procent gerecycled acrylaat te hebben ontwikkeld.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer de nieuwe informatieplicht van de wet Milieubeheer.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!