Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Philips Lighting ziet omzet dalen, led-verkoop neemt wel toe

Philips Lighting heeft zijn omzet in het derde kwartaal met enkele procenten zien dalen tot 1,7 miljard euro.De verkoop van led-verlichting steeg echter wel met 16 procent en maakt nu 56 procent van de verkopen uit.

KOLEDO introduceert alternatief voor tl- en led-tubeverlichting

KOLEDO lanceert een alternatief voor overheden en bedrijven die tl- en ledtube-verlichting in een beschermende behuizing toepassen in openbare- en productielocaties. Het gaat om de led-lamp KOLEDO HDM408.

QAZQA slaat handen ineen met Zilverblauw en lanceert led-neonlampen

Verlichtingsontwikkelaar QAZQA is voor de ontwikkeling van een nieuwe collectie lampen een samenwerking gestart met het creatieve duo van de vooraanstaande interieurblogs van het land: Zilverblauw.

Philips Lighting introduceert nieuwe generatie flowering led-lampen

Philips introduceert de GreenPower led flowering lamp 2.0; een manier om het daglicht te verlengen of de nachtcyclus te onderbreken in kassen waar aardbeien, snijbloemen, tuinplanten en stekken worden gekweekt.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor led bij Woonstad R'dam, als sfeerverlichting en bij ProRail!

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!