Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Doe-het-zelfmarkt Praxis duurzaam via mega led-operatie:

Praxis, een van de household names in de Nederlandse doe-het-zelfmarkt, heeft zijn winkels omgebouwd naar led. Hiervoor ging het een samenwerking aan met Signify, dat het project oppakte via licht als service-model.

Led in de sportwereld: aankondiging nieuwe subsidieregeling en strenge controle verlagen snelheid

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) is dit jaar voor het eerst niet uitgeput. De redactie van LED Magazine spreekt met Jan Willem Zwang van Greencrowd over de redenen.

‘Circulariteitseisen voor verlichting worden gemeengoed’

Het meetbaar maken van circulariteit van armaturen. Dat is het doel van het project ‘Meetbaar Circulair – Armaturen en MKI’ dat nog dit jaar wordt afgerond onder de vlag van OVLNL.

Amerfoorts Volgroen groeit snel door: ‘Met lease-model kun je je lichtverkoop verdubbelen’

Het ligt voor de hand om bij financiering van led-verlichting direct te denken aan omvangrijke licht-als-service-trajecten.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer de nieuwe NSVV-voorzitter en de doorstart van WakaWaka.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!