Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Dental Clinics Venlo stapt over op led-verlichting

Exaltation heeft in samenwerking met Sijbers Support uit Kronenberg de led-verlichting verzorgd van Dental Clinics te Venlo. Dental Clinics is met 66 praktijken in heel Nederland actief.

Nieuwe inrichting met led-verlichting Arnhemseweg (N226) in Leusden gereed

Deprovincie Utrecht heeft in samenwerking met gemeente Leusden werkzaamheden uitgevoerd aan de Arnhemseweg (N226) in Leusden. Onder andere is de weg voorzien van led-verlichting.

Smart Beamer van sociaal werkbedrijf Amfors wint eerste prijs Dutch Design Week

De Smart Beamer van de Amfors Groep uit Amersfoort heeft tijdens de Dutch Design Week de prijs gekregen voor het beste technologische ontwerp voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

VvE’s Barneveld en Utrecht verlagen energiekosten met led-verlichting

Twee Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) in Barneveld en Utrecht hebben Saled led-verlichting laat verplaatsen om de energierekeningen van de verenigingen te reduceren.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer Seaborough, Ziut, CLS LED en SPIRIT solar lighting.