Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

De 10 meestgelezen berichten van LED Magazine in de eerste helft van 2019

Met 100.375 pageviews (+4 procent) en 61.934 unieke bezoekers (+10 procent) heeft de nieuwsblog van LED Magazine in de eerste helft van 2019 een recordaantal bezoekers mogen verwelkomen.

Verminderde berichtgeving LED Magazine in verband met zomerreces

In de komende 2 weken – tot en met 4 augustus 2019 – vindt er op de weblog van LED Magazine verminderde berichtgeving plaats in verband met het zomerreces.

Den Bosch maakt 100 gemeentelijke gebouwen energiezuinig met led

De gemeente Den Bosch maakt de komende 2 jaar 100 eigen panden zo energiezuinig mogelijk met onder meer led-verlichting. Zo wordt niet alleen energie bespaard, maar ook de uitstoot van CO2 verminderd.

So Expo Venray neemt led-verlichting Luceco in gebruik

Stand- en interieurbouwer So Expo uit Venray heeft besloten om voor de algemene standverlichting en voor zijn eigen lakstraat de highbay-armaturen van Luceco aan te schaffen.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor de nieuwe erkenningsregeling voor binnenverlichting.