Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Philips Lighting koopt Chinees stadsverlichtingsbedrijf LiteMagic Technologies

Philips Lighting koopt Shenzhen LiteMagic Technologies; een Chinese fabrikant en verkoper van verlichtingsarmaturen en besturingssystemen voor stedelijke gebieden en gevelverlichting.

TRILUX verhuist naar Data Club Offices

TRILUX heeft een langdurig contract getekend met M&G Real Estate om zijn Nederlandse vestiging te verhuizen naar Data Club Offices aan de Databankweg in Amersfoort, een zichtlocatie langs de snelweg A1.

LedLight Europe levert led-verlichting bij tweede vestiging van Bakkersland

Nadat Bakkersland Emmeloord is overgestapt op led-verlichting is ook de vestiging in Wateringen nu volledig onder handen genomen. De vestiging is geheel gerenoveerd en voorzien van led van LedLight Europe.

VPT: Europese regelgeving Ecodesign 2020 ernstige beperking voor podium- en evenementensector

De VPT heeft samen met een groot aantal andere Europese brancheverenigingen uit de podium- en evenementensector de noodklok geluid bij de Europese Unie over de regelgeving Ecodesign 2020.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer de informatieplicht over energiebesparing en het tekort aan technici.