Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

GIA Systems levert lichtsturing Adelante Zorggroep

Het gebouw van Adelante Zorggroep in Hoensbroek is feestelijk heropend, na 3 jaar renovatie. GIA Systems heeft meegewerkt om het gebouw te transformeren tot duurzaam pand door de lichtsturing te leveren.

Zumtobel presenteert led-serie 'the editions – extended collection'

De nieuwe led-minicollectie van Zumtobel, die uitgebracht wordt onder de titel “the editions – extended collection”, zet in op creatieve oplossingen met technologische innovaties.

Innolumis en Metafors komen met verklaring omtrent Social Return

Met als doel aannemers en installateurs te helpen bij het kwantificeren van hun inspanningen rond sociaal ondernemerschap, hebben Innolumis Public Lighting en Metafors een gezamenlijke verklaring opgesteld.

Chemelot heeft met Internet of Things led-primeur voor chemische industrie

Industrieterein Chemelot heeft een primeur te pakken voor de chemische industrie door de ingebruikname van led-verlichting die aangesloten is op het Internet of Things. In totaal komen er 17.000 led-lampen.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer Segula, Sustainder en Lichtontwerp Nederland!