Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Milieu Centraal introduceert keuzehulp led-lampen

Milieu Centraal heeft voor consumenten een keuzehulp voor led-lampen geïntroduceerd. De organisatie adviseert mensen direct de halogeenlampen te vervangen, en niet te wachten totdat ze stuk gaan.

Montreal voorziet Jacques Cartier Bridge van architecturale led (video)

De Jacques Cartier Bridge in het Canadese Montreal is voorzien van architecturale led-verlichting. In totaal zijn er 2.200 iColor Accent MX Powercore led-lampen van Philips geplaatst.

‘Vonkjes’ glow-in-the-darkfietspad markeren fietspad onvoldoende

Waterschap Scheldestromen en de Sandee Groep hebben begin dit jaar een fietspad van ‘vonkjes’ voorzien. De partijen concluderen nu dat het glow-in-the-darkfietspad de weg onvoldoende markeert.

TRILUX verzorgt blauw licht recordpoging Maarten van der Weijden

Olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden is momenteel bezig een poging het Guinness World Record 24 uur zwemmen te verbreken. TRILUX levert blauwe led-verlichting om hem te helpen.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer Segula, Sustainder en Lichtontwerp Nederland!