Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Signify introduceert filamentcollectie Philips Hue

Signify heeft zijn nieuwe Philips Hue Filament-collectie onthuld. Met de nieuwe productreeks richt het bedrijf zich op consumenten die ‘een vintagestijl wensen in hun smart home’.

Subsidieregeling sportclubs nog niet leeg: twee derde van budget geclaimd

Twee derde van het budget van stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties is geclaimd door sportclubs die willen verduurzamen. Er is nog 29 miljoen euro budget over voor onder meer led-verlichting.

Petrol Sign neemt lichtreclamebedrijf Armada Janse over

Petrol Sign heeft lichtreclamebedrijf Armada Janse overgenomen. Samen vormen ze met circa 80 medewerkers een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame.

Gemeente Weert pakt door met uitrol led-verlichting

De gemeente Weert gaat in het kader van haar verduurzamingsoperatie door met het vervangen van bestaande, conventionele verlichting door led-verlichting. De gemeente spreekt over een besparing van 50 procent.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor de nieuwe erkenningsregeling voor binnenverlichting.