Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

NVWA en Meipos geven veiligheidswaarschuwing voor led-lamp E27 – 9 Watt Corn

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) meldt dat MEIPOS LED verlichting heeft geconstateerd dat de led-lampen E27 – 9 Watt Corn niet aan de gestelde essentiële veiligheidseisen voldoen.

Dynniq en Tvilight rollen intelligente straatverlichting uit op industrieterrein Moerdijk

Dynniq en Tvilight hebben intelligente straatverlichtingstechnologie en bijbehorende diensten opgeleverd aan Havenbedrijf Moerdijk. Na een pilot is de technologie bij 1.000 straatlantaarns toegepast.

Burgers’ Zoo voorziet lagune van led-verlichting

De verlichting van de lagune van Burgers’ Zoo is vervangen door led. Het resultaat: iets meer licht van dezelfde lichtkwaliteit en bijna de helft minder aan elektriciteitsverbruik.

Ramsj magazijn van Steven Sterk voorzien van led

Boekengroothandel Tialda van Steven Sterk heeft het hele magazijn van EcoBright led tl-verlichting laten voorzien. Onlangs is de traditionele 58-watt tl-verlichting in het magazijn volledig vervangen.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor onder meer Schiphol, LED Factory, Innolumis en Tronix Lighting!

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!