Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

eLoket Informatieplicht energiebesparing open: 125.000 organisaties moeten maatregelen melden

Het eLoket voor de Informatieplicht energiebesparing is open. Uiterlijk 1 juli 2019 moeten 125.000 bedrijven en instellingen rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen.

Alexander Buhmann (LEDVANCE) treedt toe tot bestuur Stichting LightRec

Alexander Buhmann is toegetreden tot het bestuur van stichting LightRec. Buhmann is werkzaam als manager producentenverantwoordelijkheid bij verlichtingsproducent LEDVANCE in München.

Gemeente Nieuwkoop: 1.161 led-armaturen geplaatst

De gemeente Nieuwkoop heeft een tussenstand gepubliceerd van haar verduurzamingsoperatie in de openbare ruimte. De gemenete meldt tot op heden 1.161 led-armaturen teh ebben geplaatst.

Bailey Lights steunt Ronald McDonald Kindervallei met donatie led-verlichting

Bailey Lights heeft led-verlichting gedoneerd aan Ronald McDonald. De led-verlichting is geplaatst in Ronald McDonald Kindervallei in het Geuldal van Valkenburg aan de Geul.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer de verplichte toepassing van led-verlichting.