Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Philips Lighting verkocht in 2016 628 miljoen led-lampen

78 procent van de producten die Philips Lighting in 2016 aan de man heeft gebracht, kent het predicaat duurzaam. Een jaar eerder bedroeg dit 72 procent. Het bedrijf heeft in 2016 628 miljoen led-lampen verkocht.

Europese Commissie keurt verkoop Philips Lumileds aan Apollo goed

De Europese Commissie heeft zijn goedkeuring gegeven aan de verkoop van Philips Lumileds aan een groep investeerders onder leiding van Apollo Global Management. Philips geeft hiermee zijn meerderheidsbelang weg.

De Slimme Weg geopend: led-verlichting dynamisch aangestuurd

De Slimme Weg is geopend.Het initiatief van de gemeente Maasdriel, gemeente ’s-Hertogenbosch en Hoeflake Electrotechniek heeft op de Oude Rijksweg tussen ’s-Hertogenbosch en Hedel geleid tot dynamisch te sturen led.

Zumtobel introduceert led-buitenarmatuur Supersystem

Zumtobel brengt het led-buitenarmatuur Supersystem per direct op de markt. Het gaat volgens het bedrijf om ‘multizonale verlichting voor een doeltreffende inrichting van buitenruimtes’.

Nu in LED Magazine

In de decmber-editie aandacht voor human centric lighting, led in de tuinbouw en LED Expo!