Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Reklaspits maakt doorstart onder vleugels MSI-Sign Group

Het eerder failliet verklaarde Reklaspits heeft een doorstart onder MSI-Sign Group gemaakt. De formele doorstart is op 13 november gerealiseerd onder de naam Reklaspits | MSI.

Minister Wiebes: tl-verlichting per 1 september 2021 uitgefaseerd

Minister Wiebes meldt aan de Tweede Kamer dat tl-buizen per 1 september 2021 uitgefaseerd worden en vervangen worden door led-varianten als uitvloeisel van de herziene Europese Ecodesign-richtlijn.

Wiebes over verplichten led-verlichting: relevante toepassingen staan al op Erkende Maatregelenlijst

Minister Wiebes ziet vooralsnog geen noodzaak om de Erkende Maatregelenlijst Energiebesparing (EML) aan te passen. Volgens de minister staan alle relevante led-toepassingen al op de lijst.

Adviesbureau pleit voor wijziging led-verlichting in Erkende Maatregelenlijst

De rijksoverheid doet er goed aan om de Erkende Maatregelenlijst (EML) voor verlichting op een andere wijze in te delen. Dat stelt adviesbureau Deerns in het rapport ‘Besparingspotentieel van led-verlichting’.

Nu in LED Magazine

In de september-editie extra aandacht voor de vakbeurs LED + Elektro.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!