Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Earth Hour: Infrax dooft openbare verlichting in 36 Limburgse gemeenten

Infrax steunde Earth Hour in Vlaams Limburg en heeft in 36 gemeenten de openbare verlichting afgelopen weekend de hele avond verminderd of uitgeschakeld. Earth Hour is een symbolische actie voor het milieu.

2,3 miljoen euro subsidie voor verbetering en verlichting van Limburgse fietspaden

De Provincie Limburg trekt ruim 2,3 miljoen euro subsidie uit voor verschillende verkeersprojecten in de regio Noord-Limburg. De grootste bedragen zijn bestemd voor verbetering en verlichting van fietspaden.

Haco levert led-lichtreclame aan KIA Apeldoorn

Haco Lichtreclame verzorgt sinds 2015 de hele buitenpresentatie van KIA. Het leverde ook de led-lichtreclame voor de vestiging van de Apeldoornse KIA-dealer van Mossel in Apeldoorn.

Led-lichtreclame voor Monki Arnhem

Haco heeft de led-lichtreclame voor de vestiging van Monki in Arnhem geleverd. Lichtreclame, buitenreclame, is voor een trendy bedrijf volgens de betrokkenen ‘minstens zo belangrijk als het gebruik van social media’

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer Segula, Sustainder en Lichtontwerp Nederland!

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!