Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Den Bosch maakt 100 gemeentelijke gebouwen energiezuinig met led

De gemeente Den Bosch maakt de komende 2 jaar 100 eigen panden zo energiezuinig mogelijk met onder meer led-verlichting. Zo wordt niet alleen energie bespaard, maar ook de uitstoot van CO2 verminderd.

So Expo Venray neemt led-verlichting Luceco in gebruik

Stand- en interieurbouwer So Expo uit Venray heeft besloten om voor de algemene standverlichting en voor zijn eigen lakstraat de highbay-armaturen van Luceco aan te schaffen.

Leeuwarden geeft subsidie aan lichtfestival LUNA

Provincie Friesland heeft besloten lichtfestival LUNA 50.000 euro subsidie toe te kennen. Het festival vond afgelopen jaar plaats in Leeuwarden dat toen Europa’s Culturele Hoofdstad van 2018 was.

ProRail voorziet eerste station in Nederland van lichtmasten op zonne-energie

Station Blerick heeft als eerste station in Nederland lichtmasten die worden gevoed met energie die wordt opgewekt door zonnepanelen. ProRail wil de verlichting op meerdere stations uitrollen.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor de nieuwe erkenningsregeling voor binnenverlichting.