Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Tata Steel en Natuur en Milieufederatie Noord-Holland lanceren lichtadviesteam

Tata Steel en Natuur en Milieufederatie Noord-Holland hebben een lichtadviesteam gelanceerd voor bedrijven uit de regio. Dit doen zij tijdens de licht & donkerte safari.

Franse stad Lyon zoekt internationale lichtinnovaties in verlichting

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) Franse stad Lyon is op zoek naar innovatieve internationale inzendingen voor het project 'Lumen – La Cité de la Lumière' en het lichtfeest 'Fête des Lumières'.

Exaltation introduceert nieuwe led-producten Sigor

Exaltation, distributeur van Sigor in de Benelux, heeft enkele nieuwe producten gepresenteerd. Dit om de verlichtingsspeciaalzaken en specialisten te informeren over de producten die het 80-jarige Sigor maakt.

Regeerakkoord: 1 megaton CO2 besparen via zuinigere verlichting

In het regeerakkoord heeft het kabinet de ambitie geformuleerd om via de uitrol van zuinigere verlichting in de periode tot en met 2030 1 megaton CO2 te besparen.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer Seaborough, Ziut, CLS LED en SPIRIT solar lighting.