Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Oproep: medewerking voor deelname Nationaal LED + Elektro Trendrapport 2020 gevraagd

Onderzoeksbureau Dutch New Energy Research vraagt professionals uit de led-sector om deel te nemen aan de enquête voor het LED + Elektro Trendrapport 2020. Het rapport wordt in het najaar van 2019 gepresenteerd.

Dura Vermeer opent nul-op-de-meterbrug met 662 led-lichtpuntjes

De gemeente Hengelo heeft aan de Laan Hart van Zuid de nieuwe Boekelosebrug in bedrijf genomen. De nul-op-de-meterbrug is door Dura Vermeer uitgerust met 662 led-lichtpuntjes.

Fluence by OSRAM sluit zich aan bij de Club van 100 van universiteit Wageningen

Fluence by OSRAM sluit zich aan bij de Club van 100 van de businessunit Glastuinbouw van Wageningen University & Research. Zo gaat het verlichtingsbedrijf bijdragen aan onderzoek van de universiteit.

Gemeente Teylingen maakt extra geld vrij voor led-verlichting

De gemeenteraad van Teylingen heeft groen licht gegeven aan het college van burgemeester en wethouders om extra geld vrij te maken voor led-verlichting en het dimmen van de openbare verlichting.

Nu in LED Magazine

In de maart-editie aandacht voor onder meer de verplichte toepassing van led-verlichting.