Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk kiest voor led-verlichting

Op verschillende manieren werkt de gemeente Bodegraven-Reeuwijk aan duurzaamheid. De gemeente meldt dat bestaande verlichting van de openbare ruimte steeds vaker wordt vervangen door led-lampen.

TRILUX lanceert ‘Guide to BREEAM’ voor duurzaam bouwen met led-licht

TRILUX heeft het eerste exemplaar van de speciaal opgestelde ‘guide to BREEAM’ overhandigd aan de Dutch Green Building Council.

Horst aan de Maas voorziet fietspad van vleesmuisvriendelijke verlichting

In de Limburgse gemeente Horst aan de Maas heeft de gemeente het fietspad tussen de kernen Tienray en Horst voorzien van led-verlichting van Innolumis die vleermuisvriendelijk is.

Innolumis levert led-verlichting fietspaden Midden-Delfland

De Zuidhollandse gemeente Midden-Delfland – ingeklemd tussen de steden Rotterdam, Den Haag en Delft – maakt verder werk van de groene en energiezuinige doelstellingen door het plaatsen van led-verlichting.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor led bij Woonstad R'dam, als sfeerverlichting en bij ProRail!