Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Cree roept 112.500 led-tl-buizen terug vanwege brandgevaar

De Amerikaanse lichtfabrikant Cree roept in Noord-Amerika maar liefst 112.500 led-tl-buizen terug vanwege het risico op brandgevaar. Het gaat om de zogenaamde ‘Cree LED T8 Replacement Lamps.’

Philips lanceert Hue Motion Sensor

Philips Lighting heeft de Hue Motion Sensor gelanceerd. Met behulp van de bewegingssensor worden lampen vanaf nu op basis van beweging bediend.

TV 1848 Schwabach laat hockeyvelden uitrusten met led

De Duitse hockeyclub TV 1848 Schwabach heeft AAA-LUX led-verlichting laten installeren ten bate van de hockeyvelden. Het is de eerste Duitse hockeyclub die overstapt op AAA-LUX led-armaturen.

Philips Hue verbreedt lampenaanbod voor woningen

Philips Lighting lanceert een nieuwe armaturen uitgerust met Hue White Ambiance-lampen. Daarnaast presenteert men de Hue White Ambiance GU-10 spot en de Hue White en Color Ambiance A60-lamp (E27).

Nu in LED Magazine

In de juni-editie onder meer aandacht voor led in supermarkten, LedYears en city farming!