Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Verminderde berichtgeving LED Magazine in verband met zomerreces

In de komende 2 weken – tot en met 6 augustus – vindt er op de weblog van LED Magazine verminderde berichtgeving plaats in verband met het zomerreces.

De 10 meest gelezen berichten van de eerste helft van 2017

Nu de zomer aanbreekt zet de redactie van LED Magazine de 10 meest gelezen berichten uit de wekelijkse nieuwsbrief LEDflits en dagelijkse weblog LEDMagazine.nl op een rij!

Denksportcentrum Apeldoorn installeert Saled led-panel lights

Saled heeft een 60-tal led-panel lights geleverd aan Denksportcentrum Apeldoorn. De installatie van de nieuwe verlichting is uitgevoerd door vrijwilligers van het denksportcentrum.

Nieuw led-groeirecept rucola met zevenmaal hogere vitamine C-inhoud

Philips Lighting heeft bekendgemaakt dat zijn GrowWise Research Center een vitamine C-rijke rucola heeft geproduceerd die 7 maal meer vitamine C bevat dan de door USDA gepubliceerde waarde van 15 mg/100 gr.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor onder meer Schiphol, LED Factory, Innolumis en Tronix Lighting!