Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Nieuwe Opel Insignia eerste met IntelliLux LED Pixel Light

Opel heeft de eerste beelden getoond van de nieuwe Insignia, die tijdens de Brussels Motor Show van 10 tot 19 januari 2020 zijn première beleeft. Opel rust de Insignia uit met IntelliLux led-koplampen.

Lichtindustrie pleit voor aanpassing Erkende Maatregelen Lijst en verlaging btw op led

De Lichtkoepel, bestaande uit Fedet-NLA en de brancheorganisaties NSVV en Techniek Nederland, pleit voor een aanpassing van de Erkende Maatregelen Lijst (EML) en verlaging van de btw op led-verlichting.

LEDVANCE breidt SubstiTUBE-familie uit met 2 slimme led-buizen

LEDVANCE breidt zijn lampenportfolio SubstiTUBE uit met 2 slimme led-buizen: de tweede generatie SubstiTUBE T8 Connected en de SubstiTUBE T8 Motion Sensor.

Sade Lighting plaatst led-verlichting bij 28 vestigingen van Posthuma Bouwmarkten

Posthuma Bouwmarkten Groep heeft voor al haar bouwmarkten gekozen voor led-verlichting van Sade Lighting. Het bedrijf is franchisenemer van Intergamma en heeft 28 bouwmarkten onder de formules KARWEI en GAMMA.

Nu in LED Magazine

In de december-editie extra aandacht voor de vakbeurs LED + Elektro.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!