Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Vernieuwd Stationsplein Utrecht met led-verlichting opgeleverd

In Utrecht is het vernieuwde Stationplein opgeleverd. Er is volop aandacht besteed aan duurzaamheid met onder meer de op maat gemaakte armaturen van Schréder die zijn uitgerust met de nieuwste led-technologie.

Signify nadert afronding van verlichtingsproject Brazilië met 182.000 led-lampen

Belo Horizonte, een van de grootste steden van Brazilië, nadert de afronding van het upgraden van 182.000 straatlantaarns met led's van verlichtingsproducent Signify afgerond. 90 procent van het project is afgerond.

LUXOR LICHT introduceert ammoniakbestendig industrie-armatuur

LUXOR LICHT introduceert de WD SEVERA AGRI LED. Het is de nieuwste uitbreiding in het industrie-armaturenpakket van het bedrijf.

Wegverlichting op Heuvelrug Utrecht omgezet naar led

Tussen eind augustus en half september 2019 gaat de provincie Utrecht de wegverlichting vernieuwen op diverse plaatsen langs de N225 tussen Leersum en Driebergen en langs de N226 tussen Leersum en Woudenberg.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor de nieuwe erkenningsregeling voor binnenverlichting.