Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

NLA over nieuwe energielabels: ‘Hoge kosten en onnodige afvalstromen vermijden’

De EU heeft tijdens de zomervakantie een nieuwe verordening gepubliceerd omtrent de invoering van nieuwe energielabels voor elektronische en verlichtingsproducten. De redactie van LED Magazine spreekt met de NLA.

September 2017-editie LED Magazine verschenen

De nieuwste editie van LED Magazine (editie september 2017) is verschenen en kent weer diverse primeurs. Er is onder meer aandacht voor de samenwerking tussen Seaborough en Sengled die zijn eerste vruchten afwerpt.

Overeenstemming OVLNL en NSVV over nieuwe praktijkrichtlijn openbare verlichting

OVLNL en de NSVV hebben overeenstemming bereikt over de nieuwe praktijklijn openbare verlichting; de NPR13201:2017.Dit is het resultaat van een speciaal geformeerde werkgroep met stakeholders van beide organisaties.

Rijswijk wil extra geld uittrekken voor kabelnet openbare verlichting

Het college van burgemeester en wethouders van Rijswijk gaat de gemeenteraad voorstellen om de komende jaren extra geld uit te trekken om het zwaar verouderde kabelnet voor de openbare verlichting aan te pakken.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer Seaborough, Ziut, CLS LED en SPIRIT solar lighting.