Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Vakbeurs Elektrotechniek uitgesteld tot 2018

Jaarbeurs Utrecht is bezig aan een herstructurering van haar installatieportfolio. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met marktpartijen en heeft geleid tot het uitstellen van de vakbeurs Elektrotechniek tot 2018.

Doekle Terpstra nieuwe voorzitter UNETO-VNI

Doekle Terpstra (60) treedt 1 februari 2017 aan als voorzitter van ondernemersorganisatie UNETO-VNI. De Ledenraad van UNETO-VNI heeft woensdagavond unaniem ingestemd met zijn benoeming.

CLS LED levert led-verlichting voor Coca-Cola gift shop in Europa-Park

CLS LED heeft led-verlichting geleverd voor de Coca-Cola giftshop in het Europa-Park. Jaarlijks trekt het thema park, gelegen in Duitsland, meer dan 5,5 miljoen bezoekers vanuit de gehele wereld.

Occhio opent flagshipstore in Keulen ‘rond toekomst van licht en verlichting’

Verlichtings- en designbedrijf Occhio uit München heeft een flagshipstore geopend aan de Kaiser-Wilhelm-Ring in Keulen. De multifunctionele conceptstore biedt ‘lichtadvies en verkoop op het hoogste niveau’.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor led bij Woonstad R'dam, als sfeerverlichting en bij ProRail!