Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

DE NOOD presenteert safety control app SmartCity

DE NOOD lanceert een nieuwe calamiteiten app: de SmartCity safety control app. De app maakt het mogelijk voor politie, handhaving en andere bevoegden met één handeling de openbare verlichting in te schakelen.

Grootschalige vervangingsoperatie gemeente Gilze en Rijen van start (update)

Aannemer Heijmans is in Gilze en Rijen gestart met het vervangen van een groot deel van de openbare verlichting door led-verlichting. Het gaat om ruim 3.000 armaturen die 10 jaar of ouder zijn.

NLA over nieuwe energielabels: ‘Hoge kosten en onnodige afvalstromen vermijden’

De EU heeft tijdens de zomervakantie een nieuwe verordening gepubliceerd omtrent de invoering van nieuwe energielabels voor elektronische en verlichtingsproducten. De redactie van LED Magazine spreekt met de NLA.

September 2017-editie LED Magazine verschenen

De nieuwste editie van LED Magazine (editie september 2017) is verschenen en kent weer diverse primeurs. Er is onder meer aandacht voor de samenwerking tussen Seaborough en Sengled die zijn eerste vruchten afwerpt.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer Seaborough, Ziut, CLS LED en SPIRIT solar lighting.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!