Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Nieuwe importheffingen Trump: led-industrie China mogelijkerwijs hard getroffen

De voorgenomen extra importheffingen op producten uit China die de Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd, treffen de led-industrie in China mogelijkerwijs hard. Dit stellen analisten van Trendforce.

Vlaams Dendermonde: verledding per straat live te volgen op stadswebsite

De Vlaamse gemeente Dendermonde voorziet alle openbare verlichting binnen 10 jaar van led. Vanaf midden september 2018 kan de verledding per straat live gevolgd worden op de stadswebsite.

Modernista levert Way-armatuur voor Stadskeerkring Amersfoort

Modernista heeft opdracht ontvangen voor het leveren van het armatuur Way voor het project Keerkring te Amersfoort. Het armatuur van Deens fabrikant Focus Lighting is dit jaar pas geïntroduceerd.

Cleary introduceert met Crown MINI 'kleinste led-module ter wereld'

Het probleem om kleine doosletters goed te verlichten is opgelost met de lancering van de Crown MINI-module. Deze led-module wordt door Cleary op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Nu in LED Magazine

In de juni-editie aandacht voor onder meer de overname van VEKO door Fagerhult en UNETO-VNI.