Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Samenwerking Schréder en Huawei: Shuffle Site gelanceerd

Schréder en Huawei hebben op het achtste Global Mobile Broadband Forum de Shuffle Site gelanceerd en daarmee tegelijkertijd hun samenwerking wereldkundig gemaakt.

HORTILED levert nieuwe groeilichtinstallatie aan Van de Pol: slaproductie verdubbeld

Kwekerij van de Pol uit Ridderkerk schaft een nieuwe groeilichtinstallatie aan met 996 HORTILED Tops. Het bedrijf verwacht hiermee een tweemaal hogere slaproductie te realiseren.

Nieuw lichtplan met led-verlichting voor keersluis Limmel

Rijkswaterstaat meldt dat voor de nieuwe keersluis in de Maastrichtse wijk Limmel een doordacht lichtplan ontworpen is waarbij onder meer gebruikgemaakt wordt van led-verlichting.

Philips Lighting levert 1 miljardste led-lamp als onderdeel Global Lighting Challenge

Philips Lighting meldt 1 miljard led-lampen en -armaturen te hebben geleverd in het kader van de 'Global Lighting Challenge'. Aan deze campagne nemen onder meer Europa, Amerika, Rusland en China deel.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer Seaborough, Ziut, CLS LED en SPIRIT solar lighting.