Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Medireva stapt volledig over op led-verlichting

Medireva heeft zijn locaties in Maastricht aan de Weerhuisweg en Giel Duijkerstraat volledig voorzien van led-verlichting. Hiermee wordt een besparing van 70 procent bereikt in stroomverbruik.

Albert Heijn zet kerst aan met led-lichtshow in Houten

Albert Heijn heeft kerst 'aangezet' met een lichtshow met led-verlichting in Houten, bij Albert Heijn Oude Dorp. De lichtshow werd gestart met het omzetten van een lichtschakelaar op muziek van Queen.

Rofianda lanceert in samenwerking met Seoul Semiconductor led-armatuur voor glastuinbouw

Rofianda lanceert in samenwerking met Seoul Semiconductor een led-armatuur voor de glastuinbouw. Het armatuur werd intern ontwikkeld door Rofianda, de led-chip is ontwikkeld door Seoul Semiconductor.

Dynniq en Signify gaan openbare verlichting gemeente Bronckhorst vervangen

Dynniq en Signify hebben hun samenwerking aangekondigd om alle openbare verlichting in de gemeente Bronckhorst in Gelderland te vervangen door slimme led-verlichting.

Nu in LED Magazine

In de september-editie aandacht voor onder meer de nieuwe informatieplicht van de wet Milieubeheer.