Geachte bezoeker,

We zien dat u waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, want hiermee ontneemt u LED Magazine in essentie inkomsten die we hard nodig hebben om u het nieuws te kunnen blijven brengen. Help ons door LED Magzine te whitelisten.

×

Stuurgroep armaturenregister opgericht: eisen aan armaturen vastgesteld

Het armaturenregister heeft een stuurgroep opgericht die inmiddels de eisen voor opname van armaturen in het armaturenregister heeft vastgesteld.

Norton breidt assortiment plafond- en wandarmaturen uit

Norton breidt de SQC LED (rond) en SQV LED (vierkant)-serie plafond- en wandarmaturen uit door naast de 3.000 kelvin nu ook de 4.000 kelvin uit voorraad te leveren.

LEDProfz levert Ervan led-verlichting voor Welkoop-vestigingen

LEDProfz heeft in de afgelopen maanden led-verlichting van Ervan geplaatst op de Welkoop-locaties in Roermond, Blerick, Reuver, Wanroij, Eemnes en Soest. De verlichting draagt bij aan een flinke energiebesparing.

Led-verlichting voor N225 Amerongen

De Rijksstraatweg (N225) in Amerongen heeft nieuwe led-wegverlichting gekregen. De bestaande, verouderde verlichting tussen De Kievit en de Burgwal, is vervangen over een lengte van een halve kilometer.

Nu in LED Magazine

In de december-editie aandacht voor onder meer special Smart Lighting + Design, hackers en verlichting en BREEAM-NL.