Ekkersrijt 7055
5692 HB Son
Contact: Hans Sanders
Telefoon: +31(0)499 769040

Lumosa LED

Lumosa ontwikkelt en beheert een duurzaam ecosysteem van slimme elektronica die het maximale uit elke kWh haalt.

Een slimme licht oplossing voor iedereen

Elke dag vragen we ons af of we dingen beter, slimmer en efficiënter kunnen doen. Technologie zit in het diepst van onze vezels.

Wij bieden u een compleet verlichtingssysteem aan, van hardware tot software, dat wij 100% in eigen huis ontwikkelen. Op deze manier verzekeren we u dat onze producten perfect bij u passen, inclusief ons gemakkelijke besturingssysteem: LumosaTouch.

Lumosa heeft de juiste lichtoplossing voor alle in- en outdoor sport applicaties, van tennisbanen, zaalvoetbalvelden, skipistes, atletiekbanen tot stadions. Voor elke applicatie hebben wij gespecialiseerde led armaturen. Waardoor sporters en supporters kleuren als nooit tevoren ervaren en bewegingen sneller en beter worden waargenomen.

Voor de industrie bieden wij efficiënte lichtoplossingen die zorgen voor een veilige en prettige werk omgeving voor iedereen die eronder staat. Zo genieten werknemers van betere werk omstandigheden en hogere productiviteit.

Padel de snelst groeiende sport van Nederland

Wij hebben voor padel unieke armaturen ontwikkeld die voldoen aan de hoge lichtnormen, noodzakelijk om de snelle sport goed te kunnen spelen. De verlichting bevat gespecialiseerde leds en een state-of-the-art optisch design voor een optimaal lichtbeeld. Zo is de bal extra goed zichtbaar voor optimale sportprestaties en spelplezier. 

Stadion verlichting: Een nieuwe beleving.

Wij bieden u een compleet verlichtingssysteem, van hardware tot software, dat we 100% in eigen huis ontwikkelen. Onze high-end ledverlichting stelt u in staat om kleuren en bewegingen waar te nemen als nooit tevoren. Door de flikkervrije armaturen kan elke actie in super slow motion vastgelegd worden.

Breng de wedstrijd tot leven.

Voor stadions van groot tot klein of zelfs amateurvelden, er kan altijd een lichtshow worden geprogrammeerd. De lichtshow brengt een unieke atmosfeer voor tijdens of na de wedstrijd, voor zowel supporter als speler.Nu in LED Magazine

september 2021

Peter Hanselaer wil naar een algemeen “imaging” gebaseerd lichtkwaliteitsmodel | ‘Kunnen we meten wat we zien?’ NMBS vervangt 15.110 lampen op Antwerpen-Centraal met led: ‘Het is alleen al een kunst om de goede...
Vacatures
Groenovatie B.V. zoekt:

Content Marketing & Fotografie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Joure?  Wil jij deel uitmaken van een deskundig, jong en gezellig team? Ben jij minstens hbo-opgeleid en heb jij minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van marketing? Lees dan snel verder want wij...
Parttime (24 uur) - Joure, 8502TH, 3G
ETAP Lighting Nederland Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager/ Lichtadviseur Regio NH (Amsterdam-Utrecht)

Je bouwt een lange termijn relatie uit met de architecten, installateurs, bouw-adviesbureaus en project- en gebouweigenaren als ook investeerders in jouw regio. Je spoort mogelijke projecten op en werkt hiervoor in samenspraak met R&D een op maat...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!