Ekkersrijt 7055
5692 HB Son
Contact: Hans Sanders
Telefoon: +31(0)499 769040

Lumosa LED

Lumosa ontwikkelt en beheert een duurzaam ecosysteem van slimme elektronica die het maximale uit elke kWh haalt.

Een slimme licht oplossing voor iedereen

Elke dag vragen we ons af of we dingen beter, slimmer en efficiënter kunnen doen. Technologie zit in het diepst van onze vezels.

Wij bieden u een compleet verlichtingssysteem aan, van hardware tot software, dat wij 100% in eigen huis ontwikkelen. Op deze manier verzekeren we u dat onze producten perfect bij u passen, inclusief ons gemakkelijke besturingssysteem: LumosaTouch.

Lumosa heeft de juiste lichtoplossing voor alle in- en outdoor sport applicaties, van tennisbanen, zaalvoetbalvelden, skipistes, atletiekbanen tot stadions. Voor elke applicatie hebben wij gespecialiseerde led armaturen. Waardoor sporters en supporters kleuren als nooit tevoren ervaren en bewegingen sneller en beter worden waargenomen.

Voor de industrie bieden wij efficiënte lichtoplossingen die zorgen voor een veilige en prettige werk omgeving voor iedereen die eronder staat. Zo genieten werknemers van betere werk omstandigheden en hogere productiviteit.

Padel de snelst groeiende sport van Nederland

Wij hebben voor padel unieke armaturen ontwikkeld die voldoen aan de hoge lichtnormen, noodzakelijk om de snelle sport goed te kunnen spelen. De verlichting bevat gespecialiseerde leds en een state-of-the-art optisch design voor een optimaal lichtbeeld. Zo is de bal extra goed zichtbaar voor optimale sportprestaties en spelplezier. 

Stadion verlichting: Een nieuwe beleving.

Wij bieden u een compleet verlichtingssysteem, van hardware tot software, dat we 100% in eigen huis ontwikkelen. Onze high-end ledverlichting stelt u in staat om kleuren en bewegingen waar te nemen als nooit tevoren. Door de flikkervrije armaturen kan elke actie in super slow motion vastgelegd worden.

Breng de wedstrijd tot leven.

Voor stadions van groot tot klein of zelfs amateurvelden, er kan altijd een lichtshow worden geprogrammeerd. De lichtshow brengt een unieke atmosfeer voor tijdens of na de wedstrijd, voor zowel supporter als speler.Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Etap Lighting zoekt:

Accountmanager bij ETAP Lighting regio Zuid Nederland

ETAP Lighting ETAP geeft vorm aan de verlichting van de toekomst. Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaande verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen. Hierbij gaan we volledig meedenken met onze klanten voor wat betreft verlichting,...
Fulltime (40 uur) - Maastricht
LuxImprove BV zoekt:

Ervaren verkoper buitendienst

Ben jij een persoon die een ruimte binnenloopt en meteen bedenkt hoe je de omgeving kunt verbeteren met de juiste toepassing van licht? Heb je veel ervaring met de acquisitie, verkoop en realisatie van allerlei verlichtingsprojecten? Dan zijn wij op...
Fulltime (40 uur) - Weihoek 10D 4416 PX Kruiningen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!