Vluchtoord 41
5406 XP
Contact: Maarten Verbruggen
Telefoon: +31 (0)413 33 03 80
Fax: +31 (0)413 33 03 85

Tronix Lighting B.V.

Tronix Lighting BV is een voorraadhoudende importeur en leverancier van led-verlichting gespecialiseerd in lichtoplossingen voor de professionele markt. Al vanaf 1963 is er met veel aandacht voor productinnovatie en ontwikkeling gebouwd aan duurzame relaties met prominente fabrikanten. Tronix onderscheidt zich met een breed verlichtingsassortiment, een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding, en veel vakkennis.

In samenwerking met en ondersteuning van groothandel en installateur wordt steeds opnieuw gezocht naar nieuwe verlichtingsmogelijkheden in vrijwel elk commercieel toepassingsbereik: van kantoren, winkels en horeca tot aan magazijnen, fabriekshallen en buitentoepassingen. Deskundig en eerlijk advies, meedenken in maatoplossingen en snelle levertijden staan bij Tronix Lighting centraal voor duurzame relaties met klanten.


Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Duramotion zoekt:

Technical Sales Manager

Duramotion is op zoek naar een Technical Sales Manager
Fulltime • Heerlen
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!