Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
Contact: Ilse Protsman
Telefoon: +31 (0)544 471 111

Nedap NV

Markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet. Dát is de missie van Nedap.  De technologie van Nedap creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen.  Daarbij staat niet de techniek, maar de manier waarop mensen techniek gebruiken centraal.  Onze grootste uitdaging is, om de allerlaatste technologieën op een creatieve, innovatieve manier te verwerken. Het resultaat? Relevante, elegante én gebruiksvriendelijke oplossingen.

Maak ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam
Om het volle potentieel van ledverlichting te benutten en te behouden heeft Nedap Luxon ontwikkeld. Luxon is een dynamisch lichtmanagementsoftware platform dat ervoor zorgt dat verlichting alleen brandt waar en wanneer dat nodig is, zonder onnodige verspilling.

Luxon bestaat uit gedistribueerde lokale aansturing op basis van diverse strategieën in combinatie met online beheer. Dit maakt toekomstige optimalisaties mogelijk en garandeert de duurzaamheid van de verlichting.

Merkonafhankelijk
Luxon is compatibel met alle armaturen, ongeacht merk, met een DALI, 1-10V of SR-interface. Deze zijn verkrijgbaar bij erkende armatuurfabrikanten en via gecertificeerde partners van Nedap.


Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Werkvoorbereider E

Zon & Zo zoekt een Werkvoorbereider E
Fulltime • Alblasserdam
Slim Opgewekt zoekt:

Initiatiefnemer

Slim Opgewekt zoekt een Initiatiefnemer.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!