Tasveld 4
3417 XS Montfoort
Contact: Mijntje Spaapen
Telefoon: +31 (0)348 – 471 734
Fax: +31 (0)348 – 474 524

Norton

Norton | Sterk en betrouwbaar verlichtingsmerk

Norton biedt al meer dan 55 jaar professionele verlichtingsoplossingen. Het merk staat voor een uitgebreid programma duurzame armaturen.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Norton concentreert zich op de levering van hoogwaardige producten in combinatie met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Voorraad, advies en ondersteuning van onze partners en hun klanten staan hoog in het vaandel.

We hebben een eigen team van ingenieurs en product designers dat samen met onze Europese productiepartners tot de beste led producten komt. Dankzij deze aanpak kunnen wij u de beste kwaliteit led producten bieden.

Optimale energiebesparing
Onze standaard efficiënte led armaturen kunnen uitgevoerd worden met dim en connectiviteit functies. Zo kan de verlichtingsinstallatie eenvoudig geïntegreerd worden in een lichtmanagement- of gebouwbeheersysteem.

Investeren in duurzaamheid
Norton led armaturen hebben een lange levensduur, lage onderhouds- en energiekosten en zijn eenvoudig te monteren.  In de praktijk betekent dat zorgeloze verlichting, zónder lampen te vervangen. Dit resulteert in een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership. Met Norton armaturen maakt u dus een milieubewuste keuze die ook financiële waarde creëert.

Altijd het juiste product
Voor vrijwel alle lichtvragen heeft Norton de geschikte verlichtingsoplossing in huis. Bijna het gehele programma is uit voorraad leverbaar. Ook voor maatwerkoplossingen is veelal een korte levertijd van toepassing.  Daarmee heeft u met het Norton programma alle elementen in handen voor een perfecte verlichting van uw project.

Highlights Norton verlichting

  • Optimaal en vertrouwd gebruiksgemak
  • Uitstekend behoud van lichtkwaliteit
  • Europese productie
  • Continue vernieuwing
  • Tot 5 jaar garantie

Meer informatie?
Bent u op zoek naar een slimme verlichtingsoplossing voor uw project? Moet u voldoen aan Label C of wilt u een algemeen advies over uw verlichting of een van onze producten? Neem dan contact op met ons op. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren.

Norton is een merk van Spaapen, specialist in hoogstaande, innovatieve lichtoplossingen voor een breed scala aan toepassingen.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Schréder zoekt:

Smart City Solutions Expert - Benelux

Job description: Schréder has a century-long tradition of innovation and entrepreneurial spirit, with an ultimate focus on creating meaningful moments for people in public spaces. In 2019, we started creating the future of LightabilityTM by...
Fulltime (40 uur) - Utrecht
LuxImprove BV zoekt:

Ervaren verkoper buitendienst

Ben jij een persoon die een ruimte binnenloopt en meteen bedenkt hoe je de omgeving kunt verbeteren met de juiste toepassing van licht? Heb je veel ervaring met de acquisitie, verkoop en realisatie van allerlei verlichtingsprojecten? Dan zijn wij op...
Fulltime (40 uur) - Weihoek 10D 4416 PX Kruiningen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!