Tasveld 4
3417 XS Montfoort
Contact: Mijntje Spaapen
Telefoon: +31 (0)348 – 471 734
Fax: +31 (0)348 – 474 524

Norton

Norton | Sterk en betrouwbaar verlichtingsmerk

Norton biedt al meer dan 55 jaar professionele verlichtingsoplossingen. Het merk staat voor een uitgebreid programma duurzame armaturen.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Norton concentreert zich op de levering van hoogwaardige producten in combinatie met een hoge kwaliteit van dienstverlening. Voorraad, advies en ondersteuning van onze partners en hun klanten staan hoog in het vaandel.

We hebben een eigen team van ingenieurs en product designers dat samen met onze Europese productiepartners tot de beste led producten komt. Dankzij deze aanpak kunnen wij u de beste kwaliteit led producten bieden.

Optimale energiebesparing
Onze standaard efficiënte led armaturen kunnen uitgevoerd worden met dim en connectiviteit functies. Zo kan de verlichtingsinstallatie eenvoudig geïntegreerd worden in een lichtmanagement- of gebouwbeheersysteem.

Investeren in duurzaamheid
Norton led armaturen hebben een lange levensduur, lage onderhouds- en energiekosten en zijn eenvoudig te monteren.  In de praktijk betekent dat zorgeloze verlichting, zónder lampen te vervangen. Dit resulteert in een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership. Met Norton armaturen maakt u dus een milieubewuste keuze die ook financiële waarde creëert.

Altijd het juiste product
Voor vrijwel alle lichtvragen heeft Norton de geschikte verlichtingsoplossing in huis. Bijna het gehele programma is uit voorraad leverbaar. Ook voor maatwerkoplossingen is veelal een korte levertijd van toepassing.  Daarmee heeft u met het Norton programma alle elementen in handen voor een perfecte verlichting van uw project.

Highlights Norton verlichting

  • Optimaal en vertrouwd gebruiksgemak
  • Uitstekend behoud van lichtkwaliteit
  • Europese productie
  • Continue vernieuwing
  • Tot 5 jaar garantie

Meer informatie?
Bent u op zoek naar een slimme verlichtingsoplossing voor uw project? Moet u voldoen aan Label C of wilt u een algemeen advies over uw verlichting of een van onze producten? Neem dan contact op met ons op. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren.

Norton is een merk van Spaapen, specialist in hoogstaande, innovatieve lichtoplossingen voor een breed scala aan toepassingen.

Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
DMLUX Verlichtingsarmaturen BV zoekt:

Productmanager / Inkoper

Wij zoeken een Product Manager / Inkoper Word jij als Product manager / Inkoper graag uitgedaagd om DMLUX in staat te stellen de beste oplossing voor de klant te bieden met verlichtingsoplossingen? Heb jij kennis van elektrotechniek en/of...
Fulltime (40 uur) - Apeldoorn ( 7324AT, 200)
Q-CAT Lighting zoekt:

Sales & marketing support (led- en glasvezelverlichting)

Ga aan de slag in de inspirerende en uitdagende wereld van licht! Als sales & marketing  support ben je de spil in ons verkoopproces. Je bent accuraat, doelgericht, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over een goede dosis...
32-40 uur - Van Heekstraat 11, 3125 BN Schiedam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!