Spuiweg 19
5145NE Waalwijk
Contact: Carla Floris
Telefoon: +31 (0) 416 568 600

Lightronics B.V.

Lightronics BV

Ervaar de Kracht van Licht! Lightronics is een producent van professionele verlichtingsoplossingen. Je komt onze verlichting tegen in allerlei situaties, in de openbare ruimte maar ook in woonomgevingen zoals galerijen en woonerven.  

Voor iedere situatie kijken we met de klant mee om tot de beste verlichtingsoplossing te komen. Onze ervaren lichtontwerpers maken een lichtplan en kijken daarbij bijvoorbeeld naar het gebruik van de ruimte maar ook naar mogelijkheden om energie te besparen. Zo ontstaat er een prettige situatie voor zowel mens als omgeving. 

Naast lichtontwerpers hebben wij een R&D- en een innovatieafdeling binnen Lightronics. Onze engineers zijn steeds opzoek naar verbeteringen van bestaande producten maar ook naar nieuwe ontwikkelingen op de markt. Ze kijken hier onder andere naar manieren om onze producten te verbeteren op het gebied van lichtcomfort en installatiegemak maar ook duurzaamheid en materiaalgebruik. 

Op onze locatie in Waalwijk assembleren we armaturen en testen we de kwaliteit in onze testruimtes. We stellen de armaturen bloot aan extreme omstandigheden om een lange levensduur en groot lichtcomfort te garanderen. 

Daarnaast vinden we het bij Lightronics belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hebben daarom 13 talenten in dienst van sociale werkplaats BaanBrekers. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit proberen we een bijdrage te leveren door onder andere het planten van bomen ter compensatie van onze CO2 uitstoot. 

Lightronics probeert op deze manier de kracht van licht in te zetten voor onze klanten.Nu in LED Magazine

december 2021

SPIE wil de boel in beweging brengen: ‘Industrie benut kansen voor verduurzaming en verslimming met led-verlichting nog te weinig’ Ledgnd: van start-up naar scale-up in glastuinbouw onder licht | ‘Je moet exact weten wat je...
Vacatures
Q-CAT Lighting zoekt:

Sales & marketing support (led- en glasvezelverlichting)

Ga aan de slag in de inspirerende en uitdagende wereld van licht! Als sales & marketing  support ben je de spil in ons verkoopproces. Je bent accuraat, doelgericht, stressbestendig, klantgericht, je beschikt over een goede dosis...
32-40 uur - Van Heekstraat 11, 3125 BN Schiedam
DMLUX Verlichtingsarmaturen BV zoekt:

Productmanager / Inkoper

Wij zoeken een Product Manager / Inkoper Word jij als Product manager / Inkoper graag uitgedaagd om DMLUX in staat te stellen de beste oplossing voor de klant te bieden met verlichtingsoplossingen? Heb jij kennis van elektrotechniek en/of...
Fulltime (40 uur) - Apeldoorn ( 7324AT, 200)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!