Antennestraat 33
1322AH Almere (Nederland)
Contact: Tycho Versloot
Telefoon: +31 (0)36 785 0321

BAIYILED Europe B.V.

OVER BAIYILED EUROPE B.V. Baiyiled Europe is een internationale fabrikant van innovatieve verlichtingssystemen en is toonaangevend in het leveren van LED-verlichtingsoplossingen in Europa. Door ons breed productscala zijn wij in staat om producten te leveren die u kunt terugvinden in zowel indoor als outdoor locaties zoals sport en onderwijsfaciliteiten, kantoren, parkeergarages en in de industrie. Onze kennis en ervaring hebben wij verworven door over de jaren talloze bedrijven wereldwijd te helpen in het optimaliseren van hun verlichtingssystemen om aldus aan hun hoge eisen met betrekking tot energie- en kosten efficiëntie te voldoen. Om onze klanten te voldoen met toegevoegde waarde in elke stap van deze projecten, biedt Baiyiled een aantal bijkomende diensten en ondersteuningen aan. Zo helpen wij onze klanten in het bereiken van hun doelstellingen. Volledig op maat van de klant gemaakte oplossingen laten iedereen toe zijn individuele zakelijke doelenstellingen te bereiken.

KWALITEIT ALS DE BELANGRIJKSTE FACTOR Van de LED chip tot aan de behuizing, elk component van onze verlichting beantwoord aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidsnormen. Hiernaast word elk product geproduceerd met behulp van geavanceerde apparatuur en met de juiste vakmensen. De belangrijkste factor in onze producten is kwaliteit. Daarom ondergaan onze materialen en productieprocessen tot in de kleinste details strenge kwaliteitscontroles. Op deze manier verzorgen wij producten met hoge kwaliteit en hopen op deze manier ook goede waarde te bieden aan onze klanten.

EEN DUURZAME TOEKOMST VOOR DE KOMENDE GENERATIES Het leveren van efficiënte LED verlichtingsoplossingen die het welzijn, comfort, focus en veiligheid verbeteren zijn slecht een deel van wat on aandrijft bij Baiyiled. Wij willen zorgen voor een duurzaam milieu en toekomst voor de volgende generaties. Voor ons betekent dit het gebruik van grondstoffen optimaliseren en het minimaliseren van ons afval door het implementeren van innovatieve productieprocessen. Zo zorgen wij ervoor onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Met onze initiatieven kunnen wij milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen ontwikkelen voor onze klanten, medewerkers en onze maatschappij. Voor nu en voor de toekomst.


Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Duramotion zoekt:

Technical Sales Manager

Duramotion is op zoek naar een Technical Sales Manager
Fulltime • Heerlen
Slim Opgewekt zoekt:

Elektromonteur

Slim Opgewekt zoekt een fulltime elektromonteur.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!