Herastraat 43-07
5047 TX Tilburg
Contact: Ronald Gronsveld
Telefoon: +31 (0)13-85 00 964

Rofianda B.V.

Onbegrensde mogelijkheden is het principe waarmee Rofianda werkt, buiten de gebaande paden treden om tot het optimale resultaat te komen is waar Rofianda sterk in is.

Jarenlange ervaring in advisering en levering van verlichting verzekeren u van de beste lichtoplossing voor uw bedrijf. Rofianda levert onder andere verlichting aan industrieën, parkeergarages, kantoren, sportaccommodaties en agrarische bedrijven. Als geen ander weten wij welke invloed verlichting kan hebben op uw bedrijf en op het welzijn van de personen welke onder de verlichting werken.

Armaturen
Dankzij nauwe samenwerkingen met onze relaties en onze producent hebben wij een product ontwikkeld wat toepasbaar is in vrijwel elke situatie. Naast brede toepasbaarheid kenmerkt het product zich mede door installatie- en onderhoudsgemak. Indien gewenst kunnen armaturen zelfs volledig op klantspecificaties geproduceerd worden.

Service
Bij Rofianda staan kwaliteit en klantcontact hoog in het vandaal. Gedurende het proces dat de aankoop van verlichting met zich mee brengt is Rofianda er om u te ondersteunen. Samen met u kijken we naar de best passende oplossing en de eenvoudigste manier om de installatie te laten verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  


Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Conversie Website Manager

Zelfstroom zoekt een Conversie Website Manager
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Installateur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Installateur
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!