Rijnstraat 1-39
6916 BC Tolkamer
Contact: J. Nuesink
Telefoon: +31 (0)6 239 214 35

Armaturenregister

Het armaturenregister is een tool voor overheden, consultants, aannemers. Via het register kan een eerste selectie worden gemaakt van armaturen. Het register geeft een meer en meer compleet beeld van armaturen beschikbaar op de markt voor openbare verlichting.

De overgang van conventionele naar ledverlichting heeft nieuwe leveranciers opgeleverd. Het is niet eenvoudig om het gehele aanbod te bekijken en te beoordelen. 

Armaturenregister legt in overleg met de overheden de standaard criteria vast.  Producten kunnen door fabrikanten worden aangemeld en worden na verificatie gepubliceerd op de website.

Overheden, consultants, aannemers kunnen vanuit hun bestek verwijzen naar de site. Hiermee wordt kwalitatief hoogwaardige openbare verlichting eenvoudiger te realiseren. De innovatie wordt verder gestimuleerd zodat het assortiment breder zal worden.

Het register is volledig onafhankelijk. OVLNL en Rijkswaterstaat zijn als belanghebbenden sterk betrokken bij de ontwikkeling van de criteria die worden gehanteerd.


Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Veko Lightsystems International B.V. zoekt:

Field Engineer

Wegens uitbreiding is Veko Lightsystems International B.V. per direct op zoek naar een Field Engineer in Breda (fulltime) Veko Lightsystems International B.V. ontwikkelt, produceert en monteert & Programmeert industriële...
Fulltime (40 uur) - 4817 Breda
Koopman Interlight zoekt:

Magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega! Koopman Interlight bestaat al bijna 75 jaar. De laatste jaren werken we hard aan de groei van ons merk Interlight LED. De moeite wordt beloond, we groeien steeds sneller en werken aan steeds...
Fulltime (40 uur) - Wijk bij Duurstede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!