Next Generation LED

NGL ontwikkelt en produceert LED verlichting volgens de eisen van de klant. We bieden een breed gamma van hoogst efficiënte en kwalitatieve LED oplossingen tegen een betaalbare prijs. Ons brede gamma is heel geschikt voor kantoren, productie infrastructuren, publieke gebouwen, scholen, parkings, winkel centra, showrooms, warenhuizen of eender welk industrieel gebouw. In overeenstemming met de noden van de klant, bieden we een op maat gemaakt voorstel om tot de meest geschikte LED oplossing te komen.

Bij de productie van LED’s ontstaat een grote variatie in zowel kleurtemperatuur als lichtstroom. De variaties zijn zo groot dat het absoluut noodzakelijk is om een selectie te maken uit een beperkt assortiment. Deze methode van selectie noemt men binning. Dit doen we aan de hand van SDCM waardes die kunnen worden opgemeten door onze Asensetek LPP Spectrometers.

SDCM=1 op vraag (voor omgevingen met hoge eisen aan gelijke lichtkwaliteit, bijvoorbeeld de verlichting van witte muren)
SDCM<3 standaard voor alle NGL producten (geschikt voor de meeste binnenomgevingen)
SDCM<5  voor industriële  LED verlichting of buitenomgevingen.
Standaard CRI >80 en op aanvraag CRI>90.
Drivers zijn standaard flikkervrij en beschikbaar in volgende versies: niet dimbare ;  1-10V dimbare en DALI gestuurde drivers.

T5 buizen IP65 165 lm/W, T8 buizen tot 180 lm/W, led panelen voor ieders budget, etc...

Eigen ontwikkelingen:

Tevens is  NGL distributeur voor de  BeNeLux van de  Asensetek Lighting Passport Pro Spectrometers.

Next Generation Led NV
Erwin Eeckhaut

  

Bergemeersenstraat 137
9300 Aalst (België)
T. +32 537 109 42
E. info@nextgenerationled.be
I. www.nextgenerationled.be

 

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!