BAIYILED Europe B.V.

Baiyiled Europe is een wereldwijde fabrikant van innovatieve verlichtingssystemen en toonaangevende leverancier van LED-verlichtingsoplossingen in Europa. Als zodanig is onze diverse productportfolio gemaakt om een breed scala aan binnen- en buitengebieden te bedienen, waaronder sport, onderwijs, kantoren, parkeergarages en industrie. Wij hebben onze kennis en ervaring in de loop der jaren opgebouwd, waardoor bedrijven wereldwijd hun verlichtingssystemen optimaliseren en een hoog niveau van energie- en kosten-efficiëntie realiseren. Om elke stap van de weg extra waarde te bieden bieden we een breed scala aan diensten, speciaal ontwikkeld om onze klanten en partners te helpen hun verlichtingssystemen te optimaliseren en hun individuele bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Het belang van kwaliteit
Van de LED-chip tot omhulsel bereikt elke component van onze armaturen de hoogste afwerking, duurzaamheid en ontwerpvereisten en wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde state of the art apparatuur. Het belangrijkste onderdeel in hun ontwerp is kwaliteit, dus onze materialen en productieprocessen ondergaan extreem strenge kwaliteitscontroles, tot in het kleinste detail. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze hoge normen worden voldaan en de armaturen klaar zijn, waarde leveren aan onze klanten.

Een groene toekomst voor generaties te komen
Het leveren van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen die het welzijn, comfort, focus en veiligheid verbeteren, is slechts een onderdeel van wat ons bij Baiyiled drijft. We willen voor de komende generaties een duurzame omgeving en toekomst garanderen. Voor ons betekent dit het optimaliseren van het gebruik van grondstoffen en het minimaliseren van ons afval door innovatieve productieprocessen te implementeren met minimale milieueffecten. Met deze initiatieven kunnen we milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen ontwikkelen voor onze klanten, medewerkers en gemeenschappen. Vandaag en morgen.

BAIYILED Europe B.V.
Tycho Versloot

 ​    

Koningsbeltweg 72A
1329AK Almere
T. +31 (0)36 785 0321
E. info@baiyiled.nl
I. www.baiyiled.nl 

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!