Rofianda B.V.

Onbegrensde mogelijkheden is het principe waarmee Rofianda werkt, buiten de gebaande paden treden om tot het optimale resultaat te komen is waar Rofianda sterk in is.

Jarenlange ervaring in advisering en levering van verlichting verzekeren u van de beste lichtoplossing voor uw bedrijf. Rofianda levert onder andere verlichting aan industrieën, parkeergarages, kantoren, sportaccommodaties en agrarische bedrijven. Als geen ander weten wij welke invloed verlichting kan hebben op uw bedrijf en op het welzijn van de personen welke onder de verlichting werken.

Armaturen
Dankzij nauwe samenwerkingen met onze relaties en onze producent hebben wij een product ontwikkeld wat toepasbaar is in vrijwel elke situatie. Naast brede toepasbaarheid kenmerkt het product zich mede door installatie- en onderhoudsgemak. Indien gewenst kunnen armaturen zelfs volledig op klantspecificaties geproduceerd worden.

Service
Bij Rofianda staan kwaliteit en klantcontact hoog in het vandaal. Gedurende het proces dat de aankoop van verlichting met zich mee brengt is Rofianda er om u te ondersteunen. Samen met u kijken we naar de best passende oplossing en de eenvoudigste manier om de installatie te laten verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.  

Rofianda B.V.
Ronald Gronsveld

Herastraat 43-07
5047 TX Tilburg
T. +31 (0)13-85 00 964
E. info@rofianda.nl
I. www.rofianda.nl

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!