Armaturenregister

Het armaturenregister is een tool voor overheden, consultants, aannemers. Via het register kan een eerste selectie worden gemaakt van armaturen. Het register geeft een meer en meer compleet beeld van armaturen beschikbaar op de markt voor openbare verlichting.

De overgang van conventionele naar ledverlichting heeft nieuwe leveranciers opgeleverd. Het is niet eenvoudig om het gehele aanbod te bekijken en te beoordelen. 

Armaturenregister legt in overleg met de overheden de standaard criteria vast.  Producten kunnen door fabrikanten worden aangemeld en worden na verificatie gepubliceerd op de website.

Overheden, consultants, aannemers kunnen vanuit hun bestek verwijzen naar de site. Hiermee wordt kwalitatief hoogwaardige openbare verlichting eenvoudiger te realiseren. De innovatie wordt verder gestimuleerd zodat het assortiment breder zal worden.

Het register is volledig onafhankelijk. OVLNL en Rijkswaterstaat zijn als belanghebbenden sterk betrokken bij de ontwikkeling van de criteria die worden gehanteerd.

Armaturenregister
J. Nuesink

Rijnstraat 1-39
6916 BC Tolkamer
T. +31 (0)6 239 214 35
E. info@armaturenregister.nl
I. www.armaturenregister.nl

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!