Emalfa BV

17-04-2018

Emalfa BV is een dynamisch en enthousiast Nederlands bedrijf, dat in 2016 werd opgericht om internationale verlichtingsprojecten uit te voeren. We hebben een sterk team met 15 jaar internationale projectmanagementervaring en we hebben een bepaalde missie in gedachten. Het is onze ambitie om met zeer efficiënte producten en met behulp van de modernste technologieën de beste oplossingen te bieden. We bieden niet alleen LED-verlichtingssystemen aan, maar ook oplossingen. Ons bedrijf verzorgt professionele verlichting voor elk gebied zoals industriële verlichting, kantoorverlichting, retailverlichting, hotelinterieurverlichting en buitenverlichting, werkplaats- en magazijnverlichting, museumverlichting, zwembad- en omgevingsverlichting en sportverlichting voor binnen en buiten. 
Kortom waar licht is, is Emalfa.

Emalfa richt zich op:

Professionele oplossingen op het gebied van verlichting

  • Professioneel lichtontwerp
  • Lichtberekeningen en Dialux-rapporten
  • LED-armaturen
  • Installatie

Energiebesparing

  • wij doen de energie-audit voor verlichting;
  • wij verzorgen een uitgebreid rapport en het plan voor het rendement van de investering;
  • wij regelen het leaseplan voor uw verlichtingsproject;
  • wij leveren de LED-armaturen en installeren deze.

Emalfa levert:

Oplossingen
Naast ons brede LED-assortiment kunnen wij het totaalpakket verzorgen van lichtontwerp tot en met de installatie.

Ervaring
Met 20 jaar ervaring in LED-verlichting en meer dan 500 internationale grootschalige verlichtingsprojecten bieden wij de meest optimale oplossingen.

Beste kwaliteit en beste prijs
Al onze producten voldoen aan de hoge eisen van ISO9001, ROHS en CE. De foutverhouding van onze producten is op basis van kwaliteitsstatistieken minder dan 1-2 op 1000 armaturen. We voeren het totale project zelf uit om onze klanten de beste prijzen te kunnen bieden.

Uitvoering
Ons team is zeer ervaren in projectmanagement en heeft met succes vele grootschalige internationale verlichtingsprojecten gerealiseerd. Ongeacht de projectgrootte, beloven wij een probleemloze werking op tijd, binnen het budget en de beste kwaliteit.

Aangepast ontwerp
Onze enige limiet is uw verbeelding. We kunnen met onze op maat gemaakte productiebenadering al onze producten op maat ontwerpen en op maat produceren.

Klanttevredenheid
Ons doel is om door middel van innovatieve producten totale klanttevredenheid te bereiken en door een cultuur van continue verbetering en op maat gemaakte producten een uitstekende service te bieden.

Emalfa B.V.
Max Jansen

 

Schelluinsestraat 28
4203 NM Gorinchem
T. +31(0)183 51 25  54
E. info@emalfa.com
I. www.emalfa.com

 

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!