Exaltation BV

Tijdens haar relatief jong bestaan, heeft Exaltation BV sinds 2011 een vertrouwde naam opgebouwd bij haar dealernetwerk.

Exaltation biedt een uitgebreid programma aan ledarmaturen en sturingen om voor elke situatie de juiste verlichtingsoplossing te bieden. Wij bieden voor zowel residential, commerciëel, industrie als ook urban het juiste product.

De range omvat onder andere LED panelen en downlights, retrofit, wandlampen voor binnen en buiten, LED strips en profielen, winkel en kantoor verlichting, noodverlichting, floodlights, controllers en voedingen, armaturen voor magazijnverlichting, in-ground en onderwater verlichting, zowel in wit als ook RGB.
Naast het uitgebreide programma welk onder eigen label wordt geproduceerd en geïmporteerd, heeft Exaltation BV in de voorbije jaren tevens een aantal merken in haar gamma opgenomen welke wij succesvol distribueren.

Exaltation bv is officieel distribiteur voor de BeNeLux voor Luceco LED lighting en Sigor retrofit lampen. Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak met één van onze vertegenwoordigers kunt u graag contact met ons opnemen.

Exaltation BV
Pascal Van Sloun

 ​    

Groethofstraat 103
5916 PA  Venlo
T. +31 (0)77 750 23 05
E. info@exaltation.eu
I. www.exaltation.eu  /  www.luceco.pro   / www.sigor.eu

 

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!