Nedap NV

Markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet. Dát is de missie van Nedap.  De technologie van Nedap creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen.  Daarbij staat niet de techniek, maar de manier waarop mensen techniek gebruiken centraal.  Onze grootste uitdaging is, om de allerlaatste technologieën op een creatieve, innovatieve manier te verwerken. Het resultaat? Relevante, elegante én gebruiksvriendelijke oplossingen.

Maak ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam
Om het volle potentieel van ledverlichting te benutten en te behouden heeft Nedap Luxon ontwikkeld. Luxon is een dynamisch lichtmanagementsoftware platform dat ervoor zorgt dat verlichting alleen brandt waar en wanneer dat nodig is, zonder onnodige verspilling.

Luxon bestaat uit gedistribueerde lokale aansturing op basis van diverse strategieën in combinatie met online beheer. Dit maakt toekomstige optimalisaties mogelijk en garandeert de duurzaamheid van de verlichting.

Merkonafhankelijk
Luxon is compatibel met alle armaturen, ongeacht merk, met een DALI, 1-10V of SR-interface. Deze zijn verkrijgbaar bij erkende armatuurfabrikanten en via gecertificeerde partners van Nedap.

Nedap NV
Ilse Protsman

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
T. +31 (0)544 471 111
E. info@nedap-luxon.com
I. nl.nedap-luxon.com

Schrijf u hier in voor het LED Industry Register!

Invalid entry
Bedankt voor uw inschrijving!