Philips Lighting verkocht in 2016 628 miljoen led-lampen

78 procent van de producten die Philips Lighting in 2016 aan de man heeft gebracht, kent het predicaat duurzaam. Een jaar eerder bedroeg dit 72 procent. Het bedrijf heeft in 2016 628 miljoen led-lampen verkocht.

Europese Commissie keurt verkoop Philips Lumileds aan Apollo goed

De Europese Commissie heeft zijn goedkeuring gegeven aan de verkoop van Philips Lumileds aan een groep investeerders onder leiding van Apollo Global Management. Philips geeft hiermee zijn meerderheidsbelang weg.

De Slimme Weg geopend: led-verlichting dynamisch aangestuurd

De Slimme Weg is geopend.Het initiatief van de gemeente Maasdriel, gemeente ’s-Hertogenbosch en Hoeflake Electrotechniek heeft op de Oude Rijksweg tussen ’s-Hertogenbosch en Hedel geleid tot dynamisch te sturen led.

Zumtobel introduceert led-buitenarmatuur Supersystem

Zumtobel brengt het led-buitenarmatuur Supersystem per direct op de markt. Het gaat volgens het bedrijf om ‘multizonale verlichting voor een doeltreffende inrichting van buitenruimtes’.

Led-verlichting voor bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk

In de gemeente Heemskerk hebben de Vereniging van Eigenaren (VvE) van bedrijventerrein De Trompet en de gemeente de bestaande traditionele SON-lampen vervangen door led-verlichting.

Jacs Koopman introduceert ColourDrop-spots van INTERLight

Jacs Koopman introduceert de ColourDrop-spot van INTERLight. De spots hebben volgens het bedrijf ‘een bijzonder design’.

Lightronics introduceert design- en accentarmaturen Cobalt en Clara

Lightronics introduceert 2 nieuwe design- en accentarmaturen Cobalt en Clara. De Cobalt is een nieuw armatuur dat met behulp van decoratieve afdekramen verschillende verschijningsvormen kan aannemen.

CLS introduceert Jade railarmaturen

CLS LED introduceert een nieuw led-product: de Jade railarmaturen. De armaturen zijn volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Energie Lening SportDrenthe voor led-verlichting bij sportclubs

SportDrenthe en de Drentse Energie Organisatie hebben de Energie Lening SportDrenthe geïntroduceerd om sportclubs met eigen accommodaties te helpen hun energielasten te verlagen.