GIA Systems levert lichtsturing Adelante Zorggroep

Het gebouw van Adelante Zorggroep in Hoensbroek is feestelijk heropend, na 3 jaar renovatie. GIA Systems heeft meegewerkt om het gebouw te transformeren tot duurzaam pand door de lichtsturing te leveren.

Zumtobel presenteert led-serie 'the editions – extended collection'

De nieuwe led-minicollectie van Zumtobel, die uitgebracht wordt onder de titel “the editions – extended collection”, zet in op creatieve oplossingen met technologische innovaties.

Innolumis en Metafors komen met verklaring omtrent Social Return

Met als doel aannemers en installateurs te helpen bij het kwantificeren van hun inspanningen rond sociaal ondernemerschap, hebben Innolumis Public Lighting en Metafors een gezamenlijke verklaring opgesteld.

Chemelot heeft met Internet of Things led-primeur voor chemische industrie

Industrieterein Chemelot heeft een primeur te pakken voor de chemische industrie door de ingebruikname van led-verlichting die aangesloten is op het Internet of Things. In totaal komen er 17.000 led-lampen.

Agrolux, Kamphuis, Pilkes en Ziut winnen Gouden Bakkie Award

Wecycle heeft Agrolux Nederland, Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, Pilkes Infra (vestiging Utrecht) en Ziut beloond met een Gouden Bakkie Award voor het inleveren van de meeste afgedankte lampen en armaturen.

Tridonic brengt led Havenhuis Antwerpen in beeld (video)

Tridonic heeft een reportage gemaakt over de led-verlichting met bijbehorende DALI led-drivers die het bedrijf geleverd voor het Antwerpse Havenhuis.Het intelligente lichtsysteem verandert op basis van het daglicht.

Nieuwe led-wegverlichting N221 Baarn

De Amsterdamsestraatweg (N221) in Baarn krijgt led-verlichting. Het gaat om het vervangen van verouderde verlichting tussen het kruispunt met de Hilversumsestraatweg (N415) en het kruispunt met de Biltseweg (N234).

Nieuwe lichtlijnserie van WinLed

WinLed introduceert een uitbreiding van zijn Skyline lichtlijnserie. Het bedrijf heeft deze armaturen doorontwikkeld tot een volledig aluminium lichtlijnsysteem voor toepassing in productiehallen en magazijnen.

SLV introduceert nieuwe winkelverlichting

SLV introduceert een vernieuwde reeks winkelverlichting. Een aantal led-modules voor de AIXLIGHT Pro-serie zijn geoptimaliseerd voor specifieke toepassingen: uitlichten van verswaren, kleding, brood en patisserie.