Cree verkoopt lichtdivisie aan IDEAL INDUSTRIES

Cree heeft de definitieve overeenkomst aangekondigd van de verkoop van zijn businessunit Lighting Products aan IDEAL INDUSTRIES.

Signify verlicht historische oeverpromenade van Shanghai

Signify heeft de iconische Shanghai Bund, een 1,5 kilometer lange oeverpromenade tussen de Huangpu-rivier en de Zhongshan Road, van led-verlichting voorzien. Tientallen historische gebouwen zijn verlicht.

WaterVision voorziet Wielingenbad Wenduine van led-onderwaterverlichting

WaterVision heeft het volledige wedstrijdzwembad van het Wielingenband in Wenduine van led-onderwaterlampen voorzien. Het gaat om led-lampen van 17 watt.

TU Eindhoven voorziet Atlasgebouw van 4.400 slimme led-armaturen

Atlas, het voormalige hoofdgebouw van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), heeft opnieuw de deuren geopend na een volledige transformatie. Daarbij is gekozen voor slimme led-verlichting.

eLoket Informatieplicht energiebesparing open: 125.000 organisaties moeten maatregelen melden

Het eLoket voor de Informatieplicht energiebesparing is open. Uiterlijk 1 juli 2019 moeten 125.000 bedrijven en instellingen rapporteren welke energiebesparende maatregelen zij hebben genomen.

Alexander Buhmann (LEDVANCE) treedt toe tot bestuur Stichting LightRec

Alexander Buhmann is toegetreden tot het bestuur van Stichting LightRec. Buhmann is werkzaam als manager producentenverantwoordelijkheid bij verlichtingsproducent LEDVANCE in München.

Gemeente Nieuwkoop: 1.161 led-armaturen geplaatst

De gemeente Nieuwkoop heeft een tussenstand gepubliceerd van haar verduurzamingsoperatie in de openbare ruimte. De gemeente meldt tot op heden 1.161 led-armaturen te hebben geplaatst.

Bailey Lights steunt Ronald McDonald Kindervallei met donatie led-verlichting

Bailey Lights heeft led-verlichting gedoneerd aan Ronald McDonald. De led-verlichting is geplaatst in Ronald McDonald Kindervallei in het Geuldal van Valkenburg aan de Geul.

Techniek Nederland gaat voorlichting geven over nieuwe erkenningsregeling Binnenverlichting

De Commissie Verlichting van Techniek Nederland ontwikkelt samen met kennisinstituten, fabrikanten, OTIB en InstallQ de nieuwe erkenningsregeling Binnenverlichting.