LEDVANCE sluit zich aan bij United Nations Global Compact

Lichtfabrikant LEDVANCE heeft zich aangesloten bij het Global Compact van de Verenigde Naties, dat ruim 9.800 deelnemende bedrijven uit 164 landen kent.

PDENH en DOEN investeren in Volgroen

Het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) en DOEN Participaties investeren in Volgroen. Dit bedrijf biedt een leaseconcept voor onder andere led-verlichting en zonne-energie.

Amerika: Trump voert extra importheffing van 25 procent in voor Chinese led’s

De Amerikaanse president Donald Trump gaat Chinese led’s belasten met een importheffing van 25 procent. Het is het nieuwste wapenfeit in de handelsoorlog met China.

Rusland presenteert spectaculaire lichtshows bij start WK Voetbal

Rusland heeft bij de start van het WK Voetbal diverse spectaculaire lichtshows laten zien. Het Bolsjojtheater in Moskou voor balletten en opera was een van de eyecatcher.

Vilvoorde voorziet park Drie fonteinen van led-verlichting

De Vlaamse gemeente Vilvoorde gaat de openbare verlichting in het park Drie Fonteinen van led-lichtbronnen voorzien..

Klimaatoverleg 8 Vlaamse gemeenten leidt tot keuze voor led

De 8 burgemeesters en betrokken bestuurder van de groep Vlaamse gemeenten van Klimaatoverleg Midwest en Moorslede hebben het startschot gegeven voor de gezamenlijke communicatiecampagne.

Openbare verlichting meest kansrijk voor gelijkspanning

Uit onderzoek van Berenschot blijkt dat openbare verlichting een van de meest geschikte domeinen is voor de uitrol van gelijkspanning. Berenschot heeft het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de TKI Urban Energy.

Disano verlicht 2 voetbalstadions WK Voetbal

De 2 nieuwe voetbalstadions in de steden Samara en Sarank in Rusland, speelplaatsen tijdens het WK Voetbal 2018, zijn voorzien van led-schijnwerpers van Disano illuminazione.

Los Angeles Opera neemt led-verlichting Signify in gebruik

De Los Angeles Opera (LA Opera) heeft led-verlichting van Signify in gebruik genomen. Het gaat om de Philips led-armaturen Vari-Lite VLZ Profile.