MediaMarkt Eindhoven neemt systeem voor indoor positioning via led in gebruik

MediaMarkt introduceert een Store Guide-app voor de winkels in Eindhoven en Arnhem. Winkelbezoekers kunnen hiermee op hun smartphone producten selecteren en deze via indoornavigatie snel en gemakkelijk vinden.

Zorginstelling Groningen voorzien van INTERLight led

Bij Forte GGZ Groningen zijn de wachtkamers, gangen, kantine en behandelkamers voorzien van INTERLight Camita downlights en Dream led-panelen. De Camita downlights zijn voorzien van een Camita lens met reflector.

Renovatie openbare verlichting Asten van start

In opdracht van de gemeente Asten start Ziut met het vervangen van lichtmasten en armaturen. Dit houdt in dat in diverse straten de oude lichtmasten en/of armaturen vervangen worden door nieuwe led-varianten.

Franse tomatentelers met led delen expertise

Philips Lighting is met een selecte groep telers, eigenaars en consultants van tomatenkwekerijen uit de hele wereld langs bij 3 Franse tomatentelers met installaties van 100 procent led-belichting langsgegaan.

RTL Z besteedt aandacht aan opmars led-verlichting

TeamNL besteedt deze week in zijn tv-uitzending op RTL Z aandacht aan led-verlichting. In TeamNL gaat presentatrice Annemarie Bruning samen met hoogleraar Bart Bossink op zoek naar innovatie binnen het mkb.

Led stuwt resultaten Philips Lighting omhoog

Philips Lighting heeft de eerste 3 maanden van 2017 afgesloten met een hogere winst op een nagenoeg stabiele omzet. De verkoop van led-verlichting steeg met bijna een vijfde ten opzichte van het jaar ervoor.

Ai Weiwei omarmt Amsterdam Light Festival

Een bijzondere debutant gaat de komende editie van Amsterdam Light Festival tentoonstellen. De Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei maakt een lichtobject genaamd Red Line.

Nederlanders leveren flink meer verlichting in voor recycling

In 2016 leverden Nederlanders 3.887 ton aan lampen en verlichtingsarmaturen in voor recycling. Dat is een stijging van ruim 8 procent ten opzichte van een kalenderjaar eerder.

Sustainder breidt activiteiten uit naar Duitsland

Sustainder is gestart met de uitbreiding van haar activiteiten in Duitsland. De Duitse markt is de tweede afzetmarkt waar Sustainder kansen ziet om haar producten en diensten internationaal te vermarkten.