Tata Steel en Natuur en Milieufederatie Noord-Holland lanceren lichtadviesteam

Tata Steel en Natuur en Milieufederatie Noord-Holland hebben een lichtadviesteam gelanceerd voor bedrijven uit de regio. Dit doen zij tijdens de licht & donkerte safari.

Franse stad Lyon zoekt internationale lichtinnovaties in verlichting

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) Franse stad Lyon is op zoek naar innovatieve internationale inzendingen voor het project 'Lumen – La Cité de la Lumière' en het lichtfeest 'Fête des Lumières'.

Exaltation introduceert nieuwe led-producten Sigor

Exaltation, distributeur van Sigor in de Benelux, heeft enkele nieuwe producten gepresenteerd. Dit om de verlichtingsspeciaalzaken en specialisten te informeren over de producten die het 80-jarige Sigor maakt.

Regeerakkoord: 1 megaton CO2 besparen via zuinigere verlichting

In het regeerakkoord heeft het kabinet de ambitie geformuleerd om via de uitrol van zuinigere verlichting in de periode tot en met 2030 1 megaton CO2 te besparen.

Opsterland vervangt verouderde verlichting door led

De gemeente Opsterland, gelegen in het hart van de provincie Friesland, laat binnenkort de verouderde verlichting in de gemeente vervangen door led-verlichting in een warmwitte lichtkleur.

FedEx kiest voor Innolumis led-armatuur Ariane voor parkeerplaatsen

Innolumis heeft led-armaturen van het type Ariane geleverd voor een aantal parkeerplaatsen van FedEx nabij het Franse vliegveld Charles de Gaulle bij Parijs.

Nieuwe led-verlichting voor kasteel van Namen (video)

Een van de grootste kastelen van Europa, het Citadel van Namen in België, is van led-verlichting voorzien. Het is onderdeel van Namens programma om de stad te verfraaien ten bate van het toerisme.

Start-up ArchilumO onthult architectonische led-paneelverlichting

Start-up AchilumO heeft zijn nieuwe concept OvalXL onthuld op het gebied van klantspecifieke architectonische led-paneelverlichting.

VELUX bereikt mijlpaal van 7.000 solar led-lampen in Zambia

VELUX meldt dat via het Natural Light-project 88 verkoopmedewerkers in Zambia hun eigen bedrijf hebben opgebouwd en dat zij gezamenlijk al 7.000 led-lampen verkocht hebben.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!