Signify introduceert filamentcollectie Philips Hue

Signify heeft zijn nieuwe Philips Hue Filament-collectie onthuld. Met de nieuwe productreeks richt het bedrijf zich op consumenten die ‘een vintagestijl wensen in hun smart home’.

Subsidieregeling sportclubs nog niet leeg: twee derde van budget geclaimd

Twee derde van het budget van stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties is geclaimd door sportclubs die willen verduurzamen. Er is nog 29 miljoen euro budget over voor onder meer led-verlichting.

Petrol Sign neemt lichtreclamebedrijf Armada Janse over

Petrol Sign heeft lichtreclamebedrijf Armada Janse overgenomen. Samen vormen ze met circa 80 medewerkers een van de grootste spelers op de Europese markt voor lichtreclame.

Gemeente Weert pakt door met uitrol led-verlichting

De gemeente Weert gaat in het kader van haar verduurzamingsoperatie door met het vervangen van bestaande, conventionele verlichting door led-verlichting. De gemeente spreekt over een besparing van 50 procent.

Wet Milieubeheer en rapportages informatieplicht: led-verlichting het populairst

Led-verlichting behoort tot de populairste maatregelen die bedrijven melden uit te voeren in het kader van de informatieplicht. Dat meldt minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat aan de Tweede Kamer.

75 jaar Bevrijding: provinciehuis Brabant in het licht gezet

Het provinciehuis van Brabant in 's-Hertogenbosch staat in het licht van 75 jaar vrijheid. Via een lichtprojectie die verwijst naar de parachutes van de bevrijders, wordt de aandacht gevestigd op 75 jaar Bevrijding.

CLS levert led-verlichting voor Grote Zaal Concertgebouw

CLS heeft DMX-maatwerkoplossingen ontworpen en geproduceerd voor een nieuw, eigentijds verlichtingsconcept in led voor Het Concertgebouw Amsterdam.

Michèl de Wit nieuwe algemeen directeur Hortilux

Michèl de Wit is sinds 1 september algemeen directeur bij Hortilux. Het bedrijf uit Monster zet met de aanstelling van De Wit een volgende stap in de strategie voor de komende jaren.

Airborne Monument 'De Naald' voorzien van led-licht

Airborne Monument ‘De Naald’ is door Triple-A LED voorzien van led-verlichting. Het rode licht dat in de grond bij De Naald is ingebouwd, was defect.