ABN AMRO voorziet 64 gebouwen van taakgestuurde led-verlichting

ABN AMRO breidt haar bankbrede duurzaamheidsambitie Missie2030 uit naar de zogenaamde Paris Proof-norm. Als onderdeel hiervan krijgen 64 eigen gebouwen taakgestuurde led-verlichting.

ETK Verlichting voorziet het Stedelijk Gymnasium van led-verlichting

Het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen heeft alle conventionele verlichting vervangen door led-verlichting. Het project is uitgevoerd door ETK Verlichting.

Osram bereikt doorbraak met led op basis van quantum dots

Osram meldt dat het bedrijf een nieuwe doorbraak heeft bereikt bij zijn conversietechnologie op basis van quantum dots. Dit kan led-verlichting nog efficiënter maken.

Armada Janse voorziet spoorwegviaduct met klimwand van led

De gemeente Schiedam heeft een professionele klimmuur gerealiseerd in het spoorwegviaduct aan de Overschieweg. Armada Janse heeft de led-verlichting voor het project geleverd.

Lightronics levert led-verlichting aan De Molen’s Banket

In opdracht van De Molen’s Banket – onderdeel van de Daelmans Group – heeft Lightronics in Scherpenzeel in het magazijn, de ovenhallen en de papieropslag de verlichting van het bedrijf geoptimaliseerd.

Signify koopt 2 bedrijven voor agriculturele verlichting

Signify koopt opnieuw 2 bedrijven: het Duitse iLOX en het Amerikaanse Once. Beide bedrijven zijn actief in agriculturele verlichting.

Stad Gent installeert led-verlichting bij Kunstencentrum Vooruit en Abdij van Drongen

De buitenverlichting van kunstencentrum Vooruit en de Abdij van Drongen in de Vlaamse stad Gent zijn uitgerust met led-monumentverlichting.

Gemeente Groningen voorziet 8 gebouwen van led-verlichting

De gemeente Groningen gaat 8 gebouwen verduurzamen zodat deze straks alle energielabel A hebben. Hiertoe worden ze onder meer van led-verlichting voorzien.

Philips introduceert 3D-geprinte hanglamp MyCreation

Signify heeft het pilotproject Philips MyCreation gelanceerd. Met Philips MyCreation kan online een eigen hanglamp gecreëerd worden via 3D-printtechnieken.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!