Saled bereikt mijlpaal: 100 gemeenten van retrofit-led voorzien

‘Wij hebben met onze retrofit led-lampen in de wereld van openbare verlichting ongekend veel naamsbekendheid verworven. Daarmee is de tijd rijp om onze eigen led-armaturen te introduceren.’

Distributieovereenkomst Lemnis Oreon en EnviroTech Cultivation Solutions

Lemnis Oreon en het Noord-Amerikaanse EnviroTech Cultivation Solutions gaan een strategische samenwerking aan.

Philips Lighting voorziet Ameland van connected led-straatverlichting

Philips Lighting gaat in opdracht van gemeente Ameland alle openbare verlichting op het eiland vervangen door op afstand bedienbare connected led-straatverlichting.De led-verlichting realiseert 70 procent besparing.

Nieuwe led-verlichting Erasmusbrug vanaf 25 maart in gebruik

De Erasmusbrug heeft nieuwe verlichting. Op zaterdagavond 25 maart neemt wethouder Eerdmans de nieuwe led-verlichting officieel in gebruik.

Innolumis ontvangt opdracht voor led-verlichting in buitengebied Tietjerksteradeel

Innolumis ontving de opdracht voor het leveren van led-straatverlichting die binnenkort geplaatst zal worden in het buitengebied van de Friese plattelandsgemeente Tietjerksteradeel, gelegen ten oosten van Leeuwarden

Sustainder: ‘Wij willen de Tesla van de buitenverlichting worden’

‘Over 3 tot 5 jaar willen wij in minimaal 5 Europese markten actief zijn en in daar een significant marktaandeel hebben. Wij willen de Tesla van de buitenverlichting worden.’ Dit stelt Niek de Jong van Sustainder.

Maart-editie LED Magazine verschenen

De nieuwste editie van LED Magazine (editie maart 2017) is verschenen en kent weer een aantal primeurs. Er is onder meer aandacht voor de oprichting van Lichtontwerp Nederland.

Eindhovense onderzoekers presenteren LiFi met meer dan 40 gigabyte per seconde

Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven hebben een draadloos netwerk met een snelheid van meer dan 40 Gbit per seconde bedacht, gebaseerd op ongevaarlijke infraroodstralen.

Philips introduceert Hue Candle voor decoratieve led-armaturen

Philips Lighting introduceert de Philips Hue Candle, een E14 kaarslamp met kleine fitting voor regelbare led-sfeerverlichting in decoratieve armaturen.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!