Light + Building: Legrand lanceert ‘Works with Legrand’

Legrand introduceert Works with Legrand. Tijdens Light + Building, de vakbeurs met ruim 2.600 exposanten die van 18 tot en met 23 maart plaatsvindt in Frankfurt, lanceert het bedrijf het nieuwe concept.

GE Lighting verkoopt Europese lichtactiviteiten

GE Lighting heeft zijn lichtactiviteiten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) verkocht. Joerg Bauer, de GE-directeur in Hongarije voor GE’s EMEA-markten, is de nieuwe eigenaar.

Osram maakt vaart met uitrol led-verlichting in Sint-Pietersbasiliek

Osram maakt momenteel snel vorderingen met het plaatsen van led-verlichting in de Sint-Pietersbasiliek in Rome. De eerste tests tonen aan dat de verlichting van de koepels 10 keer helderder is dan voorheen.

Energieakkoord: bedrijven krijgen verplichting overheid te informeren over energiebesparing zoals led

In het kader van het Energieakkoord worden bedrijven voortaan verplicht om in het kader van de Wet Milieubeheer te melden welke energiebesparingsmaatregelen zij hebben genomen; zoals het plaatsen van led.

Exaltation presenteeert Stonedrop-armatuur

Exaltation introduceert in de Benelux het led-armatuur Stonedrop van de Duitse lichtfabrikant Sigor. De led-pendellampen zijn per direct verkrijgbaar.

Ondernemers en inkopers gaan met 23 acties onder meer openbare verlichting beter aanbesteden

Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft de actieagenda Beter Aanbesteden in ontvangst genomen. Het doel is om door acties onder meer openbare verlichting beter aan te besteden.

Sylvania lanceert ToLEDo T5 en T8-led-buizen

Sylvania introduceert 3 nieuwe led-tl-buizen. Alle drie de led-buizen werken met een breed scala van elektronische en magnetische voorschakelapparatuur. Het gaat om 2 T8-led-buizen en 1 T5-led-buis.

Slim Opgewekt! en Energiefonds Overijssel: 2,4 miljoen euro voor led-verlichting bij scholen

Slim Opgewekt! en Energiefonds Overijssel bieden scholen in Overijssel de kans om nog deze zomer te verduurzamen. Zij hebben een fonds opgericht waarin 2,4 miljoen euro beschikbaar is om scholen te faciliteren.

McDonald’s Europaplein Venlo stapt over op led van Exaltation

De vestiging van McDonald’s aan het Europaplein in Venlo is voorzien van led-verlichting van Exaltation. De magazijnen, spoelkeuken, keuken en bereidingsruimten zijn voorzien van led.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!