Rijksoverheid publiceert nieuwe en geactualiseerde erkende maatregelen voor energiebesparing

Er komen nieuwe en geactualiseerde erkende maatregelen voor energiebesparing. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft het wijzigingsvoorstel in de Activiteitenregeling in consultatie gebracht.

Lixero start businessunit voor optiekwinkels

Lixero meldt als eerste lichtbedrijf een businessunit te starten om de markt van opticiëns te voorzien van advies over lichtconcepten. De unit is ingericht op de uitdagingen voor verlichting in optiekwinkels.

Gemeente Nederweert wil 43 procent energie besparen met led

De gemeente Nederweert werkt tot en met december aan de openbare verlichting. Er worden nieuwe lampen geplaatst en oude exemplaren vervangen. Het doel? Een energiebesparing van 43 procent.

Valkenswaard: eind 2018 voor 40 procent gemeente led-verlichting

Valkenswaard zal eind dit jaar bij 40 procent van de armaturen over led-verlichting beschikken. De gemeente rolt sinds halverwege 2015 led-verlichting uit.

Fagerhult ondertekent intentieverklaring om iGuzzini te kopen

Fagerhult heeft een intentieverklaring ondertekend met de aandeelhouders van iGuzzini illuminazione om 100 procent van de aandelen van iGuzzini te verwerven.

Emalfa introduceert 2 nieuwe armaturen op de Nederlandse markt

Emalfa en partner Fiberli voegen 2 nieuwe openbareverlichtingsarmaturen toe aan hun productrange. De armaturen zijn per direct verkrijgbaar in Nederland.

Ameland lanceert nieuwe verlichtingssysteem

Tijdens de “Nacht van de Nacht” stelt Ameland een nieuw, slim verlichtingssysteem in werking. Hiermee realiseert de gemeente een mijlpaal in haar duurzaamheidsambitie om CO2-neutraal en zelfvoorzienend te worden.

Sustainder start smart lightingproject in Tsjechië

Na Nederland en Duitsland breidt Sustainder zijn producten- en dienstenaanbod uit naar Centraal- en Oost-Europa, te beginnen met een grootschalig smart lightingproject in Kladno, Tsjechië.

Maas & Hagoort en Schult & Lestraden levert led-verlichting Goeman Borgesiusschool

Het gebouw van de Goeman Borgesiusschool in Amsterdam wordt vervangen door nieuwbouw. In samenwerking met Schulte & Lestraden wordt door Maas & Hagoort de binnenverlichting gerealiseerd.

LED Industry Register

De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!