NVWA en Meipos geven veiligheidswaarschuwing voor led-lamp E27 – 9 Watt Corn

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) meldt dat MEIPOS LED verlichting heeft geconstateerd dat de led-lampen E27 – 9 Watt Corn niet aan de gestelde essentiële veiligheidseisen voldoen.

Dynniq en Tvilight rollen intelligente straatverlichting uit op industrieterrein Moerdijk

Dynniq en Tvilight hebben intelligente straatverlichtingstechnologie en bijbehorende diensten opgeleverd aan Havenbedrijf Moerdijk. Na een pilot is de technologie bij 1.000 straatlantaarns toegepast.

Burgers’ Zoo voorziet lagune van led-verlichting

De verlichting van de lagune van Burgers’ Zoo is vervangen door led. Het resultaat: iets meer licht van dezelfde lichtkwaliteit en bijna de helft minder aan elektriciteitsverbruik.

Ramsj magazijn van Steven Sterk voorzien van led

Boekengroothandel Tialda van Steven Sterk heeft het hele magazijn van EcoBright led tl-verlichting laten voorzien. Onlangs is de traditionele 58-watt tl-verlichting in het magazijn volledig vervangen.

InventDesign lanceert dynamisch led-wandpaneel voor interieurverlichting

InventDesign lanceerde onlangs officieel de GOBO Canvas; een speciaal ontworpen wandpaneel waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën in led-verlichting en pixel control.

Bijvanck in Blaricum krijgt led-verlichting

De openbare straatverlichting in de wijk Bijvanck in Blaricum wordt aangepast. Vanaf begin oktober 2017 worden de bestaande lichtmasten grotendeels vervangen door nieuwe masten met led-armaturen.

Attiva introduceert amberkleurige led’s van Disano

Attiva presenteert amberkleurige led-lampen van Disano. Het is volgens de 2 bedrijven een reactie op berichten in de media over de schadelijke effecten van de blauwe componenten van led-licht.

Philips Lighting levert verlichting voor Canada’s eerste spoorwegtunnel

De gerenoveerde Brockville spoorwegtunnel in Canada, de eerste spoorwegtunnel van het land, wordt sinds kort verlicht door Color Kinetics dynamische led-verlichting van Philips Lighting.

SnowValley voorziet langste indoorskipiste van led-verlichting

LEDProfz te Budel heeft Ervan high bay-verlichting geleverd voor de uitbreiding van de indoorskipiste te Peer in België. SnowValley maakt gebruik van led-verlichting in daglicht kleurstelling.