DGBC: 'Vanaf 2018 specifieke eisen aan led in beoordelingsrichtlijn BREAAM-NL'

'Vanaf 2018 zullen expliciete eisen aan led-technologie standaard worden opgenomen in de nieuwe beoordelingsrichtlijn van BREAAM-NL. En die kunnen bepalen of jij de opdracht binnenhaalt of je concurrent.'

Led-vakbeurs Smart Lighting + Design: klaar voor nieuwe groei

Smart Lighting + Design (LED Expo Benelux) beleeft in februari 2018 alweer zijn vijfde editie. De tweedaagse vakbeurs is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot de autoriteit als het gaat om led-verlichting.

December 2017-editie LED Magazine verschenen

De nieuwste editie van LED Magazine (editie december 2017) is vandaag verschenen en kent weer diverse primeurs. De december-editie bevat onder meer een geïntegreerde beursspecial over Smart Lighting + Design.

Brussel verlicht 92 winkelstraten met led-verlichting voor feestmaand

92 winkelstraten in Brussel worden feestelijk verlicht met led voor de eindejaarsfeesten. Het circuit Licht op de Handel is voor het vijfde jaar uitgebreid. Het baadt nog tot 7 januari in het licht.

Advantec electronics introduceert inschakelstroombegrenzer ‘ESB.101.05’

Advantec electronics brengt een inschakelstroombegrenzer ‘ESB.101.05’ voor de openbare verlichting op de markt.

UNETO-VNI: Tekort aan technici acute bedreiging voor groei

De werkgevers in de techniek maken zich grote zorgen over het tekort aan goed opgeleide technici. De Industriecoalitie vindt dat innovatie in het techniekonderwijs dringend nodig is.

Armada levert dynamische led-kolommen voor wandelverbinding Schiphol

Armada Janse heeft een bijzonder lichtproject met led-lichtkolommen gerealiseerd voor de wandelverbinding bij parkeerterrein P15 van Schiphol.

Saled installeert led-verlichting op 2 basisscholen Beerzerveld

Saled heeft 2 basisscholen in Beerzerveld voorzien van led-verlichting. Beide scholen besparen hierdoor op energiekosten en ook de CO2-uitstoot zal worden gereduceerd.

Sustainder bereikt mijlpaal: in 75 gemeenten actief met slimme led-verlichting

Sustainder heeft binnen een jaar tijd de openbare verlichting in meer dan 75 gemeenten in Nederland en Duitsland slimmer en duurzamer gemaakt. Onlangs installeerde Sustainder bij de 75e gemeente led-armaturen.