LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EcoDim introduceert smart led-dimmer met druk/draaiknop
EcoBright

EcoDim introduceert smart led-dimmer met druk/draaiknop

EcoDim claimt ’s werelds eerste Zigbee & Z-Wave led-dimmer met druk/draaiknop te introduceren. Deze smart led-dimmer kan worden gekoppeld met de meeste slimme systemen.

Daarmee kan de dimmer gekoppeld worden aan Fibaro, Philips Hue, Google Assistant, Amazon Alexa, Wink en Vera.

Led-dimmers
Daarnaast is de smart dimmer te bedienen middels spraak als deze in het Google Home- of Amazon Alexa-netwerk is toegevoegd. Waar voorheen nog veel slimme led-dimmers een pulsschakelaar hebben, is deze dimmer voorzien van de bekende druk/draaiknop.

Tevens is de dimmer zo gemaakt dat alle bekende merken afdekmateriaal op de dimmer passen. Dus als men al een dimmerknop in huis heeft van een merk als Berker by Hager, Busch-Jaeger, Gira, Jung, Kopp, Merten by Schneider, Niko of PEHA, dan past die bestaande dimmerknop ook op de smart dimmer. Zo hoeft bestaand afdekmateriaal in huis niet aangepast te worden. Is er nog geen afdekmateriaal in huis, dan wordt de smart dimmer geleverd inclusief afdekraam en dimmerknop.

0 tot 200 watt
Daarnaast heeft de smart dimmer een aansluitvermogen van 0 tot 200 watt led-vermogen, waarmee al dimbare led-lampen vanaf 1 watt gedimd kunnen worden. Met de MIN- en MAX-afstelling kan men handmatig het lage en hoge lichtniveau instellen. Hiermee verbetert zowel de dimbaarheid als de lichtstabiliteit van alle led-lampen.

Ook beschikt de smart led-dimmer over een soft-startsysteem. Dit betekent dat de laatst gebruikte dimstand wordt onthouden bij het volgende keer inschakelen van de verlichting. Verder kan met de smart led-dimmer de led-verlichting geruisloos gedimd worden. Momenteel is de dimmer alleen nog verkrijgbaar bij EcoBright.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Rena Electronica via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk in OEM markt voor LED-verlichting in een toe te wijzen deel van Europa. Je...
Fulltime (40 uur) - Zundert
PD Lighting - via Agent251 zoekt:

Lichtadviseur Accountmanager Zuid Nederland

In het team van PD Lighting is een vacature voor een Lichtadviseur Accountmanager v/m die de positie van het bedrijf in de regio Zuid Nederland gaat versterken en uitbreiden. PD Lighting is een gerenommeerd bedrijf dat de zakelijke markt al...
Fulltime (40 uur) - Zuid Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!