LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
WaterVision plaatst led-verlichting in Zwembad de Waardergolf
© WaterVision

WaterVision plaatst led-verlichting in Zwembad de Waardergolf

WaterVision heeft bij zwembad de Waardergolf in Heerhugowaard het recreatie- en doelgroepenzwembad voorzien van nieuwe, kleurwisselende led-onderwaterlampen.

Oude led-lampen verplaatst
‘Gezien de lange en goede relatie met WaterVision in combinatie met de kwaliteit van de producten was het een logische keuze om ook deze lampen door WaterVision te laten leveren en plaatsen’, aldus Rick Volkers, hoofd beheer en onderhoud van Heerhugowaard Sport. ‘Voorheen hadden we vaste kleuren in ons doelgroepen- en recreatiegedeelte, maar dat hebben we nu vervangen door traploos kleurwisselende onderwaterlampen. De mogelijkheden hiermee zijn legio. Wat opvalt is dat deze lampen in vergelijking met de oude halogeenlampen veel breder en verder uitstralen, waardoor het bad heel goed en egaal verlicht wordt. Daarbij zijn de vloeiende kleurwisselingen ook veel fijner dan het harde wit dat we voorheen hadden in het recreatiegedeelte.’

Een selectie van de oude WaterVision led-onderwaterlampen uit het recreatiebad zijn verplaatst naar het wedstrijdbad en doen daar nu dienst als vervangers voor de wat oudere. ‘Op den duur zullen ook deze lampen vervangen moeten worden, maar voor nu werken ze nog uitstekend ondanks hun leeftijd’, aldus Volkers.

Badmeesterpost
Alle boven- en onderwaterverlichting wordt centraal vanuit de badmeesterpost aangestuurd en mag, na een korte instructie van de technische dienst, door iedereen die dienst heeft bediend worden.

Het geleverde arsenaal lampen bestaat uit 11 stuks WV15 RGBxW onderwaterlampen van 60 watt voor het doelgroepen- en recreatiebad en 5 stuks CrystalColor7 led-bovenwaterspots die de hal naar de horeca verlichten.

Meest populaire berichten
Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Werkvoorbereider E

Zon & Zo zoekt een Werkvoorbereider E
Fulltime • Alblasserdam
AliusEnergy zoekt:

Service coördinator

AliusEnergy zoekt een service coördinator.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!