LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Triple A-LED levert led-verlichting Hollarts Plastic
© Triple A-LED

Triple A-LED levert led-verlichting Hollarts Plastic

De productiehal en een groot deel van het magazijn van Hollarts zijn voorzien van led-verlichting van TRiALED, geleverd en gemonteerd door Triple-A LED.

Hollarts Plastic Group is een kunststofspuitgietbedrijf met hoofdvestiging in Didam. Ze maken technische producten en producten voor de logistieke branche maar ook consumentenproducten zoals bijvoorbeeld de BE O Bottle, een herbruikbare drinkfles gemaakt van suikerriet restmateriaal.

Tl-buizen
Behalve dat men bij Hollarts op verantwoorde wijze omgaat met energie en materiaal in het productieproces, is men ook op andere vlakken bezig met duurzaamheid. Onder andere met het energieverbruik van de verlichting. Ook voor de vervanging van de verlichting in Didam koos men voor Triple-A LED dat al eerder werk heeft uitgevoerd voor Hollarts.

De 150-centimeter tl-buizen in het magazijn werden vervangen door led-buizen met externe driver. Dit type led-buis van de Duitse fabrikant TRiALED heeft volgens het bedrijf een hogere lichtopbrengst dan reguliere led-buizen met geïntegreerde driver. Die hogere lichtopbrengst was voor Hollarts een voorwaarde, omdat vanwege de hoogte waarop de lampen hangen (ruim 9 meter) een reguliere (retrofit) led-buis niet voldoende licht geeft. In het magazijn is nu meer licht met een aanzienlijk lager stroomverbruik. De bestaande armaturen zijn gerenoveerd en hergebruikt.

De 400-watt HQL-lampen in de productieruimte zijn vervangen door led-highbay-stralers, ook van TRiALED. Een led-armatuur dat bestand is tegen de hoge temperaturen boven in een productiehal vol met spuitgietmachines. Ook in de productieruimte heeft men nu meer licht tegen lagere energiekosten.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Norton (Spaapen Handelsmaatschappij B.V.) zoekt:

Lichtadviseur

Kom jij NORTON versterken als lichtadviseur? Dankzij de grote toename van het aantal aanvragen is NORTON op zoek naar een lichtadviseur voor ons projectteam op kantoor (Montfoort). Al meer dan 50 jaar is Norton een ijzersterk merk op de Nederlandse...
Fulltime (40 uur) - Tasveld 4, 3417 XS Montfoort
TRILUX via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplanadviseur binnendienst bij TRILUX

Is verlichting jouw passie en heb je al een paar jaar werkervaring in de verlichtingsbranche? Dan is dit de vacature die bij je past! Lichtontwerper & Lighting Designer Als lichtadviseur maak je lichtberekeningen en vertaal jij deze samen...
32-40 uur - Amersfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!