LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Maas & Hagoort levert led-verlichting gemeentehuis Ermelo

Maas & Hagoort levert led-verlichting gemeentehuis Ermelo

Maas & Hagoort gaat led-verlichting leveren voor het gemeentehuis van Ermelo dat volledig vernieuwd wordt. De verbouwing is rond de zomer klaar.

Het gebouw is tijdens de verbouwing gewoon open voor bezoekers en medewerkers. De verbouwing is daardoor extra ingewikkeld en gebeurt in 3 delen. Als laatste is de publiekshal aan de beurt. Daar krijgen de gemeente, de bibliotheek, de politie en het streekarchivariaat samen een onderkomen.

Bodembron
Voordat de verbouwing begon, is er al veel voorbereiding gedaan. De muren zijn aan de buitenkant vernieuwd en de kozijnen vervangen. In juni 2019 kwam er een enorme boorstelling naast het gemeentehuis te staan. Daarmee is een bodembron van ruim 170 meter diep geboord, voor warmte- en koudeopslag. Met deze bron verwarmt en koelt Ermelo straks het gemeentehuis op een duurzame manier. 

De hoofdaannemers zijn BAM Bouw en Techniek en WSi Techniek. In samenwerking met dit laatste bedrijf levert Maas & Hagoort een deel van de decoratieve verlichting. 

Meest populaire berichten
Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!