LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
GE lanceert draadloze dimmer en bewegingsmelder voor slimme led-lampen

GE lanceert draadloze dimmer en bewegingsmelder voor slimme led-lampen

GE heeft op de Amerikaanse techbeurs CES 2020 een reeks nieuwe producten gelanceerd, waaronder een draadloze dimmer en bewegingsmelder voor led-verlichting.

Beide producten zijn gebaseerd op de 'C by GE'-technologie van het bedrijf. Het portfolio C by G bestaat onder meer uit slimme led-lampen en -strips. De nu gelanceerde nieuwe verlichtingsproducten zullen begin 2020 verkrijgbaar zijn bij retailers. Comfort-, veiligheids- en beveiligingsoplossingen worden volgens het bedrijf later dit jaar geïntroduceerd. 

De draadloze dimmer Hubless heeft geen extra product, zoals een hub, nodig om geïntegreerd te worden met Google Assistent of Amazon Alexa voor spraakbesturing. De dimmer is draadloos en werkt op een batterij. De dimmer kan op elke muur worden geplaatst met behulp van de verwijderbare plakstrip. Dit biedt consumenten een eenvoudige manier om een extra locatie toe te voegen.

Ook de draadloze bewegingsmelder op batterijen en afstandsbediening zijn beschikbaar voor consumenten, wat volgens GE de smarthome-ervaring verbetert.

Meest populaire berichten
Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Technisch projectmanager zonnepanelen

Zonmaat zoekt een Technisch projectmanager zonnepanelen
Fulltime • Omgeving Utrecht
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!