LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Ekoplaza Groningen neemt led-verlichting in gebruik
© Saled

Ekoplaza Groningen neemt led-verlichting in gebruik

De biologische supermarkt Ekoplaza Groningen heeft led-verlichting in gebruik genomen. Het gehele gebouw is door Saled van nieuwe verlichting voorzien.

Naast een besparing van 50 procent op de energie- en vervangingskosten worden de versproducten in de supermarkt dankzij de speciale led-verlichting ook beter verlicht. De nieuwe led-verlichting zorgt er namelijk voor dat de versproducten minder snel verkleuren en 47 procent minder snel bederven, zo blijkt uit onderzoek.

Van gasdruk naar led
In de supermarkt van Ekoplaza in Groningen hingen veelal gasdruklampen, wat op veel plekken in de winkel voor minder verlichte plekken zorgde. Via het Vakcentrum kwam de supermarkt bij led-leverancier Saled terecht. Middels een lichtplan werden er, in samenwerking met de ervaren lichtarchitect Ansorg, ruim 150 nieuwe led-lampen geplaatst, waaronder led-panelen, led-nood- en vluchtwegverlichting en speciale led-railspots.

Meest populaire berichten
Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
NovaVolt zoekt:

Zonnepanelen adviseur

NovaVolt zoekt 2 zonnepanelen adviseurs.
Fulltime • Midden-Nederland en Alphen aan de Rijn
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!