LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify kondigt stembesturing aan voor Philips Hue Play HDMI Sync Box
© Signify

Signify kondigt stembesturing aan voor Philips Hue Play HDMI Sync Box

Signify heeft op de Amerikaanse techbeurs CES 2020 een update aankondigd voor de Philips Hue Play HDMI Sync Box voor het gebruik van spraakbediening en infrarood tv-afstandsbedieningen.

Gebruikers kunnen Amazon Alexa, de Google Assistent of Apple Siri nu vragen om de Philips Hue HDMI Sync Box in te schakelen om Philips Hue-lampen met de tv te synchroniseren voor een handsfree surroundverlichtingservaring.

De functie verkrijgen is eenvoudig: de synchronisatiebox moet bijgewerkt worden via de Hue Sync-app. Na inschakeling van de functie spraakassistent is het mogelijk om deze te gebruiken voor het eenvoudig synchroniseren met films, muziek, tv-shows of videogames.

De spraakopdrachten voor alle 3 de assistenten beslaan het in- en uitschakelen van de synchronisatiebox, het wijzigen van lichtinstellingen of het schakelen tussen HDMI-apparaten. De spraakbesturingsfunctie voor de synchronisatiebox is vanaf het voorjaar van 2020 beschikbaar in een update die kan worden geïnstalleerd via de mobiele Hue Sync-app.

Bovendien kan men nu elke infrarood tv-afstandsbediening (standaard en universeel) gebruiken om de synchronisatiebox te bedienen, inclusief bijvoorbeeld in- en uitschakelen en schakelen tussen HDMI-ingangen.

Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Lumi Parts zoekt:

Accountmanager New Business

Bij het jonge en ambitieuze verlichtingsbedrijf Lumi Parts is een vacature voor een Accountmanager New Business die buiten de gebaande paden projectverkopen gaat realiseren. Jij ziet kansen om via interieur ontwerpers, elektrotechnische...
Fulltime (40 uur) - Nieuwkoop
Delta Light via Voltys zoekt:

Accountmanager Interieurarchitecten / Lichtpartners Oost-Nederland

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of...
Fulltime (40 uur) - Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!