LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify kondigt stembesturing aan voor Philips Hue Play HDMI Sync Box
© Signify

Signify kondigt stembesturing aan voor Philips Hue Play HDMI Sync Box

Signify heeft op de Amerikaanse techbeurs CES 2020 een update aankondigd voor de Philips Hue Play HDMI Sync Box voor het gebruik van spraakbediening en infrarood tv-afstandsbedieningen.

Gebruikers kunnen Amazon Alexa, de Google Assistent of Apple Siri nu vragen om de Philips Hue HDMI Sync Box in te schakelen om Philips Hue-lampen met de tv te synchroniseren voor een handsfree surroundverlichtingservaring.

De functie verkrijgen is eenvoudig: de synchronisatiebox moet bijgewerkt worden via de Hue Sync-app. Na inschakeling van de functie spraakassistent is het mogelijk om deze te gebruiken voor het eenvoudig synchroniseren met films, muziek, tv-shows of videogames.

De spraakopdrachten voor alle 3 de assistenten beslaan het in- en uitschakelen van de synchronisatiebox, het wijzigen van lichtinstellingen of het schakelen tussen HDMI-apparaten. De spraakbesturingsfunctie voor de synchronisatiebox is vanaf het voorjaar van 2020 beschikbaar in een update die kan worden geïnstalleerd via de mobiele Hue Sync-app.

Bovendien kan men nu elke infrarood tv-afstandsbediening (standaard en universeel) gebruiken om de synchronisatiebox te bedienen, inclusief bijvoorbeeld in- en uitschakelen en schakelen tussen HDMI-ingangen.

Nu in LED Magazine

juni 2020

Ultraviolette desinfectie is geen wondermiddel tegen de coronapandemie: ‘De markt voor uv C-lampen explodeert’ Denis Mortiaux van Schréder Benelux: ‘Smart lighting is voor lange termijn en vraagt betrouwbare...
Vacatures
Norton (Spaapen Handelsmaatschappij B.V.) zoekt:

Lichtadviseur

Kom jij NORTON versterken als lichtadviseur? Dankzij de grote toename van het aantal aanvragen is NORTON op zoek naar een lichtadviseur voor ons projectteam op kantoor (Montfoort). Al meer dan 50 jaar is Norton een ijzersterk merk op de Nederlandse...
Fulltime (40 uur) - Tasveld 4, 3417 XS Montfoort
Norton - Spaapen Handelsmij. via Agent251 zoekt:

Accountmanager LED & Lichttechniek

In het verkoopteam van Spaapen, leverancier van het verlichtingsmerk Norton, is een vacature ontstaan voor een Accountmanager LED en Lichttechniek in de regio West-Nederland , die een persoonlijke bijdrage gaat leveren aan het uitbouwen van...
Fulltime (40 uur) - West Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!