LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
OSRAM introduceert textielverlichtingstechnologie voor werklui, fietsers en kinderen
© OSRAM

OSRAM introduceert textielverlichtingstechnologie voor werklui, fietsers en kinderen

OSRAM introduceert textielverlichtingstechnologie. Hiermee kunnen werklieden, fietsers, hardlopers, voetgangers, schoolkinderen en anderen zichtbaar de straat op.

Motorkledingfabrikant Held startte vorig jaar al een samenwerking met OSRAM door een aantal motorjacks in de collectie op te nemen die kunnen worden uitgerust met led-lichtmodules van OSRAM.

Led-modules
De led-technologie die OSRAM nu presenteert, is ontworpen voor gebruik in kledingstukken en accessoires en is ideaal voor merken die extra zichtbaarheid en slimme veiligheidskenmerken in hun werkkleding, sport- en vrijetijdskleding, plus buitensportuitrusting, zoals helmen, rugzakken en schooltassen willen inbouwen. De led-modules van OSRAM zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en configuraties en worden door een powerbank van stroom voorzien voor maximaal 8 uur aan verlichting. Indien de powerbank verwijderd is, kunnen de modules in het kledingstuk worden gewassen op 60 graden Celsius en gedroogd op 90 graden Celsius.

Wereldwijde distributie
Voor wereldwijde distributie is OSRAM een partnerschap aangegaan met Coats, fabrikant van industriële garens, die een reeks biezen en reflecterende tapes heeft ontwikkeld waar het lichtsysteem eenvoudig in kan worden geïntegreerd.

OSRAM heeft ook partners gevonden in andere producenten van innovatieve kleding en uitrusting voor het ontwikkelen van een brede verscheidenheid aan verlichte buitenproducten. uvex gebruikt actieve led-modules van het bedrijf in werkjacks en veiligheidshesjes voor bouwplaatsen, wegenonderhoud en meer. Elders gebruikt Rossini de verlichtingsoplossing in zijn FlashUp-werkjacks. OSRAM test ook de haalbaarheid voor gebruik op de internationale luchthaven Shenzhen Bao'an in China uit.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Lumenplan via Agent251 executive recruitment zoekt:

Accountmanager

Om ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren en ter versterking van het team (5 m/v), is Lumenplan in Amsterdam per direct op zoek naar een Accountmanager (m/v) De ideale Accountmanager kent de weg in het Nederlandse landschap van...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
TRILUX via Voltys Executive Search & Recruitmen zoekt:

Lichtplanadviseur binnendienst

Is verlichting jouw passie en heb je al een paar jaar werkervaring in de verlichtingsbranche? Dan is dit de vacature die bij je past! Lichtontwerper & Lighting Designer Als lichtadviseur maak je lichtberekeningen en vertaal jij deze samen...
Fulltime (40 uur) - Amersfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!