LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
OSRAM introduceert textielverlichtingstechnologie voor werklui, fietsers en kinderen
© OSRAM

OSRAM introduceert textielverlichtingstechnologie voor werklui, fietsers en kinderen

OSRAM introduceert textielverlichtingstechnologie. Hiermee kunnen werklieden, fietsers, hardlopers, voetgangers, schoolkinderen en anderen zichtbaar de straat op.

Motorkledingfabrikant Held startte vorig jaar al een samenwerking met OSRAM door een aantal motorjacks in de collectie op te nemen die kunnen worden uitgerust met led-lichtmodules van OSRAM.

Led-modules
De led-technologie die OSRAM nu presenteert, is ontworpen voor gebruik in kledingstukken en accessoires en is ideaal voor merken die extra zichtbaarheid en slimme veiligheidskenmerken in hun werkkleding, sport- en vrijetijdskleding, plus buitensportuitrusting, zoals helmen, rugzakken en schooltassen willen inbouwen. De led-modules van OSRAM zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en configuraties en worden door een powerbank van stroom voorzien voor maximaal 8 uur aan verlichting. Indien de powerbank verwijderd is, kunnen de modules in het kledingstuk worden gewassen op 60 graden Celsius en gedroogd op 90 graden Celsius.

Wereldwijde distributie
Voor wereldwijde distributie is OSRAM een partnerschap aangegaan met Coats, fabrikant van industriële garens, die een reeks biezen en reflecterende tapes heeft ontwikkeld waar het lichtsysteem eenvoudig in kan worden geïntegreerd.

OSRAM heeft ook partners gevonden in andere producenten van innovatieve kleding en uitrusting voor het ontwikkelen van een brede verscheidenheid aan verlichte buitenproducten. uvex gebruikt actieve led-modules van het bedrijf in werkjacks en veiligheidshesjes voor bouwplaatsen, wegenonderhoud en meer. Elders gebruikt Rossini de verlichtingsoplossing in zijn FlashUp-werkjacks. OSRAM test ook de haalbaarheid voor gebruik op de internationale luchthaven Shenzhen Bao'an in China uit.

Nu in LED Magazine

december 2019

De Lichtkoepel: ‘Het kan sneller en beter’ | Informatieplicht energiebesparing levert led-branche waardevolle data op Petrol Sign en Armada Janse samen verder: ‘De led-transitie heeft een diepe impact op ons vak’...
Vacatures
Koopman Interlight zoekt:

Magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega! Koopman Interlight bestaat al bijna 75 jaar. De laatste jaren werken we hard aan de groei van ons merk Interlight LED. De moeite wordt beloond, we groeien steeds sneller en werken aan steeds...
Fulltime (40 uur) - Wijk bij Duurstede
Norton zoekt:

Lichtadviseur

In het verkoopteam van Spaapen, leverancier van het verlichtingsmerk Norton, is ter uitbreiding van de activiteiten een vacature ontstaan voor een Lichtadviseur op kantoor in Montfoort, die een persoonlijke bijdrage gaat leveren aan het...
Fulltime (40 uur) - Montfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!