LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Helmond voegt led-armatuur Way toe aan assortiment
© Modernista

Gemeente Helmond voegt led-armatuur Way toe aan assortiment

De gemeente Helmond heeft het led-armatuur Way toegevoegd aan haar assortiment. Het armatuur van de Deense fabrikant fabrikant Focus Lighting wordt geleverd door Modernista.

In de gemeente Helmond ontstond met de overgang naar led en naar smartlighting-technologie de vraag naar vervangende verlichting, met gebruikmaking van de bestaande overspanningen.

Verlichtingsvraagstukken
Begin 2019 zijn de gemeente Helmond en Modernista met elkaar in gesprek geraakt over  verlichtingsvraagstukken. De gemeente Helmond heeft regelmatig de conventionele verlichting uit de Metronomis-serie aan overspanningen toegepast.

Focus Lighting heeft het door hem op de markt gebrachte armatuur Way middels een kleine aanpassing geschikt gemaakt voor plaatsing aan de bestaande LCD-overspanningsbeugels van de gemeente Helmond. Hetzelfde Way-armatuur bleek tevens een alternatief voor de bestaande mastarmaturen.

Smart lighting
De vormgeving en het lichtcomfort van het armatuur Way speelden een belangrijke rol voor de gemeente om voor dit product te kiezen, evenals de mogelijkheid om met 1 optiek de verschillende straatprofielen van de gemeente goed uit te lichten en de mogelijkheid om het armatuur geschikt te maken voor City Touch, TVI, Luminext en andere smartlighting-toepassingen.

Onlangs heeft Konings de Way-armaturen op de Kanaaldijk in Helmond geplaatst en geïnstalleerd. De komende periode worden verschillende projecten gestart en zal de Way vaker toegepast worden.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Attiva Lichtprojecten via Agent251 executive recruitment zoekt:

Accountmanager Openbare Verlichting

Om de toenemende projectmatige vraag naar de oplossingen en producten voor de Openbare Verlichting van het Italiaanse merk Disano te kunnen beantwoorden is Attiva Lichtprojecten in Den Haag op zoek naar een Accountmanager Openbare Verlichting...
Fulltime (40 uur) - Midden en Noord Nederland
Lumenplan via Agent251 executive recruitment zoekt:

Accountmanager

In verband met de groei van de opdrachtenportfolio én ambitieuze ontwikkel doelstellingen, is Lumenplan in Amsterdam, ter uitbreiding van het team (5 m/v), op zoek naar een Lichtontwerper (m/v) Als Lichtontwerper ontwerpt en ontwikkel...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!