LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify wint 10 iF Design Awards 2020
© Signify

Signify wint 10 iF Design Awards 2020

Verlichtingsproducent Signify heeft tijdens de 2020 iF Design Awards 10 awards in de wacht gesleept. In totaal dongen 7.298 inzendingen uit 56 landen mee naar de prijzen.

De volgende 10 producten van Signify zijn in de prijzen gevallen:

  1. Ilti Luce PerfectBeam gen2: een assortiment accentverlichting voor museumtoepassingen. Dit productportfolio is mede gemaakt door verlichtingsontwerpers.
  2. Philips GreenVision Xceed gen2: een duurzaam, minimalistisch ontwerp voor rijverlichting. De opvallende vorm van het metalen armatuur geeft een compacte en moderne uitstraling.
  3. Philips Hue in-store app gen2: deze app is ontwikkeld om de slimme, gecontroleerde, sfeerverlichting te demonstreren in winkels die de Philips Hue-producten verkopen.
  4. Philips Hue Smart Button: gebruikers kunnen met deze knop de slimme Hue-verlichting met slechts 1 vinger bedienen. Met een interne magneet kan de button op een koelkast of metalen deurkozijn worden gemonteerd.
  5. Philips Hue White en Color Ambiance GU10 perfect-fit: deze spot creëert perfect wit en gekleurd licht in een standaard GU10-formaat dat op de meeste armaturen past.
  6. Philips LumiStreet gen2: de LumiStreet gen2-familie biedt slimme bediening voor low-end weg- en straatverlichting voor een efficiënter energieverbruik.
  7. Philips MyCreation: met Philips MyCreation kan online een eigen hanglamp gecreëerd worden via 3D-printtechnieken. Momenteel loopt Philips MyCreation als een proefproject in Nederland en België, met productie in Nederland.
  8. Philips StyliD Evo: de StyliD Evo is ontworpen om toepassingsflexibiliteit en gecodeerd licht in winkelruimten te brengen en zorgt voor accentverlichting.Philips
  9. TrueFashion gen2: deze miniatuurspots zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in modewinkels en boetieks.
Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Norton (Spaapen Handelsmaatschappij B.V.) zoekt:

Lichtadviseur

Kom jij NORTON versterken als lichtadviseur? Dankzij de grote toename van het aantal aanvragen is NORTON op zoek naar een lichtadviseur voor ons projectteam op kantoor (Montfoort). Al meer dan 50 jaar is Norton een ijzersterk merk op de Nederlandse...
Fulltime (40 uur) - Tasveld 4, 3417 XS Montfoort
kWh People zoekt:

Engineer Secundair

Functie omschrijving Engineer Secundair In de rol van Engineer maak je onderdeel uit van een afdeling dat zich voornamelijk bezig houdt met engineering, projectmanagement en advisering op het gebied van elektra en duurzame energieprojecten. Jou...
Fulltime (40 uur) - 6541 EZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!