LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify presenteert nieuwe Internet of Things-sensoren voor Interact Office
© Signify

Signify presenteert nieuwe Internet of Things-sensoren voor Interact Office

Signify presenteert 2 Internet of Things-sensoren die gegevens verzamelen en versturen via het geconnecteerde verlichtingssysteem Interact Office en application programming interfaces (api’s) voor monitoring.

Met de nieuwe sensoren kunnen bedrijven hun kantooromgeving monitoren en de omstandigheden optimaliseren voor de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers.

Bezettingsgraad
De nieuwe sensoren monitoren de bezettingsgraad, het aantal personen, de temperatuur – op kamer- en bureauniveau – het geluidsniveau, het daglichtniveau en de relatieve luchtvochtigheid. Bovendien zijn ze voorzien van een Bluetooth-functie voor indoorpositionering en navigatie.

Het bundelen van deze sensormogelijkheden in 1 unit maakt het gebruik van meerdere sensoren overbodig en is voordeliger voor bedrijven. De mogelijkheid om de werkervaring op kantoor te differentiëren kan volgens Signify bijdragen aan het creëren van een gezonde werkplek en kan organisaties helpen het ziekteverzuim te beperken.

Kleiner dan een luciferdoosje
Deze nieuwe sensoren zijn kleiner dan een luciferdoosje en kan men ter plekke eenvoudig upgraden met een simpele klik en omwisseling via een upgradebaar sensorslot. Het is niet nodig om de armaturen van het plafond te halen, omdat men de sensoren aan de voorkant van het armatuur kan monteren. Deze toekomstbestendige oplossing zorgt ervoor dat men de armaturen nu op elk ogenblik kan upgraden met verschillende sensoren. Dit geeft organisaties de flexibiliteit om te profiteren van een verbeterde functionaliteit in de toekomst of wanneer bijvoorbeeld een nieuwe huurder meer functionaliteit wil.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Engie Laborelec zoekt:

(Junior) Street Lighting Expert

(Junior) Street Lighting Expert  ENGIE LABORELEC  ENGIE Laborelec is a leading expertise and research centre in electrical power technology. Drawing on the skills of 240 highly specialised engineers and technicians, the company is...
Fulltime (40 uur) - Linkebeek (Belgium) or Maastricht (The Netherlands)
Norton via Agent251 executive recruitment zoekt:

Accountmanager Zuid Nederland

In het verkoopteam van Spaapen, leverancier van het verlichtingsmerk Norton, is een vacature ontstaan voor een Accountmanager LED en Lichttechniek in de regio Zuid Nederland, die een persoonlijke bijdrage gaat leveren aan het uitbouwen van dit...
Fulltime (40 uur) - Montfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!