LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify introduceert voor thuiswerkers nieuwe lichtrecepten voor Philips Hue
© Philips Hue

Signify introduceert voor thuiswerkers nieuwe lichtrecepten voor Philips Hue

Door de uitbraak van het coronavirus werken steeds meer mensen thuis. Signify introduceert een nieuwe reeks lichtrecepten voor de slimme Philips Hue-lampen om zo thuiswerkers de helpende hand te reiken.

De verzameling recepten kan gebruikt worden om verlichting op maat te maken voor wat men nodig heeft gedurende de werkdag – en als de kinderen ook thuis zijn, helpt men ze op het goede spoor te blijven met schoolwerk.

De nieuwe recepten zijn:

  • Tussentijds pauzeren: met deze formule kan gewisseld worden tussen de heldere, koele lichten van Concentrate en de zachte, rustgevende lichten van Relax om ervoor te zorgen dat men efficiënt werkt en pauzeert wanneer gewenst. Geselecteerd kan worden hoe lang men ononderbroken wil werken en hoe lang de pauzes moeten zijn. De formule kan men de hele werkdag door laten lopen.
  • Op tijd gebaseerd licht: met de Hue-bewegingssensor, Hue-dimschakelaar, Hue Tap-schakelaar of automatische triggers kan men voor elk moment van de dag het juiste licht krijgen.
  • Persoonlijk gaan slapen: ontwikkeld voor mensen die geen strikte bedtijd hebben, deze formule bereidt de gebruikers voor op het slapen met 1 druk op de knop. Wanneer geactiveerd, gaan de lichten aan op de scène van keuze en gaan ze langzaam uit totdat ze volledig uitgaan om te helpen slapen.
  • Persoonlijk wakker worden: op tijd wakker worden met de persoonlijke wekformule, waarmee men kan aanpassen hoe de lichten 's ochtends oplichten met een wekprogramma.
  • Zonsondergangsimulatie: een eigen persoonlijke zonsondergang is te creëren met deze formule, waarbij men kan kiezen uit 4 verschillende soorten zonsondergangen: Spring, Fiery, Golden en Vivid.
  • Kaarslichtromantiek: lichten veranderen in kaarsen met de kaarslichtromantiekformule, die een ontspannen of romantische sfeer creëert.
  • Bioscoopscène: een tikschakelaar of Hue Labs is te gebruiken om de formule van de bioscoopscène te activeren, die lichten aanzet en langzaam dimt. Er kan ook gekozen worden  om een ​​Hue-bewegingssensor in de sluimerstand te zetten om storingen te voorkomen.
Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
LumiParts - via Agent251 zoekt:

Accountmanager New Business

Bij het jonge en ambitieuze verlichtingsbedrijf Lumi Parts is een vacature voor een Accountmanager New Business die buiten de gebaande paden projectverkopen gaat realiseren. Jij ziet kansen om via interieur ontwerpers, elektrotechnische...
Fulltime (40 uur) - Nederland
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Sales Director - Project Business at Somfy (Northern Europe)

For our division which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects we are looking for a Sales Director who is keen to drive the profit and growth by defining and implementing the Northern Europe (NEBA) Project...
Fulltime (40 uur) - Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!