LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Coronavirus | Schréder start productie in Europese fabrieken weer op

Coronavirus | Schréder start productie in Europese fabrieken weer op

Het besluit is namelijk genomen in overeenstemming met de regelgeving van de lokale overheden om de lokale economieën te ondersteunen, waarbij de gezondheid en veiligheid van de werknemers gewaarborgd blijven.

3 van de 4 fabrieken
De fabrikant van openbare verlichting legde half maart in 4 van zijn Europese fabrieken tijdelijk de productie stil om de verspreiding van COVID-19-virus tegen te gaan. In Spanje, Frankrijk, Hongarije en Portugal sloten fabrieken de deuren. De fabrieken in China, Oekraïne en aanvankelijk Zuid-Afrika bleven daarbij wel operationeel.

Nu worden in 3 van de 4 Europese fabrieken de werkzaamheden weer hervat. Een speciaal team, opgericht aan het begin van de uitbraak van het COVID-19-virus, heeft strikte procedures geïmplementeerd om maximale bescherming te garanderen voor al het fabriekspersoneel.

Spanje en Zuid-Afrika blijven dicht
De productie in de fabriek in Spanje blijft opgeschort in overeenstemming met de besluiten van de Spaanse regering. De activiteiten in de fabriek in Zuid-Afrika blijven stopgezet tot 17 april, dit na het besluit van de Zuid-Afrikaanse president om een nationale lockdown op te leggen van 27 maart tot 16 april.

De fabrieken in China, Oekraïne en Australië zijn volledig operationeel. Schréder zal de lopende ontwikkelingen in elk land volgen en zijn plannen opnieuw evalueren om de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen.

Nu in LED Magazine

juni 2020

Ultraviolette desinfectie is geen wondermiddel tegen de coronapandemie: ‘De markt voor uv C-lampen explodeert’ Denis Mortiaux van Schréder Benelux: ‘Smart lighting is voor lange termijn en vraagt betrouwbare...
Vacatures
Norton - Spaapen Handelsmij. via Agent251 zoekt:

Lichtadviseur

In het verkoopteam van Spaapen, leverancier van het verlichtingsmerk Norton, is ter uitbreiding van de activiteiten een vacature ontstaan voor een Lichtadviseur op kantoor in Montfoort, die een persoonlijke bijdrage gaat leveren aan het...
Fulltime (40 uur) - Montfoort
Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Account Manager Lighting

Light-Select (onderdeel van Voltys Executive Search & Recruitment) is al ruim 15 jaar actief als gespecialiseerd recruitmentbureau binnen de verlichting. Al meer dan 4000 professionals uit de lichttechniek hebben zich ingeschreven op de...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Apeldoorn, Zwolle
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!