LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Coronavirus | Schréder start productie in Europese fabrieken weer op

Coronavirus | Schréder start productie in Europese fabrieken weer op

Het besluit is namelijk genomen in overeenstemming met de regelgeving van de lokale overheden om de lokale economieën te ondersteunen, waarbij de gezondheid en veiligheid van de werknemers gewaarborgd blijven.

3 van de 4 fabrieken
De fabrikant van openbare verlichting legde half maart in 4 van zijn Europese fabrieken tijdelijk de productie stil om de verspreiding van COVID-19-virus tegen te gaan. In Spanje, Frankrijk, Hongarije en Portugal sloten fabrieken de deuren. De fabrieken in China, Oekraïne en aanvankelijk Zuid-Afrika bleven daarbij wel operationeel.

Nu worden in 3 van de 4 Europese fabrieken de werkzaamheden weer hervat. Een speciaal team, opgericht aan het begin van de uitbraak van het COVID-19-virus, heeft strikte procedures geïmplementeerd om maximale bescherming te garanderen voor al het fabriekspersoneel.

Spanje en Zuid-Afrika blijven dicht
De productie in de fabriek in Spanje blijft opgeschort in overeenstemming met de besluiten van de Spaanse regering. De activiteiten in de fabriek in Zuid-Afrika blijven stopgezet tot 17 april, dit na het besluit van de Zuid-Afrikaanse president om een nationale lockdown op te leggen van 27 maart tot 16 april.

De fabrieken in China, Oekraïne en Australië zijn volledig operationeel. Schréder zal de lopende ontwikkelingen in elk land volgen en zijn plannen opnieuw evalueren om de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Schréder via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager - Industrie-, en Terreinverlichting

Voor onze nieuwe Business Unit gericht op de Industriële sector zijn wij op zoek naar een zelfstandige en pro-actieve: Business Development Manager - Industrie,- en Terreinverlichting. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren...
Fulltime (40 uur) - Utrecht
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!