LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Coronavirus | Schréder start productie in Europese fabrieken weer op

Coronavirus | Schréder start productie in Europese fabrieken weer op

Het besluit is namelijk genomen in overeenstemming met de regelgeving van de lokale overheden om de lokale economieën te ondersteunen, waarbij de gezondheid en veiligheid van de werknemers gewaarborgd blijven.

3 van de 4 fabrieken
De fabrikant van openbare verlichting legde half maart in 4 van zijn Europese fabrieken tijdelijk de productie stil om de verspreiding van COVID-19-virus tegen te gaan. In Spanje, Frankrijk, Hongarije en Portugal sloten fabrieken de deuren. De fabrieken in China, Oekraïne en aanvankelijk Zuid-Afrika bleven daarbij wel operationeel.

Nu worden in 3 van de 4 Europese fabrieken de werkzaamheden weer hervat. Een speciaal team, opgericht aan het begin van de uitbraak van het COVID-19-virus, heeft strikte procedures geïmplementeerd om maximale bescherming te garanderen voor al het fabriekspersoneel.

Spanje en Zuid-Afrika blijven dicht
De productie in de fabriek in Spanje blijft opgeschort in overeenstemming met de besluiten van de Spaanse regering. De activiteiten in de fabriek in Zuid-Afrika blijven stopgezet tot 17 april, dit na het besluit van de Zuid-Afrikaanse president om een nationale lockdown op te leggen van 27 maart tot 16 april.

De fabrieken in China, Oekraïne en Australië zijn volledig operationeel. Schréder zal de lopende ontwikkelingen in elk land volgen en zijn plannen opnieuw evalueren om de strijd tegen het coronavirus te ondersteunen.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Deltalight zoekt:

Account/Project Manager - Region East NL

Job description At Delta Light – a Belgian family business – we design and manufacture architectural lighting and collaborate with architects, designers, contractors and investors to integrate light into their projects. We have been...
Fulltime (40 uur) - Arnhem
LuxImprove BV zoekt:

Ervaren verkoper buitendienst

Ben jij een persoon die een ruimte binnenloopt en meteen bedenkt hoe je de omgeving kunt verbeteren met de juiste toepassing van licht? Heb je veel ervaring met de acquisitie, verkoop en realisatie van allerlei verlichtingsprojecten? Dan zijn wij op...
Fulltime (40 uur) - Weihoek 10D 4416 PX Kruiningen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!