LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Armaturen IZYLUM en FLEXIA van Schréder ontvangen Zhaga-D4i-certificering
© Schréder

Armaturen IZYLUM en FLEXIA van Schréder ontvangen Zhaga-D4i-certificering

De armaturen IZYLUM en FLEXIA van Schréder hebben de Zhaga-D4i-certificering ontvangen. Hierdoor hebben gebruikers de garantie dat ze over een open en interoperabel systeem beschikken.

Door te kiezen voor deze Zhaga-D4i-gecertificeerde armaturen, krijgen steden de garantie dat hun armaturen kunnen communiceren met nodes van alle Zhaga-D4i-gecertificeerde leveranciers.

DiiA
Open, interoperabele en schaalbare lichtnetwerken kunnen een sleutelrol spelen bij het bouwen van een Smart City. Door verbonden beheernodes aan deze netwerken toe te voegen, kunnen steden sociale, ecologische en economische voordelen creëren voor de maatschappij en sterke operationele en financiële voordelen voor zichzelf.

Het Zhaga Consortium, waarvan Schréder een van de oprichters is, werd gestart om de uitwisselbaarheid tussen armaturen van verschillende fabrikanten mogelijk te maken. Vorig jaar heeft het consortium zich verenigd met de Digital Illumination Interface Alliance (DiiA), om de interface tussen outdoor led-armaturen en communicatienodes te standaardiseren.

Nieuw certificeringsprogramma
Ze introduceerden een nieuw Zhaga-D4i-certificeringsprogramma om kant-en-klare interoperabiliteit tussen armaturen en beheernodes te garanderen. Hierdoor worden kopers, installateurs en eindgebruikers geholpen bij de keuze voor open technologie.

Een kant-en-klaar connectiviteitssysteem maakt het eenvoudig mogelijk om communicatienodes en bepaalde sensoren toe te voegen of te upgraden, waardoor armaturen op hun beurt gelijke koers kunnen houden met de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitale netwerk- en detectietechnologieën.

Door in plaats van het gehele armatuur enkel de node te vervangen, wordt het systeem FutureProof. Ook de aansluiting van het armatuur op een verlichtingscontrolesysteem is met draadloos verbonden nodes gemakkelijker.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Schréder via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager - Industrie-, en Terreinverlichting

Voor onze nieuwe Business Unit gericht op de Industriële sector zijn wij op zoek naar een zelfstandige en pro-actieve: Business Development Manager - Industrie,- en Terreinverlichting. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren...
Fulltime (40 uur) - Utrecht
Prolumia, via Agent251 zoekt:

Accountmanager Openbare Verlichting

Prolumia groeit en dat betekent dat we nieuwe collega’s nodig hebben om onze plannen te realiseren. Om in de toenemende projectmatige vraag naar lichtoplossingen en producten voor de Openbare Verlichting van het merk Prolumia te kunnen voorzien...
Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!