LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Thorn lanceert nieuw verlichtingsassortiment voor stedelijke architectuur
© Thorn

Thorn lanceert nieuw verlichtingsassortiment voor stedelijke architectuur

Thorn lanceert een nieuw verlichtingsassortiment voor stedelijke architectuur. Het bevat volgens het bedrijf een veelvoud aan armaturen: van supercompacte schijnwerpers tot krachtige schijnwerpers.

Contrast is ontworpen met het doel om het beste uit stedelijke architectuur en de stedelijke omgeving naar boven te halen. In vorm en functie is Contrast een allrounder. De serie bestaat uit 3 formaten, met de grootste lichtopbrengst tot 16.000 lumen.

Flexibiliteit
Tegelijkertijd zorgen de prestaties van de serie ervoor dat deze klaar is voor de meest uitdagende taken. Een grote verscheidenheid kleurtemperaturen en optische accessoires maakt Contrast veelzijdig en een reeks montageopties, waaronder kolommontage, verhoogt de flexibiliteit nog meer.

De heldere, moderne ontwerptaal is ook toegepast op alle accessoires om de elegante esthetiek te behouden. Lamellen, vizieren, honingraat- en filmverspreiders vullen het uiterlijk van het armatuur aan.

Alle versies van Contrast zijn verkrijgbaar in een reeks witte (2.200 kelvin, 2.700 kelvin, 3.000 kelvin en 4.000 kelvin), evenals RGBW en de nieuwe Balanced White-oplossing. Met Balanced White kan de kleurtemperatuur worden afgestemd van de warmste 2.200 kelvin tot 4.000 kelvin, om aan de behoeften van de tijd en plaats te voldoen en de nachtelijke ervaring te verbeteren.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
kWh People zoekt:

Engineer Secundair

Functie omschrijving Engineer Secundair In de rol van Engineer maak je onderdeel uit van een afdeling dat zich voornamelijk bezig houdt met engineering, projectmanagement en advisering op het gebied van elektra en duurzame energieprojecten. Jou...
Fulltime (40 uur) - 6541 EZ
SLV Nederland zoekt:

Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst Doel van de functie: Onderhoudt contacten en relaties en werkt nauw samen met de buitendienst teneinde de klant zo goed mogelijk te bedienen. Voert verkoopgesprekken en is mede verantwoordelijk voor de...
Fulltime (40 uur) - Venlo, 5928 NL, 19
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!