LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Thorn lanceert nieuw verlichtingsassortiment voor stedelijke architectuur
© Thorn

Thorn lanceert nieuw verlichtingsassortiment voor stedelijke architectuur

Thorn lanceert een nieuw verlichtingsassortiment voor stedelijke architectuur. Het bevat volgens het bedrijf een veelvoud aan armaturen: van supercompacte schijnwerpers tot krachtige schijnwerpers.

Contrast is ontworpen met het doel om het beste uit stedelijke architectuur en de stedelijke omgeving naar boven te halen. In vorm en functie is Contrast een allrounder. De serie bestaat uit 3 formaten, met de grootste lichtopbrengst tot 16.000 lumen.

Flexibiliteit
Tegelijkertijd zorgen de prestaties van de serie ervoor dat deze klaar is voor de meest uitdagende taken. Een grote verscheidenheid kleurtemperaturen en optische accessoires maakt Contrast veelzijdig en een reeks montageopties, waaronder kolommontage, verhoogt de flexibiliteit nog meer.

De heldere, moderne ontwerptaal is ook toegepast op alle accessoires om de elegante esthetiek te behouden. Lamellen, vizieren, honingraat- en filmverspreiders vullen het uiterlijk van het armatuur aan.

Alle versies van Contrast zijn verkrijgbaar in een reeks witte (2.200 kelvin, 2.700 kelvin, 3.000 kelvin en 4.000 kelvin), evenals RGBW en de nieuwe Balanced White-oplossing. Met Balanced White kan de kleurtemperatuur worden afgestemd van de warmste 2.200 kelvin tot 4.000 kelvin, om aan de behoeften van de tijd en plaats te voldoen en de nachtelijke ervaring te verbeteren.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Rena Electronica via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk in OEM markt voor LED-verlichting in een toe te wijzen deel van Europa. Je...
Fulltime (40 uur) - Zundert
PD Lighting - via Agent251 zoekt:

Lichtadviseur Accountmanager Zuid Nederland

In het team van PD Lighting is een vacature voor een Lichtadviseur Accountmanager v/m die de positie van het bedrijf in de regio Zuid Nederland gaat versterken en uitbreiden. PD Lighting is een gerenommeerd bedrijf dat de zakelijke markt al...
Fulltime (40 uur) - Zuid Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!