LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Hoeksche Waard installeert led-verlichting
© Citytec

Gemeente Hoeksche Waard installeert led-verlichting

De gemeente Hoeksche Waard gaat in het tweede kwartaal van dit jaar op diverse plaatsen de openbare verlichting vervangen door led-verlichting die voorzien is van een dimregime.

Dit houdt in dat de verlichting in de nacht op een lager niveau brandt. Zowel het hoge rendement van led-lichtbronnen als het dimmen van de verlichting dragen bij aan de energiebesparing. Verder heeft led-verlichting doorgaans een levensduur van 20 jaar, waardoor er minder onderhoud nodig is.

Citytec en Nijkamp
Het gaat om vervangingswerkzaamheden in diverse straten in de volgende dorpen: Oud-Beijerland, Zinkweg, Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland, Strijen, Schenkeldijk, Mookhoek, ’s-Gravendeel, Blaaksedijk, Heinenoord, Mijnsheerenland en Klaaswaal.

In het westelijke gedeelte van de Hoeksche Waard worden de werkzaamheden uitgevoerd door Citytec en hun onderaannemer Staffin. In het oostelijke gedeelte is dit Nijkamp Aanneming.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk weinig overlast veroorzaken, maar incidenten kunnen op voorhand niet worden uitgesloten. In de meeste gevallen worden alleen de armaturen vervangen, maar soms is het ook nodig om complete lichtmasten te vervangen.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Nichia via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Junior Technical Key Account Manager

This is a great opportunity for a junior candidate with an Engineering background and Sales Potential. Coached by a senior colleague you will be introduced to a quality and solution focussed style of Key Accountmanagement. Ideally you have some...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
TRILUX via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplanadviseur binnendienst bij TRILUX

Is verlichting jouw passie en heb je al een paar jaar werkervaring in de verlichtingsbranche? Dan is dit de vacature die bij je past! Lichtontwerper & Lighting Designer Als lichtadviseur maak je lichtberekeningen en vertaal jij deze samen...
32-40 uur - Amersfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!