LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Hoeksche Waard installeert led-verlichting
© Citytec

Gemeente Hoeksche Waard installeert led-verlichting

De gemeente Hoeksche Waard gaat in het tweede kwartaal van dit jaar op diverse plaatsen de openbare verlichting vervangen door led-verlichting die voorzien is van een dimregime.

Dit houdt in dat de verlichting in de nacht op een lager niveau brandt. Zowel het hoge rendement van led-lichtbronnen als het dimmen van de verlichting dragen bij aan de energiebesparing. Verder heeft led-verlichting doorgaans een levensduur van 20 jaar, waardoor er minder onderhoud nodig is.

Citytec en Nijkamp
Het gaat om vervangingswerkzaamheden in diverse straten in de volgende dorpen: Oud-Beijerland, Zinkweg, Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland, Strijen, Schenkeldijk, Mookhoek, ’s-Gravendeel, Blaaksedijk, Heinenoord, Mijnsheerenland en Klaaswaal.

In het westelijke gedeelte van de Hoeksche Waard worden de werkzaamheden uitgevoerd door Citytec en hun onderaannemer Staffin. In het oostelijke gedeelte is dit Nijkamp Aanneming.

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk weinig overlast veroorzaken, maar incidenten kunnen op voorhand niet worden uitgesloten. In de meeste gevallen worden alleen de armaturen vervangen, maar soms is het ook nodig om complete lichtmasten te vervangen.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Rena Electronica via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk in OEM markt voor LED-verlichting in een toe te wijzen deel van Europa. Je...
Fulltime (40 uur) - Zundert
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!