LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEDVANCE introduceert nieuwe generatie floodlight-armaturen
© LEDVANCE

LEDVANCE introduceert nieuwe generatie floodlight-armaturen

LEDVANCE introduceert een nieuwe generatie floodlight-armaturen: de Floodlight Gen3 met vermogens van 10 tot en met 50 watt. Het compactere formaat zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur.

Tot 90 procent besparing
De floodlight-armaturen worden volgens LEDVANCE gekenmerkt door een zeer homogene lichtverdeling, een getemperde glazen afdekking ter vermindering van verblinding en een geoptimaliseerd gewicht en ontwerp. De verbeterde efficiëntie loopt tot 125 lumen per watt.

De armaturen zijn een goede vervanger voor halogeenschijnwerpers dankzij een energiebesparing tot 90 procent ten opzichte van conventionele verlichtingstechnologieën. Ze zijn beschermd tegen waterstralen (IP65) en hebben een schokbestendigheid van IK07.

55.000 uur
De armaturen uit de Performance Class zijn nu ook ENEC-gekeurd en hebben een levensduur tot 55.000 uur (L80/B10). Beschikbaar in de vermogens 10, 20, 30 en 50 watt met een zwarte of witte behuizing. Alle versies zijn verkrijgbaar in 3.000, 4.000 en 6.500 kelvin.

Dankzij de vernieuwde beugel die een volledige rotatie mogelijk maakt, zijn de armaturen nog beter richtbaar. Deze nieuwe range van LEDVANCE heeft een garantie van 5 jaar.

Nu in LED Magazine

maart 2020

LightingEurope publiceert guidelines Ecodesign en energy labeling: ‘We helpen de lichtindustrie navigeren door complexe nieuwe regelgeving’ Watervision: ‘Onder water zijn lumenwaarden niet representatief voor een optimaal...
Vacatures
Lumenplan via Agent251 executive recruitment zoekt:

Accountmanager

Om ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren en ter versterking van het team (5 m/v), is Lumenplan in Amsterdam per direct op zoek naar een Accountmanager (m/v) De ideale Accountmanager kent de weg in het Nederlandse landschap van...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
TRILUX via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplanadviseur binnendienst bij TRILUX

Is verlichting jouw passie en heb je al een paar jaar werkervaring in de verlichtingsbranche? Dan is dit de vacature die bij je past! Lichtontwerper & Lighting Designer Als lichtadviseur maak je lichtberekeningen en vertaal jij deze samen...
32-40 uur - Amersfoort
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!