LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEDVANCE introduceert nieuwe generatie floodlight-armaturen
© LEDVANCE

LEDVANCE introduceert nieuwe generatie floodlight-armaturen

LEDVANCE introduceert een nieuwe generatie floodlight-armaturen: de Floodlight Gen3 met vermogens van 10 tot en met 50 watt. Het compactere formaat zorgt voor een hogere efficiëntie en een langere levensduur.

Tot 90 procent besparing
De floodlight-armaturen worden volgens LEDVANCE gekenmerkt door een zeer homogene lichtverdeling, een getemperde glazen afdekking ter vermindering van verblinding en een geoptimaliseerd gewicht en ontwerp. De verbeterde efficiëntie loopt tot 125 lumen per watt.

De armaturen zijn een goede vervanger voor halogeenschijnwerpers dankzij een energiebesparing tot 90 procent ten opzichte van conventionele verlichtingstechnologieën. Ze zijn beschermd tegen waterstralen (IP65) en hebben een schokbestendigheid van IK07.

55.000 uur
De armaturen uit de Performance Class zijn nu ook ENEC-gekeurd en hebben een levensduur tot 55.000 uur (L80/B10). Beschikbaar in de vermogens 10, 20, 30 en 50 watt met een zwarte of witte behuizing. Alle versies zijn verkrijgbaar in 3.000, 4.000 en 6.500 kelvin.

Dankzij de vernieuwde beugel die een volledige rotatie mogelijk maakt, zijn de armaturen nog beter richtbaar. Deze nieuwe range van LEDVANCE heeft een garantie van 5 jaar.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Prolumia, via Agent251 zoekt:

Accountmanager Openbare Verlichting

Prolumia groeit en dat betekent dat we nieuwe collega’s nodig hebben om onze plannen te realiseren. Om in de toenemende projectmatige vraag naar lichtoplossingen en producten voor de Openbare Verlichting van het merk Prolumia te kunnen voorzien...
Fulltime (40 uur) - Nederland
Rena Electronica via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk in OEM markt voor LED-verlichting in een toe te wijzen deel van Europa. Je...
Fulltime (40 uur) - Zundert
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!