LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Hey Alexa, Google and Siri!: Signify introduceert nieuwe functionaliteiten voor Philips Hue Play HDMI Sync Box

Hey Alexa, Google and Siri!: Signify introduceert nieuwe functionaliteiten voor Philips Hue Play HDMI Sync Box

Met de nieuwste software-update geeft Signify de Philips Hue HDMI Sync Box meer functionaliteiten dan de eerder aangekondigde stembesturing en infraroodafstandsbediening.

Het ondersteunt nu ook HDR10 + / Dolby Vision-inhoud voor compatibele tv’s. Vanaf nu kunnen gebruikers genieten van gesynchroniseerde surround-lichteffecten van Philips Hue-lampen wanneer men Dolby Vision- of HDR10+-inhoud bekijkt met compatibele tv’s.

Mobiele app
Na het installeren van de software-update via de Hue Sync mobiele app, kan de Philips Hue Play HDMI Sync Box de verlichting synchroniseren met alle HDR10+ of Dolby Vision-inhoud die door de box wordt doorgegeven aan een compatibele tv.

De nieuwste software-update voegt stembesturing (alleen Engels bij het opstarten) toe aan de Philips Hue Play HDMI Sync Box. Hiermee kunnen gebruikers de Sync Box in- of uitschakelen, lichtsynchronisatie starten of stoppen, overschakelen van audio naar gaming of videomodus en  van HDMI-kanaal wisselen met een eenvoudige spraakopdracht.

De Philips Hue Play HDMI Sync Box kan nu reageren op standaard infrarood tv-afstandsbediening of de Harmony universele afstandsbediening.

Nu in LED Magazine

september 2021

Peter Hanselaer wil naar een algemeen “imaging” gebaseerd lichtkwaliteitsmodel | ‘Kunnen we meten wat we zien?’ NMBS vervangt 15.110 lampen op Antwerpen-Centraal met led: ‘Het is alleen al een kunst om de goede...
Vacatures
Groenovatie B.V. zoekt:

Content Marketing & Fotografie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Joure?  Wil jij deel uitmaken van een deskundig, jong en gezellig team? Ben jij minstens hbo-opgeleid en heb jij minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van marketing? Lees dan snel verder want wij...
Parttime (24 uur) - Joure, 8502TH, 3G
ETAP Lighting Nederland Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager/ Lichtadviseur Regio NH (Amsterdam-Utrecht)

Je bouwt een lange termijn relatie uit met de architecten, installateurs, bouw-adviesbureaus en project- en gebouweigenaren als ook investeerders in jouw regio. Je spoort mogelijke projecten op en werkt hiervoor in samenspraak met R&D een op maat...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!