LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Schréder lanceert 2 apps om verlichtingsoplossing te configureren en te visualiseren
© Schréder

Schréder lanceert 2 apps om verlichtingsoplossing te configureren en te visualiseren

Schréder heeft 2 nieuwe apps gelanceerd om verlichtingsoplossing te configureren en te visualiseren: VisioLum 3D, een configurator-app en VisioLum AR, een augmented reality-app.

Samen geven deze nieuwe tools klanten een nieuwe, interactieve manier om verlichtingsoplossingen in realistische landschappen te configureren, te visualiseren en te ervaren voordat ze een definitieve keuze maken. Beide apps zijn beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.  

Combineren
Met Schréder VisioLum 3D kunnen architecten, lichtontwerpers en stedenbouwkundigen eenvoudig en snel hun eigen FLEXIA configureren door te spelen met al zijn verschillende ontwerpen, afwerkingen en accessoires. Vervolgens kunnen ze het armatuur combineren met een uithouder en mast om te ontdekken hoe hun eigen verlichtingsoplossing hun stad zowel overdag als 's nachts kan verbeteren.

Zodra ze hun oplossing hebben gevonden, kunnen ze in- en uitzoomen en een draai van 360 graden maken om het geheel vanuit alle gezichtspunten te visualiseren.

Vervolgens kunnen ze hun keuzen opslaan en de 3D-bestanden of een pdf downloaden met een overzicht van de configuraties om te delen met collega's en potentiële klanten. Beide apps worden gelanceerd met de FLEXIA en zullen in de nabije toekomst worden uitgebreid met meer armaturen.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplan Adviseur & Lighting designer

Functie omschrijving Lichtplan Adviseur & Lighting designer Ter versterking van de binnendienst van onze opdrachtgever in de lichttechniek zoeken wij een zelfstandige: Licht Adviseur & Lighting designer Met je grote...
Fulltime (40 uur) - Regio Dordrecht, Moerdijk
Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplan Adviseur & Lighting designer

Ter versterking van de binnendienst van onze opdrachtgever in de lichttechniek zoeken wij een zelfstandige: Licht Adviseur & Lighting designer Met je grote inlevingsvermogen voel je aan hoe architecten, adviseurs en installateurs en de...
Fulltime (40 uur) - Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!