LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Schréder lanceert 2 apps om verlichtingsoplossing te configureren en te visualiseren
© Schréder

Schréder lanceert 2 apps om verlichtingsoplossing te configureren en te visualiseren

Schréder heeft 2 nieuwe apps gelanceerd om verlichtingsoplossing te configureren en te visualiseren: VisioLum 3D, een configurator-app en VisioLum AR, een augmented reality-app.

Samen geven deze nieuwe tools klanten een nieuwe, interactieve manier om verlichtingsoplossingen in realistische landschappen te configureren, te visualiseren en te ervaren voordat ze een definitieve keuze maken. Beide apps zijn beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.  

Combineren
Met Schréder VisioLum 3D kunnen architecten, lichtontwerpers en stedenbouwkundigen eenvoudig en snel hun eigen FLEXIA configureren door te spelen met al zijn verschillende ontwerpen, afwerkingen en accessoires. Vervolgens kunnen ze het armatuur combineren met een uithouder en mast om te ontdekken hoe hun eigen verlichtingsoplossing hun stad zowel overdag als 's nachts kan verbeteren.

Zodra ze hun oplossing hebben gevonden, kunnen ze in- en uitzoomen en een draai van 360 graden maken om het geheel vanuit alle gezichtspunten te visualiseren.

Vervolgens kunnen ze hun keuzen opslaan en de 3D-bestanden of een pdf downloaden met een overzicht van de configuraties om te delen met collega's en potentiële klanten. Beide apps worden gelanceerd met de FLEXIA en zullen in de nabije toekomst worden uitgebreid met meer armaturen.

Nu in LED Magazine

juni 2020

Ultraviolette desinfectie is geen wondermiddel tegen de coronapandemie: ‘De markt voor uv C-lampen explodeert’ Denis Mortiaux van Schréder Benelux: ‘Smart lighting is voor lange termijn en vraagt betrouwbare...
Vacatures
Norton (Spaapen Handelsmaatschappij B.V.) zoekt:

Lichtadviseur

Kom jij NORTON versterken als lichtadviseur? Dankzij de grote toename van het aantal aanvragen is NORTON op zoek naar een lichtadviseur voor ons projectteam op kantoor (Montfoort). Al meer dan 50 jaar is Norton een ijzersterk merk op de Nederlandse...
Fulltime (40 uur) - Tasveld 4, 3417 XS Montfoort
Leding Light B.V. via Agent251 zoekt:

Sales Support Manager

Ter ondersteuning en versterking van het salesteam én om de collectie LED verlichtingsarmaturen van het nieuwe merk Led Up! te introduceren op de Nederlandse markt zoeken we een Sales Support Manager (M/V) die kansen aanpakt en vertaalt...
Fulltime (40 uur) - Spijkenisse
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!