LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Epistar en Lextar fuseren en verwerven 12 procent marktaandeel
Lextar

Epistar en Lextar fuseren en verwerven 12 procent marktaandeel

De in Taiwan gevestigde led-fabrikanten Epistar en Lextar hebben het plan aangekondigd om gezamenlijk een holding op te richten door aandelen te converteren en zo de productieketen verticaal te integreren.

Aangezien Taiwanese led-fabrikanten de afgelopen jaren voortdurend financiële verliezen hebben geleden, kunnen de meesten van hen het zich volgens marktonderzoeksbureau Trendforce niet langer veroorloven om hun productiecapaciteit op grote schaal uit te breiden om te voldoen aan de eisen van merken van eindproducten.

Operationele risico verlaagd
Door een holding te vormen, kunnen Epistar en Lextar nu gezamenlijk de enorme last dragen van het investeren in nieuwe apparatuur, waardoor hun operationele risico wordt verlaagd en ze voet aan de grond krijgen op de markt voor nieuwe toepassing.

De marktonderzoekers van TrendForce schatten dat Epistar en Lextar na de oprichting van de holding gezamenlijk ruim 12 procent van de wereldwijde productiecapaciteit van led-chips zullen vertegenwoordigen. Supplychainintegratie stelt Epistar en Lextar in staat om gezamenlijk orders van klanten na te streven.

Verticale integratie
De productiecapaciteit van Epistar is voornamelijk gericht op de fabricage van led-epitaxie en led-chips, terwijl Lextar gespecialiseerd is in led-verpakkingen en led-modules. De samenwerking tussen de 2 bedrijven zal resulteren in een totale verticale integratie in de gehele industriële led-toeleveringsketen.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
Rena Electronica via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa

Business Development Manager LED-verlichting OEM markt Europa Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk in OEM markt voor LED-verlichting in een toe te wijzen deel van Europa. Je...
Fulltime (40 uur) - Zundert
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!