LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEDVANCE introduceert nieuw duurzaam verpakkingsconcept
© LEDVANCE

LEDVANCE introduceert nieuw duurzaam verpakkingsconcept

LEDVANCE heeft een meer grondstof- en milieuvriendelijke, 100 procent recyclebare verpakkingsoplossing voor het professionele armaturenportfolio geïntroduceerd.

Het is volgens de fabrikant een reactie op de wereldwijde verpakkingstrends zoals ‘Closing the Loop’ en ‘Ahead of the Recycling Curve’.

99 procent gerecycled
Door een volgende stap te zetten naar milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal volgt LEDVANCE ook zijn visie om duurzame verlichtingsoplossingen op de markt te introduceren.

Het nieuwe, duurzame, bruine verpakkingsmateriaal is gemaakt van 99 procent gerecyclede papiervezels en is 100 procent recyclebaar met de garantie van een milieuvriendelijke afvalverwerking.

Deze verpakkingsomschakeling leidt tot een potentiële besparing van 490 bomen (sparren) per jaar. LEDVANCE maakt ook van de gelegenheid gebruik om de lay-out te verbeteren om deze nog gebruiksvriendelijker te maken. De technische waarden van het product worden nu duidelijk in een tabel aan de voorzijde geplaatst, zodat alle relevante informatie nog overzichtelijker is voor de installateur.

Vanaf juni 2020
Alle nieuwe professionele productfamilies die vanaf juni 2020 op de markt worden gebracht, zijn verkrijgbaar in de nieuwe doosverpakking. Alle bestaande professionele producten worden geleidelijk aan vervangen door 100 procent recyclebare kartonverpakkingen en de verpakkingsupdate zal in het voorjaar van 2021 voltooid zijn.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
PD Lighting - via Agent251 zoekt:

Lichtadviseur Accountmanager Zuid Nederland

In het team van PD Lighting is een vacature voor een Lichtadviseur Accountmanager v/m die de positie van het bedrijf in de regio Zuid Nederland gaat versterken en uitbreiden. PD Lighting is een gerenommeerd bedrijf dat de zakelijke markt al...
Fulltime (40 uur) - Zuid Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!