LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify roept industrie op tot volgen uv C-veiligheidsrichtlijnen
© Signify

Signify roept industrie op tot volgen uv C-veiligheidsrichtlijnen

Signify roept de lichtindustrie op om de uv C-veiligheidsrichtlijnen van de Global Lighting Association over te nemen en zo de veiligheid van gebruikers van uv C-verlichting te borgen.

Om te voldoen aan de door de coronacrisis toenemende vraag naar nieuwe uv C-gebaseerde desinfectietoepassingen en de bijbehorende veiligheidseisen aan te pakken, heeft Signify bijgedragen aan de uv C-veiligheidsrichtlijnen, gepubliceerd door de Global Lighting Association, en deze aangenomen.

Veilig gebruik
Eerder dit jaar bracht de Global Lighting Association branchedeskundigen samen en ontwikkelde richtlijnen om gebruikers en fabrikanten te helpen ervoor te zorgen dat uv C-technologie en -producten te allen tijde veilig worden gebruikt. Deze richtlijnen bouwen voort op de principes van internationaal aanvaarde normen zoals IEC 62471, de fotobiologische veiligheidsnorm, en ze schrijven aanvullende technische en procedurele waarborgen voor.

Olivia Qiu, chief innovation officer van Signify: ‘Door de richtlijnen van de Global Lighting Association over te nemen, geven we nog meer vertrouwen in de veilige inzet van uv C-technologieën. We dringen er bij andere fabrikanten op aan dit voorbeeld te volgen en zich aan deze nieuwe industrierichtlijnen te houden’.

Gebruikmakend van gestandaardiseerde stralingsmetingen en risicogroepclassificaties voor uv C-producten als basis, bieden de richtlijnen verdere vereisten voor toe te passen technische veiligheidsmaatregelen, zoals aanwezigheidsdetectie, gecontroleerde toegang of insluiting, evenals gedetailleerde richtlijnen voor het gebruik van waarschuwingslabels, gebruikershandleidingen en instructietrainingen voor het veilige gebruik van uv C-technologie.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
VSA Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst - Verlichting & Sensorentechniek - Van Spijk Agenturen

Binnen deze dynamische functie ben je als binnendienstmedewerker verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en de (marketing) ondersteuning van het portfolio verlichting en sensorentechniek (Steinel). Je draagt zorg voor het uitbrengen van offertes,...
Fulltime (40 uur) - Oirschot
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Sales Director - Project Business at Somfy (Northern Europe)

For our division which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects we are looking for a Sales Director who is keen to drive the profit and growth by defining and implementing the Northern Europe (NEBA) Project...
Fulltime (40 uur) - Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!