LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
INOTEC voorziet nieuwe huisvesting RIVM van centrale noodverlichting
©Felix Claus Dick Van Wageningen Architecten

INOTEC voorziet nieuwe huisvesting RIVM van centrale noodverlichting

INOTEC Noodverlichting heeft opdracht gekregen voor het ontwerpen, leveren en inbedrijfstellen van de centrale noodverlichting voor het nieuwe Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

In hetzelfde gebouw is ook het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) gevestigd.

Meerjarenonderhoudsplan
INOTEC zal ook een meerjarenonderhoudsplan voor 25 jaar opstellen waarmee de functionaliteit voor de hele looptijd gegarandeerd is.

Het gebouw, het nieuwe landmark aan de A27 en een baken voor De Uithof op het Utrecht Science Park (USP), bestaat uit diverse bouwdelen van onder andere een glazen toren van 18 verdiepingen met kantoren en laboratoria van in totaal circa 70.000 vierkante meter bruto vloeroppervlak, exclusief parkeerplekken.

Volautomatische bewaking
Het CPS220-systeem wordt in alle bouwdelen geïmplementeerd en voorziet in een volautomatische bewaking van alle, circa 3.400, individuele led-vluchtrouteaanduidings- en vluchtrouteverlichtingsarmaturen. De centrale, web-gebaseerde INOView-applicatie bevat een dashboard waarmee de status van het hele systeem wordt gemonitord.

MEET Strukton is verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van het nieuwe gebouw alsook voor de facilitaire dienstverlening. Het integrale ontwerp voor het gebouw en 25 jaar exploitatie, PPS-constructie met een DBFMO-contract, is tot stand gekomen door samenwerking van diverse gerenommeerde bedrijven. Het ontwerp voor de nieuwbouw heeft de hoogste score behaald op het gebied van duurzaamheid (BREEAM-niveau Outstanding).

Naar verwachting zal het gebouw in het najaar van 2021 in gebruik worden genomen.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Prolumia, via Agent251 zoekt:

Accountmanager Openbare Verlichting

Prolumia groeit en dat betekent dat we nieuwe collega’s nodig hebben om onze plannen te realiseren. Om in de toenemende projectmatige vraag naar lichtoplossingen en producten voor de Openbare Verlichting van het merk Prolumia te kunnen voorzien...
Fulltime (40 uur) - Nederland
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!