LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LuxImprove levert grootste Casambi-netwerk op bij Amadore Hotel De Kamperduinen
© LuxImprove | Amadore Hotel De Kamperduinen

LuxImprove levert grootste Casambi-netwerk op bij Amadore Hotel De Kamperduinen

LuxImprove heeft het eerste van 3 delen van het grootste Casambi-netwerk online gezet bij Amadore Hotel De Kamperduinen. Het project is een totaalbeleving op het gebied van licht, geluid en aansturing.

Het hotel is voorzien van een wellnesstuin waar bezoekers alle facetten van 'Experience as a Value' met licht, geluid en aansturing kunnen ervaren.

800+-armaturen
Met meer dan 30 aparte Casambi-netwerken en in totaal 800+-armaturen geniet het volledige complex van een draadloze aansturing van de verlichting. In een handomdraai kan de sfeer bepaald worden, door voorgeprogrammeerde scènes verbonden aan dagdelen en activiteiten.

Lichtlijnen langs de contouren van het gebouw zijn ook zichtbaar in de tuin. Spots op bomen en wanden worden aangevuld met glazen designarmaturen. Passend bij het concept van beleving, verandert het glas van kleur afhankelijk van de kijkrichting.

Multizone muzieksysteem
Het hotel ligt op steenworp afstand van de zee en duinen. Met verschillende accenten wordt de gast steeds herinnerd aan deze omgeving. Zo worden de lichtbollen gemonteerd op flexibele staven, die meebewegen in de wind.

Ook geluid speelt een grote rol in de totaalbeleving. Door het hotel te voorzien van een multizone muzieksysteem, worden sfeervolle ruimten en omgevingen ondersteund door geluid. De speakers bevinden zich in posities waar deze niet zichtbaar zijn voor de bezoeker. Hierdoor is de afkomst van geluid wel waarneembaar, maar niet zichtbaar.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
PD Lighting - via Agent251 zoekt:

Lichtadviseur Accountmanager Zuid Nederland

In het team van PD Lighting is een vacature voor een Lichtadviseur Accountmanager v/m die de positie van het bedrijf in de regio Zuid Nederland gaat versterken en uitbreiden. PD Lighting is een gerenommeerd bedrijf dat de zakelijke markt al...
Fulltime (40 uur) - Zuid Nederland
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!