LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Integratech vernieuwt led-armatuur Speedy

Integratech vernieuwt led-armatuur Speedy

Integratech, producent van functionele led-verlichting voor de professionele omgeving, heeft het waterdicht led-armatuur Speedy verbeterd, met de focus op installatiegemak en -snelheid.

Niet enkel de behuizing werd compacter en moderner qua look, maar de 2 versies – Basic en High Output – beschikken volgens Integratech over eigenschappen waardoor installateurs de vernieuwde Speedy met open armen zullen ontvangen.

Schroefloze eindkappen
Speedy bestaat uit een interne aluminium basis met polycarbonaat behuizing IK10, garandeert een beschermingsgraad IP65 en heeft een toestel-efficiëntie tot 130 lumen per watt (Basic) of 165 lumen per watt (High Output-versie).

Dankzij de vernieuwde schroefloze eindkappen met kwartslagmontage wordt de installatietijd korter.

Doorvoerbedrading
Speedy Basic is standaard uitgerust met 3-polige doorvoerbedrading van 2,5 vierkante millimeter en 2 M20-wartels. Speedy HO is voorzien van een 5-polige doorvoerbedrading van 2,5 vierkante millimeter.

Het optionele koppelstuk SPDB-CONNECT voor de basic versie maakt het mogelijk om armaturen snel en eenvoudig te koppelen.

Speedy HO is op projectbasis tevens beschikbaar met dimbare 1 tot 10 volt of DALI-driver, bewegingssensor en noodunit. In de verpakking zitten steeds 2 eindkappen met M20-wartel en 1 eindkap zonder uitgang voor standalone montage.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Channel/sales manager - project business bij Somfy

For our projects division, which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects, we are looking for a manager who will be driving the sales of our project business channel by defining and implementing the Business...
Fulltime (40 uur) - 2132 LP Hoofddorp
PD Lighting - via Agent251 zoekt:

Lichtadviseur Accountmanager Zuid Nederland

In het team van PD Lighting is een vacature voor een Lichtadviseur Accountmanager v/m die de positie van het bedrijf in de regio Zuid Nederland gaat versterken en uitbreiden. PD Lighting is een gerenommeerd bedrijf dat de zakelijke markt al...
Fulltime (40 uur) - Zuid Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!