LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
HEMA start met verkoop van slimme led-lampen
© HEMA

HEMA start met verkoop van slimme led-lampen

HEMA is in zijn winkels gestart met de verkoop van slimme led-verlichting. De producten worden onder de eigen merknaam aangeboden en functioneren ook met de spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Home.

Met de gratis app HEMA smart kunnen de lampen bediend worden via telefoons en tablets. De functies variëren van het aan- en uitzetten van de verlichting tot dimmen, timers instellen en de kleur van het licht aanpassen. De app is te downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

9 verschillende lampen
Het assortiment slimme led-lampen bestaat uit 9 verschillende lampen. In de collectie zitten niet alleen de standaardpeertjes, maar ook decoratieve, goudkleurige Edison-versies en kogellampen. De lampen zijn beschikbaar in een uitvoering van 5 watt met een lichtopbrengst van 350 lumen, een uitvoering van 4,5 watt met een lichtopbrengst van 450 lumen en versies van 7 en 9 watt met een lichtopbrengst van 806 lumen.

Als de gebruiker een internetverbinding heeft, kan hij of zij de lampen te allen tijde aansturen, ook als men niet thuis is.

Smart power plug
Het HEMA Smart-systeem is uit te breiden met de Smart power plug. Hiermee kan men ook ‘gewone’ apparaten en lampen slim laten werken en deze op afstand en op gezette tijden aanzetten.

Overname HEMA
HEMA staat momenteel te koop en het Financieele Dagblad (FD) meldde afgelopen week dat de eigenaren van HEMA exclusief praten over de overname door de Nederlandse investeringsmaatschappij Parcom. Ook de familie Van Eerd – die de supermarktketen Jumbo in handen heeft – is betrokken bij het bod van Parcom.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
XAL / Wever & Ducré via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager/ Lichtadviseur bij XAL

XAL staat voor een dynamische werkomgeving die nog volop in de groei is. Prestatie is een belangrijk component en biedt een goede drijfveer om volop aan de slag te gaan bij dit mooie internationale bedrijf gefocust op licht, lichtdesign en...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Sales Director - Project Business at Somfy (Northern Europe)

For our division which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects we are looking for a Sales Director who is keen to drive the profit and growth by defining and implementing the Northern Europe (NEBA) Project...
Fulltime (40 uur) - Hoofddorp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!