LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Elincom presenteert all-in-one noodunit led-driver van Fulham
© Elincom

Elincom presenteert all-in-one noodunit led-driver van Fulham

Elincom introduceert in de Benelux een noodunit die zowel een led-driver, een lithiumbatterij voor back-upvoeding als een batterijlader bevat: de HotSpot Plus van Fulham.

Bovendien is de led-driver compacter qua afmetingen als dezelfde oplossing met aparte modules.

Spanningsuitval
Naast de versie van 45 watt is er nu ook een uitvoering van 70 watt. Elk armatuur wordt dankzij deze led-driver meteen ook een noodverlichtingsarmatuur. De geïntegreerde back-upvoeding zorgt ervoor dat bij spanningsuitval de lichtbron toch gevoed wordt. Er is geen extra lichtbron meer nodig die alleen maar gebruikt wordt tijdens noodsituaties.

De HotSpot Plus-serie is CE- en ENEC-gekeurd met een compacte behuizing: de 45 watt is korter en breder, 229 bij 82 millimeter, voor montage boven het plafond; de 70 watt is lang en smal, 424 bij 30 millimeter, voor integratie in een armatuur.

Zelftestfunctie
Fulham integreerde een maandelijkse en jaarlijkse zelftestfunctie. Zolang alles in orde is, blijft de testschakelaar groen, bij een probleem kleurt deze rood. Een eenvoudige, visuele inspectie volstaat om dit op te merken. Daarnaast is de noodvoeding programmeerbaar tussen 1 watt en 6 watt, dat is respectievelijk 540 en 90 minuten brandtijd.  De led-drivers zijn 0 tot 10 volt dimbaar en in stappen van 1 milliampère programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke programmeertool.

De met lithium-ijzerfosfaatbatterijen opgebouwde noodunit krijgt 5 jaar garantie mee, ook op het accupack. De 45-watt-versie is ook leverbaar als DALI-dimbaar met de mogelijkheid om er met een add-on Smartlink een Bluetooth 5.0 noodunit led-driver van te maken.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
LumiParts - via Agent251 zoekt:

Accountmanager New Business

Bij het jonge en ambitieuze verlichtingsbedrijf Lumi Parts is een vacature voor een Accountmanager New Business die buiten de gebaande paden projectverkopen gaat realiseren. Jij ziet kansen om via interieur ontwerpers, elektrotechnische...
Fulltime (40 uur) - Nederland
Wever & Ducré via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Junior Accountmanager

Wever & Ducré, opgestart in de vroege jaren 80 vat met zijn naam gelijk de bedrijfsfilosofie samen: We(rklust) Ver(trouwen) En(thousiasme) Du(rf) Cre(ativiteit). Gevestigd in België staat Wever & Ducré voor trendy light...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!