LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LEDVANCE introduceert nieuwe slimme armaturen voor binnen- en buitengebruik
© LEDVANCE

LEDVANCE introduceert nieuwe slimme armaturen voor binnen- en buitengebruik

LEDVANCE breidt zijn assortiment slimme armaturen uit met tal van nieuwe modellen in de categorieën wand- en plafondarmaturen, buitenarmaturen, beveiligingscamera’s en flexstrips.

Deze kunnen worden bediend met een afstandsbediening, via de LEDVANCE-app of met de stem.

Wand- en plafondgamma
Het wand- en plafondgamma omvat zowel moderne en decoratieve ronde lampen als tijdloze paneelverlichting. Het outdoorassortiment wordt aangevuld met nieuwe producten voor decoratieve en sfeerverlichting en voor veiligheidstoepassingen. De Neon Flex TGBW led-strips zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik met RGB en Tunable White, evenals zachte en naadloze verlichting.

Alle nieuwe smartarmaturen kunnen snel worden geïnstalleerd via het wifi-protocol in een WLAN. Alle modellen kunnen Tunable White aan, sommige daarnaast ook RGB-functies. Via een app of een spraakgestuurde luidspreker kunnen gebruikers het armatuur en de timing sturen of met Tunable White van warm naar koud licht schakelen en zo het lichtscenario variëren.

Panelarmaturen
De slimme panelarmaturen uit de Planon-serie van LEDVANCE kenmerken zich door een tijdloos, helder design. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: als vierkant met een keuze uit 300, 400 of 600 millimeter (20 watt/ 28 watt/ 40 watt) zijlengte, als rechthoekige, randloze versie in 6 afmetingen (20 watt/ 28 watt/ 35 watt/ 40 watt) en als randloze, ronde armaturen met 2 verschillende diameters (20 watt/ 28 watt).

Schijnwerpers
De Smart+ wifi-schijnwerpers zijn geschikt voor kleurrijke tuinverlichting dankzij hun slanke, lichte en duurzame ontwerp. De geharde glasplaat met een halfmat oppervlak zorgt voor een homogene verlichting. De intelligente bedieningsopties maken zowel algemene als sfeerverlichting mogelijk. Kleuren kunnen worden veranderd, lichten kunnen worden gedimd of lichten kunnen worden in- en uitgeschakeld via een app of een spraakgestuurde, slimme luidspreker in het lokale WLAN. De lampen met beschermingsklasse IP65 zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen (10 watt/ 20 watt/ 30 watt/ 50 watt).

Flood Camera
De nieuwe Smart+ WIFI Flood Camera is een sensorarmatuur met een draaibare lichtkop en beveiligingscamera. Het heeft een 180-graden-sensordetectiebereik, een 5 tot 10 meter sensorbereik en een hoge helderheid van 1.800 lumen, wat voor een groter gevoel van veiligheid zorgt. De camera kan verticaal met 40 graden en horizontaal met 355 graden worden gekanteld. Via de app ondersteunt de camera het live afspelen in 1.920x1.080 Full HD. Het armatuur is ook uitgerust met een microfoon, een alarmfunctie en voldoet aan de criteria voor IP44-bescherming. Het licht kan worden bediend met de LEDVANCE-app of een spraakgestuurde, slimme luidspreker.

Neon Flex-Strips
Met de nieuwe Smart+ WIFI Neon Flex-Strips zijn de afzonderlijke led-dots niet meer zichtbaar. Hierdoor ontstaat een diffuus lichtbeeld dat geschikt is voor gekleurde lichtaccenten binnen en buiten. Ze combineren 2 tinten wit, RGB en Tunable White, in 1 lichtstrip. De led-strips kunnen worden bediend via een app of een spraakgestuurde, slimme luidspreker en zijn verkrijgbaar in lengten van 3 of 5 meter.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplan Adviseur & Lighting designer

Functie omschrijving Lichtplan Adviseur & Lighting designer Ter versterking van de binnendienst van onze opdrachtgever in de lichttechniek zoeken wij een zelfstandige: Licht Adviseur & Lighting designer Met je grote...
Fulltime (40 uur) - Regio Dordrecht, Moerdijk
VSA Via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst - Verlichting & Sensorentechniek - Van Spijk Agenturen

Binnen deze dynamische functie ben je als binnendienstmedewerker verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en de (marketing) ondersteuning van het portfolio verlichting en sensorentechniek (Steinel). Je draagt zorg voor het uitbrengen van offertes,...
Fulltime (40 uur) - Oirschot
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!