LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Elincom start distributie Future-proof DALI 2 en D4I led-driver
© Elincom

Elincom start distributie Future-proof DALI 2 en D4I led-driver

Elincom start in de Benelux met de distributie van een Future-proof DALI 2 en D4I led-driver van Inventronics. De EBS-BT2 led-drivers voldoen aan de nieuwe Zhaga D4I-standaard.

DALI 2 is een verbeterde DALI-versie, met name de plug-en-play interoperabiliteit, uitgebreidere commando’s en een strenger testprotocol om aan DALI 2 te voldoen. 

Zhaga D4I is ontstaan om tot futureproof, slimme straatverlichting te komen met IoT-connectiviteit en te beschikken over driverinformatie zoals stroomverbruik, temperatuur, dimstand, fouten en dergelijke.

De EBS-BT2 voldoet aan al deze eisen en heeft nu ook de mogelijkheid om, naast de standaardprogrammering, via NFC geprogrammeerd te worden. De 24-volt 3W-auxilery-uitgang kan ventilatoren of sensoren voeden.

De 40-watt- en 80-wattversie zijn beschikbaar, andere vermogens zijn in ontwikkeling. Deze drivers hebben standaard 8 jaar garantie.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Somfy via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Sales Director - Project Business at Somfy (Northern Europe)

For our division which is entirely dedicated to project business in commercial and residential projects we are looking for a Sales Director who is keen to drive the profit and growth by defining and implementing the Northern Europe (NEBA) Project...
Fulltime (40 uur) - Hoofddorp
Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Lichtplan Adviseur & Lighting designer

Ter versterking van de binnendienst van onze opdrachtgever in de lichttechniek zoeken wij een zelfstandige: Licht Adviseur & Lighting designer Met je grote inlevingsvermogen voel je aan hoe architecten, adviseurs en installateurs en de...
Fulltime (40 uur) - Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!