LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rijk stelt 70 miljoen euro beschikbaar voor Regeling Reductie Energiegebruik Woningen
© GroenWest

Rijk stelt 70 miljoen euro beschikbaar voor Regeling Reductie Energiegebruik Woningen

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties stelt 70 miljoen euro beschikbaar voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) om huurder en woningeigenaren te helpen verduurzamen.

De RREW is een vervolg op de succesvolle Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) waaraan ruim 220 gemeenten deelnamen; zo werden in Roosendaal 25.000 led-lampen gekocht door de inwoners.

Helft moet huurwoning zijn
De RREW is op 16 november geopend en gaat over kleine en snel te realiseren energiebesparende maatregelen die bewoners zelf in huis kunnen nemen. Het gaat hierbij om het aanbrengen van radiatorfolie, led-lampen, tochtstrips en waterbesparende douchekoppen. Daarnaast gaan de gemeenten voorlichting geven over isolatie en andere energiebesparende maatregelen die zichzelf snel terugverdienen.

Nieuw in de RREW (ten opzichte van de RRE-regeling) is onder andere dat minstens de helft van het totaal aantal woningen (waarvoor subsidie wordt aangevraagd) huurwoningen moet zijn. Verder mogen gemeenten samenwerken om tot een aanvraag te komen, maar elke gemeente moet haar eigen aanvraag indienen.

De aanvragen gaan op basis van het principe ‘first come, first serve’. Gemeenten hebben tot en met 1 maart 2021 om voorstellen voor projecten in te dienen. De projecten kunnen tot uiterlijk 31 juli 2022 uitgevoerd worden.

Nu in LED Magazine

september 2020

Steeds meer armatuurfamilies Zhaga gecertificeerd: standaardisatie interfaces in verlichting moet belofte smart cities waarmaken Kromwijk Elektro is booming: ‘De led-transitie heeft een enorme impact op ons vak’ Rob van Heur over...
Vacatures
Wever & Ducré via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Junior Accountmanager

Wever & Ducré, opgestart in de vroege jaren 80 vat met zijn naam gelijk de bedrijfsfilosofie samen: We(rklust) Ver(trouwen) En(thousiasme) Du(rf) Cre(ativiteit). Gevestigd in België staat Wever & Ducré voor trendy light...
Fulltime (40 uur) - Amsterdam
RENA Electronica via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Manager Sales & Marketing Slimme Electronica en LED-verlichting

Als commercieel directeur (slimme electronica en LED-verlicht) realiseer je de salesdoelstelingen en stuur je de afdeling Sales en Marketing aan. Je vertaalt de Rena strategie naar een strategisch en operationeel salesplan. Samen met het team...
Fulltime (40 uur) - Zundert
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!