LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
CLS levert led-verlichting voor Museum De Bastei in Nijmegen
© CLS

CLS levert led-verlichting voor Museum De Bastei in Nijmegen

CLS heeft led-verlichting geleverd voor Museum de Bastei in Nijmegen. De Bastei vertelt het verhaal van rivier de Waal. In het museum kan men op reis gaan door verleden, heden en toekomst.

De Bastei ligt op een unieke locatie in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, aan de drukste waterweg van Europa en is omgeven door de natuur van het Gelderse rivierengebied.

Bundelgrootte aanpassen
Passend bij Nijmegen, de drukst bevaren rivier van Europa en de rijke natuur van het nationaal landschap de Gelderse Poort, slaat De Bastei een brug tussen historie en eigentijdse kwesties.

In de Bastei is gebruikgemaakt van de Jade Expo in een 3.000 kelvin met kleurweergave-index van 95. Gekozen is voor een Local Dim-versie. Lichtontwerpers kunnen kiezen uit 5 verschillende control-varianten, waaronder DMX512, Wireless DMX en Bluetooth Control by Casambi.

Als accessoires werden onder andere de CLS-beam shapers ingezet, waarmee lichtontwerpers binnen enkele tellen, op locatie, de bundelgrootte kunnen aanpassen. Subtiel is het gebruik van de Focus Compact in een meervoudige versie met extensiepijpen. In de witte variant valt het armatuur volgens CLS uitermate fraai weg in de expositie. Als accessoire werd hier de zogenaamde half cut snoot toegepast. Het lichtontwerp was in handen van Bob van der Klaauw van ontwerpbureau Bijzondere Object Belichting. De realisatie was in handen van CLS-partner Lichtpunt.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
OPPLE Lighting via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Account Manager Lighting - Zuid-West Nederland

Om de markt van Opple Lighting in Nederland verder te ontwikkelen zijn wij op zoek naar een: Account Manager Lighting - Zuid-West Nederland. Ben jij die enthousiaste sales professional die met veel drive en passie de bestaande relaties kan...
Fulltime (40 uur) - Rotterdam
Fagerhult via Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Accountmanager Projectverlichting Regio Zuid

Werken in de Lichttechniek Omdat de projectenmarkt zoveel mooie kansen biedt zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe collega (m/v) in de rol van Accountmanager Projectverlichting voor de regio Zuid Nederland (Brabant en...
Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!