LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
CLS levert led-verlichting voor Museum De Bastei in Nijmegen
© CLS

CLS levert led-verlichting voor Museum De Bastei in Nijmegen

CLS heeft led-verlichting geleverd voor Museum de Bastei in Nijmegen. De Bastei vertelt het verhaal van rivier de Waal. In het museum kan men op reis gaan door verleden, heden en toekomst.

De Bastei ligt op een unieke locatie in Nijmegen, de oudste stad van Nederland, aan de drukste waterweg van Europa en is omgeven door de natuur van het Gelderse rivierengebied.

Bundelgrootte aanpassen
Passend bij Nijmegen, de drukst bevaren rivier van Europa en de rijke natuur van het nationaal landschap de Gelderse Poort, slaat De Bastei een brug tussen historie en eigentijdse kwesties.

In de Bastei is gebruikgemaakt van de Jade Expo in een 3.000 kelvin met kleurweergave-index van 95. Gekozen is voor een Local Dim-versie. Lichtontwerpers kunnen kiezen uit 5 verschillende control-varianten, waaronder DMX512, Wireless DMX en Bluetooth Control by Casambi.

Als accessoires werden onder andere de CLS-beam shapers ingezet, waarmee lichtontwerpers binnen enkele tellen, op locatie, de bundelgrootte kunnen aanpassen. Subtiel is het gebruik van de Focus Compact in een meervoudige versie met extensiepijpen. In de witte variant valt het armatuur volgens CLS uitermate fraai weg in de expositie. Als accessoire werd hier de zogenaamde half cut snoot toegepast. Het lichtontwerp was in handen van Bob van der Klaauw van ontwerpbureau Bijzondere Object Belichting. De realisatie was in handen van CLS-partner Lichtpunt.

Nu in LED Magazine

juni 2021

Praktijkrichtlijn daglicht in gebouwen in de maak: ‘NEN-EN 17037 slaat brug tussen de bouwkolom en lichtspecialisten’ Gunneman: lichttoepassing in extreme en veeleisende omstandigheden | ‘In het lichtplan 2.0 komen kwaliteit...
Vacatures
Gemeente Amersfoort ( via) Voltys Executive Search & Recruitment zoekt:

Adviseur Openbare Verlichting

Als  Adviseur Openbare Verlichting  ben jij samen met een collega, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare verlichtingsinstallaties van de gemeente. We hebben het in Amersfoort over meer dan 30.000 lichtmasten. Met jouw...
Fulltime (40 uur) - Amersfoort
DMLUX zoekt:

Lichtadviseur Projecten

DMLUX is een gespecialiseerd Nederlands producent en importeur en levert sinds 2000 kwalitatieve verlichtingsproducten. Wij hebben zelf controle over de productie, verscheping en distributie. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden om onze klanten...
32-40 uur - Apeldoorn ( 7324AT, 200)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!