LED Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het LED Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Signify introduceert nieuwe buitenlampen Philips Hue

Signify introduceert nieuwe buitenlampen Philips Hue

Signify breidt het Philips Hue-portfolio uit met 2 buitenlampen om tuinen en veranda’s te personaliseren, een wandschakelaarmodule die lichtschakelaars slim maakt, en een vernieuwde Philips Hue-dimschakelaar.

Amarant
Met de nieuwe Philips Hue Amarant verstraler kan de buitenomgeving gelijkmatig worden aangestraald met het juiste sfeerlicht, winter en zomer. In de Hue-app zijn kleuren te kiezen en  lichtvormen op grote objecten zoals muren, hekken en hagen te creëren.

Het wallwash-effect met levendig licht in miljoenen kleuren wordt intenser door de metalen kap en versterkt de look-and-feel van een lege muur in de tuin of op het balkon. De Amarant kan op de vloer worden gemonteerd of ondersteboven op een overhangend dak. Als deel van de collectie laagspanningsarmaturen is de Amarant eenvoudig te installeren en uit te breiden met meer armaturen.

Appear
De Philips Hue Appear, een muurlamp in het portfolio, kreeg een roestvrijstalen afwerking en is gemakkelijk te installeren.

De nieuwe Philips Hue wall switchmodule is een aanvulling op elk Philips Hue-systeem. De module wordt geïnstalleerd achter bestaande lichtschakelaars – het worden slimme schakelaars en met de Philips Hue-verlichting binnen handbereik; via de app of via spraakbesturing. De Philips Hue wall switch-module werkt op batterijen met een minimale gebruiksduur van 5 jaar.

Dimmer switch
De Philips Hue dimmer switch kreeg een upgrade. Met de vernieuwde dimmer switch is de Philips Hue-verlichting nog intuïtiever te bedienen. Het design werd aangepast, zodat de dimmer switch nu ook past over de bestaande schakelaaropening. Hij werkt draadloos.

Nu in LED Magazine

december 2020

Lightronics pakt draad weer op na verwoestende brand: ‘Ik zag mijn levenswerk in rook opgaan’ John de Joode nieuwe president ELEA: ‘We zijn het belang van de kwaliteit van licht uit het oog verloren tijdens de...
Vacatures
Internova Professional Lighting BV zoekt:

Marketing & Sales medewerker

Als  Marketing & Sales medewerker  in ons jonge team voeg jij waarde toe aan de manier waarop wij ons als organisatie profileren naar de buitenwereld. Je houdt je bezig met het complete marketing pakket binnen Internova, van het...
32-40 uur - Breda, 4838GZ, 0765205566
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van LED Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!